האם אני חולם?

RED OR DEAD BS

New member
חשבתם שזה נגמר? טעיתם ובגדול

שוערה של ב"ש (לפחות לדקות הקרובות) הוא: בכתבה, אפילו מכבי ב"ש, לא רצו אותו, עד מתי?

RED OR DEAD BS

New member
אם הבנתי נכון

יש לנו שלושה שוערים, אלבז, דהן ואברג'יל שאלבז שוער ראשון, אבל אני לא יודע כבר מה לחשוב עם הקבוצה הזאת שום דבר לא בטוח....

zuli4

New member
גם אני לא יגיע...

על מה אני יבזבז את הכסף ואת הזמן? על קבוצה שהכל לא ברור אצלה?

RED OR DEAD BS

New member
טעות אברג'יל לא חתם

נשארנו רק עם השוערים הללו,ואני חשבתי שבעברות נתחזק (הרי זה כל המטרה לא?) אבל כמה הייתי נאיבי, יותר לא צריך להאמין לשום דבר שיוצא מפיו של ז'ינו, נוווו תעזוב אותו כבר.

6th string monk

New member
מה הם חושבים לעצמם??

שככה נשאר ליגה???שוער שני של קבוצה בליגה השלישית הם מחתימים? איזה קבוצה שכונה ב"ש נהייתה! דרך אגב, אני חדש, קוראים לי רועי, מחולון, ואני אוהב את הפועל ב"ש

RED OR DEAD BS

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo24.gif

וככה מתנהלת הפועל ב"ש, ובראשה אלי ז'ינו, נקווה שבאחד מהימים, נוכל לבוא לסרמיל מלא, בקרב צמרת וכולנו צועקים איויה, בנתיים צריך לעשות שלטים להעיף את כל ההנהלה הזאת

מוצארט

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

ואני מתנצל כבר מעכשיו אם תהיה אווירת נכאים בפורום הזה. המצב קשה מנשוא...

6th string monk

New member
אין על מה להתנצל

ואכן המצב קשה...נקווה שיקנו את הקבוצה כבר מזינו, כדי שאולי יהיה עתיד באופק

RED OR DEAD BS

New member
גיל שגיב/

98 לא תחזור? הצחקתם את ז'ינו! -------------------- "אין לנו שוער אמר אלי כהן לבעלים", "יש שוער טוב בקבוצת הנערים", ענה ז'ינו למאמן בעזות פנים, "אבל עם שוער שכזה נירד ללאומית", טען אלי כהן בדאגה אמיתית, "זה לא נורא כל כך" ענה ז'נו למאמן המדוכדך, " שם לפחות מכרתי כרטיסים" המשיך ז'נו ללא בושת פנים, " איני יכול להמשיך לרמות את האוהדים!" צעק כהן כשפניו כועסים, " זה רק כדורגל אל תגזים" המשיך ז'ינו ללא היסוסים, "בלי שוער רציני אנחנו בוודאות יורדים", המשיך כהן ולא הגזים, וז'ינו בקול נרגש על המאמן הרעים: " למה אתה רואה את הכל כל כך שחור? הרי מעולם לא הבטחתי ש-98 לא תחזור!.

6th string monk

New member
אולי...

נקווה שאם יוחתם שוער זר הוא יהיה ברמה נורמאלית, ולא כמו השוערים הזרים של תחילת השנה...

למעלה