האם אני משתגעת?

Athaclena

New member
האם אני משתגעת?

חשבתי לתומי על וטינרי, ופתאום החלטתי ש... Severus Snape = Havelock Vetinari. או שהם לפחות דומים. שתיהם גבוהים, רזים, שיער שחור ועור בהיר, שניהם ציניים כמו שאף אחד אחר לא יכול להיות (חוץ מויימס), ונראה לי שהם תאומים שהופרדו בלידתם או משהו. אז אני משתגעת? או אולי מישהו יסכים איתי?...

keynant

New member
לפי דעתי משתגעת...

כי אם הם תאומים, אז ויטנרי הוא התאום הרשע...או לפחות היותר מוצלח. וטינרי(לפחות ממה שאני קראתי עליו...) הרבה יותר ציני, הרבה יותר קר והרבה יותר "מחושב מסנייפ...למעשה, סנייפ הוא דמות די מטופשת..

מ א ג ר ט

New member
?

כאילו מהארי פוטר. חטאתי. נשבר לי מהספר חובה בספרות, אז קראתי הארי פוטר... בושה.

The Mad Hatter

New member
לא זוכרת איפה קראתי..

שטרי דמיין את אלן ריקמן בתפקיד וטינארי, שזה מסתדר עם התאוריה שלך. יש ביניהם קצת דמיון, אבל לא משהו שהיה גורם לי לעצור ולחשוב עליו..ווטינארי יותר ציני, לא? (אני כבר לא זוכרת...)

בהחלט משתגעת.

את צריכה שיחה עם לואיס
, אביו הרוחני של הפורום.

Athaclena

New member
הגנה עצמית

אני אגן על עצמי (ועל סנייפ) בחירוף נפש... בספרים סנייפ מופיע כדמות די משנית. הוא חשוב, אבל בקושי רואים אותו או מתוודעים אליו. זה גם לא עוזר שהארי כל כך שונא אותו אז כל מה שסנייפ עושה נראה רע. יצא לי לקרוא די הרבה פאנפיקים (והרבה על סנייפ) ושם מפתחים את הדמות יותר. אבל גם בלי זה הוא ציני והכל, אם כבר ההבדל הכי גדול בינו לבין וטינרי זה שהוא עשה טעות (והצטרף לאוכלי המוות) ואח"כ התחרט עליה. זה באמת לא דומה לוטינרי, אבל חוץ מזה? הם די דומים. ושכחתי קודם לציין ששתיהם תמיד לובשים שחור. סנייפ חמוד, ואל תעיזו בכלל להגיד אחרת!

מ א ג ר ט

New member
הוא באמת חמוד...

בוכל מאבקי הכוח האלו בין סיריוס/לופין וסנייפ רק הופכים אותו להיות יותר כזה...

limilu

New member
נשמע לי הגיוני.

אבל הכל נשמע לי הגיוני, אז לא משנה.

ויימס

New member
סנייפ הוא דמות מוערצת אצלנו בבית,

יש לנו פוסטרים שלו ושל שיערו השמנוני ו-his abnormally large nose על כל קיר! בכל אופן, הוא כל כך לא וטינארי! וטינארי הוא קר רוח ואלגנטי, וסנייפ ממש ממש רגזן ועצבני. זאת לא בושה לקרוא הארי פוטר! אני קראתי את ארבעת הספרים הראשונים, וזה עניין אותי ונהניתי! ולא מפריע לי בכלל שקוראים את זה ילדים בני 8 ויש על זה סרטים עם שחקנים שבכלל לא מתקרבים לאיך שהם אמורים להיראות! ...אגב, כל פעם שאני נתקלת במישהו שקורא הארי פוטר: אני- אז מי הדמות שאתה הכי אוהב? איש- סיריוס/ לופין/ סנייפ/ מודי/ האגריד. אני- ונכון אתה שונא את הארי? (הנהונים נמרצים) זה ממש מדהים, כל מי שקורא את הספר הזה ואוהב אותו לא סובל את הדמות הראשית. בפורום הארי פוטר הם קוראים לו סופרגירל במחזור.

Athaclena

New member
כן, אני לגמרי לא ייחודית

הכי אוהבת את סנייפ, אח"כ את סיריוס ורמוס, והארי כמעט הכי פחות. ובספר החמישי הארי נופל לשנוא ביותר, ויורד לרמה של דאדלי. היו כמה פאנפיקים שבהם הוא היה בסדר, אבל אחד מהם זה כשהוא בן 30 בערך אז הוא משתנה לגמרי... מה שהפריע לי זה שפעם גיליתי שילד מאוד מעצבן בן 12 אוהב את עולם הדיסק. התחלתי לתהות אם זה אני או הוא

gaspode

New member
הארי הוא...

טיפשי! זהו. דמות כל כך שטוחה וחסרת ייחוד. לפחות בסרט. ובספרים - הוא פשוט בכלל בכלל לא אנטי-גיבור, וזה מה שהופך אותו ללא כל כך אהוד.

Rincewind

New member
שיט, זה כבר לא שם!

פעם היתה שם מצגת פלאש ממש מצחיקה שכתבו מילים מחורטשות בעברית לשיר הזה ברומנית. אז את הפתיחה של השיר הם תרגמו למאיה (בוסקילה) היא, מאיה הוא, מאיה הו, מאיה חה חה. חה חה. אין את זה לאף אחד?

ויימס

New member
אוי, איך אני אוהבת ת'דברים האלה...

אבל על זה לא שמעתי. אתה מכיר את 'הנה עוד ים עולה' ו'הבא מנות'?

מה?

אף אחד לא אוהב את דמבלדור? או את הרמיוני? או את נוויל לונגבוטום? לדעתי יש כמה דמויות מצוינות שלא הזכרת.

למעלה