האם אני משתגעת?

The Mad Hatter

New member
דמבלדור..../images/Emo99.gif

וטרלוני, וריטה סקיטר, ומקגונגל (אם להתייחס לצד הנשי. אבל את הרמיוני אף-פעם לא אהבתי במיוחד). וגם נוויל חביב. :)

limilu

New member
היית מבינה אם היית קוראת את החמישי

מה שהולך שם, אני לא אגיד לך. (לא כי זה ספוילר- כי זה פורום טרי פראצ'ט.)

לא זה לא!

זה לא פורום טרי פראצ'ט. זה פורום לואיס
. (או בשביל פיני - לואים).

מ א ג ר ט

New member
אין ספק שהדמויות הן

סיריוס-השנוא ביותר (מוהההאה כל כך נהניתי מספר החמישי) רון- החביב עלי ביותר!!! הוא כל כך כזה... נו, חמוד כזה. תמיד חיבבתי אותו. הארי סתם תקוע איפשהו באמצע. הוא לא שנוא עלי, הוא פשוט לא מעניין. פעם חשבתי שהדמות שהכי מזכירה אותי היא הרמיוני, ואז פתואום היא התחילה לעשות בלאגנים ונהפכה לדמות מעניינת יותר ופחות מזכירה אותי, או עד שכבר התרגלתי אליה היא השתנתה. ןדרך אגב, קצת קשה להשוות, אבל יש דבר אחד שבו הארי מזכיר את סתמרוח, הלא זה הכישרון לעשות דברים שבכלל לא רצית להתחיל מראש. אה, וגם העובדה שחלק מהאנשים פה חושבים שהם סתמרוח הופך להיות בלתי נסבל מספר לספר, בדיוק כמו בהארי פוטר.

Rincewind

New member
לא מסכים

אני מאוד אוהב את הדמות של הארי, ואפילו אוהב אותה במיוחד בספר החמישי. הבעיה שלי היא הליהוק של השחקן- דניאל רדקליף מעצבן בצורה בלתי רגילה ולא דומה בשיט לדמות כפי שהיא מתוארת בספר. שלא לדבר על זה שהוא קצ'יטון!!! חוצמזה שאר השחקנים הם ליהוק מ-ו-ש-ל-ם לדעתי ובדיוק ככה דמיינתי אותם כשקראתי. ובעניין הנושא הראשי של השרשור: סנייפ ווטינארי? I don't think so! הם שונים לחלוטין!

ויימס

New member
ובלי ספויילרים לספר החמישי

עוד לא קראתי אותו, ובאופן לא טיפוסי- לא מתחשק לי לשמוע ספויילרים עליו...

ויימס

New member
רציתי לעשות את זה מקודם אבל התעצלתי

'Mr Moony presents his compliments to Professor Snape, and begs him to keep his abnormally large nose out of other people's business' 'Mr Prongs agrees with Mr Moony, and would like to add that Professor Snape is an ugly git' 'Mr Padfood would like to register his astonishment that an idiot like that ever became a Professor' 'Mr Wormtail bids Professor Snape good day, and advises him to wash his hair, the slimeball'

Gdil

New member
שסנייפ מנסה לגלות מה זה

מפת הקונדסאים. מה חשבת על הפאנפיק שלי?

limilu

New member
זה כבר לא מצחיק. ../images/Emo11.gif

למה שלא פשוט תעזבו את הבנאדם המסכן. זאת אומרת, לא מספיק שאתם מתקשרים אליו כל שניה, עכשיו אתם קוראים לזה פורום לואיס?! למה?! למה?!!!! הלאה החדשים!

ויימס

New member
מותר לנו לדבר על עוד דברים חוץ מטרי

כמו לואיס והארי פוטר, לא..? 'הלאה החדשים'??? למה מי את, פז"ם של קוטג'..?

הלאה אלו שקוראים 'הלאה החדשים'!

וקדימה לואיס! limilu, את לא רוצה שיתרגמו עוד ספרים של פראצ'ט? אה? אה?? את אוכלת שוקולד מריר?

למעלה