האם אפשר לקרוא לנתניהו מחריב הגליל?

Cranio

Well-known member
בוא נגיד שהוא התחיל בהכפשות. אני מבין שמיצדך מותר להכפיש את ביבי אבל ההיפך אסור.
השר כץ לא אימפוטנט לפחות לא כמו גלנט.

לא ברור מה הכוונה "ניהול אסטרטגי" ( האם הכוונה להביא איזה אבו מאזן שישמור עלינו מהטרור בעזה ?)

מה רציתה שנעשה ? שנמליך שם איזה "באשיר גומאיל" מטעמינו ?

יש אופק מדיני לטווח רחוק - טרנספר לערביי עזה! זה יותר הגיוני מאשר "לשקם" 2 מליון ערבים ברצועה צרה ללא יכולת לקיים כלכלה עצמאיתחדורי מטרה להשמיד את ישראל.
ישראל כץ הוא סמרטוט של נתניהו ולכן העבריין בחר בו .
אפס כשרון , אפס ידע ואפס עצמאות.

Harrington

Well-known member
מנהל
ישראל כץ ...
אפס כשרון , אפס ידע ואפס עצמאות.
שוב גובר הצורך הפבלובי להשמיץ בכל מחיר את הצורך (בכל אופן כפי שיש הרואים זאת) לומר אמת, להתבסס על עובדות ולתאר מציאות. אלו שאוהבים יותר את גישת התכונות האחרונות, יידעו לזהות שהשר כץ עצמאי לחלוטין יחסית לקודמו אשר היה חותמת גומי לפיקוד הבכיר של הצבא. כשרון וידע יש לשר כץ למכביר. היה בולדוזר ברוב המשרדים בהם כיהן. לא צריך לאהוב אותו בשביל לזהות זאת או להודות בכך. צריך רק להיות אדם ישר, כן והגון.

ק', אל תטרח להגיב. מעבר לכך שתגובתך ידועה מראש פחות או יותר מילה במילה, אין לי כוונה לקראה (ולא משנה מתי היא תיכתב) מהטעמים שציינתי כבר מוקדם יותר היום.

שבת שלום לך, לכל משפחתך ולכלל עם ישראל.

Cranio

Well-known member
שוב גובר הצורך הפבלובי להשמיץ בכל מחיר את הצורך (בכל אופן כפי שיש הרואים זאת) לומר אמת, להתבסס על עובדות ולתאר מציאות. אלו שאוהבים יותר את גישת התכונות האחרונות, יידעו לזהות שהשר כץ עצמאי לחלוטין יחסית לקודמו אשר היה חותמת גומי לפיקוד הבכיר של הצבא. כשרון וידע יש לשר כץ למכביר. היה בולדוזר ברוב המשרדים בהם כיהן. לא צריך לאהוב אותו בשביל לזהות זאת או להודות בכך. צריך רק להיות אדם ישר, כן והגון.

ק', אל תטרח להגיב. מעבר לכך שתגובתך ידועה מראש פחות או יותר מילה במילה, אין לי כוונה לקראה (ולא משנה מתי היא תיכתב) מהטעמים שציינתי כבר מוקדם יותר היום.

שבת שלום לך, לכל משפחתך ולכלל עם ישראל.
התניה קלאסית זה המצב הרגיל שאתה נמצא בו כאן בפורום .
אורב לפוסטים כמו כלב מרייר כדי לזהם אותם בשקריך הנאלחים.

jackie111

Well-known member
בוא נגיד שהוא התחיל בהכפשות. אני מבין שמיצדך מותר להכפיש את ביבי אבל ההיפך אסור.
השר כץ לא אימפוטנט לפחות לא כמו גלנט.
אני נחשפתי רק להכפשות של ביבי.
גלאנט לעומתו שמר זמן רב על שתיקה
למרות שהיה לו מה להגיד.
אני מצפה שתוכיח שאני טועה.
לא ברור מה הכוונה "ניהול אסטרטגי" ( האם הכוונה להביא איזה אבו מאזן שישמור עלינו מהטרור בעזה ?)
ניהול מלחמה אינו מתבטא רק בירי בתותחים ורובים.
תמיד יש מאחוריה עוד מטרות דיפלומטיות, מטרות כלכליות,
להביא לתוצאות לטווח ארוך. כמו שזה נראה עכשיו זה נצחון
זמני בלי להציג שום תכנון.
מה רציתה שנעשה ? שנמליך שם איזה "באשיר גומאיל" מטעמינו ?

יש אופק מדיני לטווח רחוק - טרנספר לערביי עזה! זה יותר הגיוני מאשר "לשקם" 2 מליון ערבים ברצועה צרה ללא יכולת לקיים כלכלה עצמאיתחדורי מטרה להשמיד את ישראל.
אני לא צופה שום טרנספר של עזתים.
אני רואה לעומת זאת עימותים פנימיים.
פילוג בעם. ומנהיג שמשקר לנו בפנים.

למעלה