האם אתה קפואריסטה?

האם אתה קפואריסטה?

החוקים הלא רישמיים, הלא כתובים, והלא רציניים בעליל שלי, אתם מוזמנים להוסיף. 1. התפנצ'רת? (שיבלת מתקלפת) 2. ירד לך דם מזה? 3. יבלת בתוך יבלת. 4. קיבלת מכה תוך כדי משחק. 5. קיבלת מכה תוך כדי עמידה בהודה. 6. הפלת את עצמך? 7. שרת בהבהרות במקום את המילים? (קדימה, תמשיכו)

PureTemptation

New member
וואי יש לי יש לי:

8. חטפת מכה מכלי נגינה כלשהו אי פעם? (זה אפשרי תאמינו לי.
) 9. ניסית לנגן פעם ראשונה על בירימבאו ואחרי דקה לא הרגשת את הזרת? 10. אחרי שלמדת לנגן על הבירימבאו, אתה לא מרגיש את הזרת? 11. בהית במישהו שר שיר בהודה בנסיון להבין מה הוא אומר ועדיין לא הבנת? 12. השתתפת בסדנאות של מורה מחו"ל וניסית לפרש מה שהוא אומר רק כדי להראות שאתה יודע פורטוגזית (ואתה לא ממש שולט בשפה..) 13. והאחרון שחשבתי עליו מוקדש לסיון: האם תהית פעם בקשר לעובדה שפעם חשבו שהעולם אינו עגול, אז מה עשו במקום וולטה דו מונדו?
ניסיתי להיות משעשעת, מקווה שזה עבד.
סיון מוכשרת שלי, איזה רעיונות יש לך.

בקשר ל 12

- היית בסדנה של מאמן מחו"ל, הוא דיבר, כולם צחקו ורק אתה לא והרגשת ממש דביל? - היית בסדנה של מאמן מחו"ל, הוא דיבר, כולם צחקו, אז גם אתה צחקת למרות שאין לך מושג על מה ולמה, והרגשת ממש דביל?

Forever NemeSh

New member
יש לי עוד כמה שטויות ../images/Emo3.gif

אתה מחשב את הלו"ז והאילוצים שלך עפ"י אימונים. אתה לא זוכר שמות של אנשים אלא כינויים, ואם אתה קורא למישהו בשם שלו אחרים שואלים "מי?"
אתה מוצא כל שטח קטן ריק כדי לעשות בו איזה תרגיל שעולה לך לראש (למורעלים ביננו סיון אומרת) אתה עולה במעלית וחושב לעצמך שפעם היו עושים קפואירה במעלית, ותוהה על המקום שאין שם. אתה מנסה לעשות ז'ינגה במעלית כדי לבסס לעצמך את העובדות האלה אתה מנסה לנגן על בירימבאו עפ"י זיכרון או עפ"י שיר שאתה שומע באותו רגע עד שאתה מתיאש/ ההורים מפסיקים אותך.

ailag

New member
גרסה אחרת של השני

שרק אחרי הרבה חודשים טובים (וראיתי את זה גם קורה על שנים) אתם מגלים את השם האמיתי של מישהו שדיברתם איתו ממש הרבה.. או לחלופין, שאתם רואים את אותו אדם במקום אחר ובלי לשים לב קוראים לו בקול רם בכינוי שלו ומנופפים לשלום.

Kalimac

New member
הו נפלא

אבל צריך לשנות את שם הנושא ל"10 דברים שמוכיחים שאתה 'מכור'" אחד האהובים עליי, לעמוד ברחוב ולקבל מבטים מאנשים עקב העובדה שאתם מנגנים על בירימבאו בלתי-נראה לעצמכם. או שמתחילים לקלל בפורטוגזית באופן אוטומטי.

../images/Emo6.gif

ההבדל ביני לבינך, שאם שנינו ננגן על בירמבאו "אוויר", שלך עדיין ישמיע צלילים יותר יפים משלי.

הו, כמובן!

נעם וברימבאו האוויר הזכיר לי - ישבת באוטובוס וניסית לשלב תיפוף פנדירו/ אטאבקי עם כל מיני שירים, והתלהבת נורא שזה מצליח
ואם כבר באוטובוסים עסקינן - ישבתם חבורה באוטובוס ודיברתם שעה על תרגילים ונקרעתם מצחוק, עד שאיזו דודה התעצבנה ואמרה לכם להפסיק כבר לדבר ביוונית ולשתוק

למעלה