האם אתה קפואריסטה?

surpresa

New member
מנסה ...

ככה תדע אם אתה קפואריסטה? אם ניסית להתקרב בלי לעורר חשד לבנאדם למטרת ונגצ'יבה אם אתה הולך ומתופף על הרגל במקצב של פנדיירו (בעיקר מתחילים) אם כל שיר שאתה מזמזם מסתיים ב ' איי איי איי איי סאו בנטו מי שאמה' אם אתה מחפש ברזילאים כדי לדבר קצת פורטוגזית כשבעצם אתה יודע להגיד רק 'דונה מריה קומו וואי ווסה' אם אין לך כריות בכף הרגל אם כשיש שקט בשיעור אתה מוציא קנאקים מהצוואר אם ירוק נהיה הצבע האהוב עליך למרות שלא סבלת אותו בעבר (מתחילים בקורדאו,הצבע לא משנה הבנתם את הכוונה) אם אבא שלך צועק 'תנמיך את המוסיקת וודו הזאת' אם אימצת את המשפט "אלוהים ברא דשא בשביל קפואריסטים' אם קיבלת סבא חדש אם אתה לבד במעלית והדבר היחיד שאתה יכול לחשוב עליו זה סווינגים מול הראי.

הזכרת לי שני דברים ../images/Emo6.gif

את הפעם ההיא שגליה התחמקה ממכונית ישר לנגצ'יבה
וגם את הקטעים האלה שאתה משמיע לאבא/ אמא/ אחות/ מישהו שאין לו קשר לקפוארה שיר מהדיסק החדש שהשגת, ואומר לו "תקשיב, איזה שיר פצצה" ולא קולט שהצלילים האלה די מעצבנים למי שלא קשור לעניין... נ.ב אימפוטנט אתה בעצמך
(והמבין יבין)

surpresa

New member
חופשי אימפוטנט

זה מוזר כי את לא הראשונה שאמרה לי את זה ...
וברצינות זה נאמר בנימה לא רצינית וב 02:00 בבוקר ... חוץ מזה אם הרולרבליידס והתיק שהמנהלת קנתה מצאו חן בעינייה אז יש לי קצת נקודות זכות

Bodinho

New member
כמה דברים

כמה דברים... אבא שלי קורא לזה "מוזיקה ג'ונגל"... לא אימצתי את המשפט, אלוהים באמת ברא דשא בשביל קפואריסטים! יש לי שתי אימהות (במקרה שלי, לכם אולי יש שתי אבות) לא יודע מה איתכם, אבל כשיש שקט בשיעור, אני צועק "אייייייייההההההההה"! אה, והקטע עם הסווינגים עובד גם באמצע הרחוב... עוד כמה דברים: לוקח לך המון זמן למצוא דיסק של מוזיקה רגילה בחדר... רוב הבגדים שלך בארון זה חולצות קפוארה ומכנסי אימון... כל לוח הזמנים לך בנוי מסביב לאימונים, ולא ההפך... ההורים שלך יודעים את הכינוי שלך, אבל לא ישתמשו בו, כי אתה חושב שזה נשמע נורא כשזה יוצא מהפה שלהם... תיש

~מוסיפה משהו~

וזה תקף רק לבנים, או בעיקר אליהם. שמתחילה להיות לכם קרחת קפואריסט.

Bodinho

New member
לא נושא לצחוק!

היי היי היי! הקרחת קפואריסטית זה לא נושא לבדיחות וצחוק! זה נושא רגיש ומלא כאב! (במיוחד באימון עם הרבה אהו ג'י קאבסה...) ורציתי להוסיף משהו לרשימה: אתה זוכר את השנים העוברות לפי פציעות (את הרגל שברתי בשנה השנייה, באיזה אימון הפלות, את האף באימון אקרובטיקה בשנה הרביעית, וכו'...) תיש

PureTemptation

New member
יו יו,

זה כל כך קפואריסטי!!! ככה מזהים קפואריסטים מרחוק, לפי הקרחת באמצע הראש...
חמודים, הלוואי והייתי יכולה לעשות חצי ממה שהם עושים על הראש...:S (איזה מזל שאני יכולה להשתמש בו לדברים אחרים...
)

למעלה