האם אתם בודקים מה יש בשתיה או אוכל שלכם?

MyTaoWay

New member
לא יותר גרוע כלמיני E למינהם

אני צריכה לחפש בגוגל את טבלת הE ולהדפיס
ולתלות על המקרר + להביא לכל מקום...
כי יש כאלו שמסרטנים

נו ככה זה כשכסף משתלט על העולם ותעשיית המזון רוצה למכור
ולשמר את המזון בחיי מדף על חשבון חיי תושבים

kotej22

New member
הכי מפתיע שזה חוקי עדיין

מרעילים אותך ואותי, גורמים לנו לסרטן בשביל לחסוך 20 אגורות על חתיכה והכל חוקי, טוב נו... זה שיחה אחרת לגמרי כבר

EdisonGirl

New member
חחחח זה חופשי מזכיר סטיק לייט

אלה משקאות שאני לא מסוגלת לצרוך. הצבע שלהם לא מזכיר לי שום דבר טבעי, מה שמביא למסקנה המתבקשת, שאכן שומדבר לא טבעי בהם, חוץ מ.. אולי.. הסוכר וטיפת המים?

אני אוכלת ושותה דברים לא בריאים, ביודעין, אבל דברים שהם ממש לא בריאים אני לא אוכלת או שותה לעיתים קרובות, למשל: ג'חנון או קולה.
על כל צבעי המאכל למיניהם בכלל אין מה לדבר. אני לא נוגעת בגומי האלה. זה גוש סוכר צבוע.

אני מאוד מודעת, בכל אופן.

kotej22

New member
ג'חנון זה לא בריא ???

הגוש בצק מלא שמן הזה כל כך טעים ....

הזכרת לי שאחד מהמרצים אצלנו (לא אני לא לומד תזונה
) הסביר שאסור לאכול את הנחשי גומי הכחולים למינהם, זה צבע מאכל מסוכן שמכניסים לארץ בצורה לא כל כך חוקית מסין וכאלה

EdisonGirl

New member
טרטזין- יש גם כזה צהוב

תמיד הייתי מודעת לענייני בריאות למיניהם. הבעיה עם הג׳חנון זה לא רק עצם העובדה שהוא גוש בצק ושמן. הבעיה העיקרית היא שמדובר בשומן רווי, וזה השריף שמעלה לנו את רמת הכולסטרול הרע בגוף. ומה האויב השני בג׳חנון? הקמח הלבן. הפסולת של החיטה פחות או יותר.. וגם הסוכר הלבן הוא לא בדיוק ויטמין סי
אה, וגם המלח.

מצד שני, זה הרי ברור שכמעט כל דבר אכיל שני בעולם הזה מסרטן או מזיק. צריך פשוט לשמור על איזון...

למזלי אף פעם לא אהבתי בצקי עלים למינהם

כך ניצלתי מקללת הג'חנונים והבורקסים

בעלי למשל ממש מתייסר מאז ששינינו את התזונה אצלנו בבית, וכל הזמן מפמפם לעצמו כמה שזה רע לו (וטעים לו חח).

אני אמנם לא ממש בודקת באוכל...

אבל למזלי אני אוכלת בעיקר אוכל ביתי מבושל ולא שותה שתיה מתוקה בכלל...החטאים שלי הם בשוקולד וכדומה :)

irreplacable

New member
כבר המון זמן לא אכלתי..

החבר הראשון שלי היה תימני וככה התוודעתי לג'חנון

אבל מאז התימנים איכזבו

ג'חנון הרבה יותר טעים לי ממלוואח.. אין מה להשוות

NEO83

New member
אם נתחיל, זה לא יגמר

כמעט כל מוצר שאנחנו אוכלים מכילים חומרים כימיים, אפילו הפרי הטבעי שסוחטים בשוק ואתה שותה אותו מלא בכימיקלים שריססו בשדות.

irreplacable

New member
באמת קראתי לא מזמן כתבה על החומרים הללו

צבעי מאכל שיש בכל מיני קורנפלקס (הצבעוניים) או סוכריות צבעוניות..

אני לא בודקת מה החומרים במאכלים שאני אוכלת אבל זה באמת חשוב..

ובכללי אני משתדלת לאכול מאכלים בריאים שידועים שיש להם ויטמינים ומינרלים חשובים. ואני לוקחת גם תוסף תזונה.

nata86

New member
מקודם לא בחנתי, אבל עכשיו התחלתי לשים לב לזה

יותר. בשבוע הבא במוצאי שבת בערוץ 10 תהיה תוכנית על אסטרוגן שיש באוכל שלנו, היום תוכנית היתה על תרופות. היה די מעניין.

nata86

New member
כן הוא הורמון נשי וזה מביא לסרטן שד אצל נשים.

בנוסף זה משפיעה על מערכת הפריה גברית ובנוסף מביא לסרטן שד אצל גברים.
בנוסף בנות מתחילות את גיל התבגרות יותר מוקדם ממה שהיה בדורות קודמים.

irreplacable

New member

וואו.. מפחיד... למרות שבמחקרים כמו במחקרים אפשר למצוא 10 בעד ויטמינים ו10 נגד.. ואף פעם אי אפשר לדעת מי צודק.

למעלה