האם אתם מאמינים באבולוציה?

tapuz3k

New member
האם אתם מאמינים באבולוציה?

*תתעלמו מהשגיאות כתיב* יש אנשים שמאמינים שבני האדם הם פרי יצירתם של יצורים תבונתיים מכוכב אחר זה מסביר הרבה את השוני שיש בינינו לבעלי חיים אחרים זה מסביר שאלות כמו איך לדוגמה האש התגלתה בכול רחבי העולם כמאת באותו הזמן כמו גם אומנות ומוזיקה אני אחד מאותם האנשים אם יש פה בפורום עוד כמוני אשמח להכיר אתכם פלוס מדי שנה נערך בת"א מפגש שם אנשים אם דעה זו נפגשים ויש לנו גם דת משלנו שנקראת אם אני זוכר נכון דת ראל למי שיש מידע על דת זו אשמח אם תשתפו כמו גם אתרים פעם הכרתי אתר רשמי אבל הוא נעלם לי לשני שנים

איזה שוני יש

בין בני אדם לבעלי חיים? אתה יודע שגילו שלכל צורות החיים יש אב קדמון? ולא הבנתי מה הקשר בין מוזיקה, ואמנות לחוצנים. זה מוגזם לחשוב שלמדנו למשל, מחוצנים, כמעט כל דבר.

detached

New member
פרדוקס בהשקפה הזאת

הוא שגם היצורים התבוניים מהכוכב האחר היו צריכים להתפתח ממשהו. אלא אם תניח שחייזרים אחרים, קדומים יותר, יצרו את החייזרים שיצרו אותנו, ואת הקדומים יצרו קדומים יותר והלאה.. ואפילו אז, לא משנה מי החייזרים ה'ראשונים' בשרשרת הזאת, הם היו חייבים להיווצר בעצמם. בקיצור, נראה לי שזה מוכיח שזנים אינטליגנטיים מסוגלים להיווצר באופן ספונטני.

tapuz3k

New member
תשמע אין לי כוח להתווכח

אבל אני אומר לך שיש מאות ספרים שמוכיחים שהתפתחות האדם לאורך כול האבולוציה הייתה טבעית רק חלקית השאר זה היה התפחות כתוצה מגורם זר בוא נשאל שאלה כזאת: איך זה שבכול העולם האש התגלתה כמאת באותו הזמן? לא היה להם טלפון לספר לחבריה איך להצית אש אתם יודעים ועדיין כמאת בכול העולם התגלתה האש באותו הזמן אוקי עוד שאלה לספקנים - ארון הברית (או איך שלא קוראים לו) הזה שסיפק אוכל למאות היהודים בזמן חציית המדבר איך זה שארון 2 מטר על חצי מטר הצליח להאכיל מאות יהודים ביום? איך זה שכול מי שהתקרב אליו (חוץ מהכהנים שעברו הדרכה מראש) סבל מסימפתומים של קרינה חזקה? אין לי כוח להתווכח הוא להיכח לכם דברים אני רק אומר שאם יש פה אנשים אם דעה דומה לשלי אשמח להכיר אותם ולשאר אני ממליץ לקרוא את הספר "אותות מן השמים" של אריך פון דניקן

Gilliana

New member
אז כבר אמרנו...

כי כפי הנראה היתה התערבות גנטית חוצנית בשלב כלשהו משלבי האבולוציה - עובדה שעד היום חסרה חוליה בין האדם המודרני לבין האדם הקדמון ותעלומה זו טרם נפתרה.

tapuz3k

New member
חסרות הרבה חוליות - כנסו

הרוב מספקים הסבר הכי הגיוני שיכול ליהיות וזה בדרך כלל מסתכם בהסבר כמו: הייתה מוטציה אקראית שבמקירה גרמה לזה... הבעיה שגוף האדם הוא כולכך הרבה יותר מורכב מכול חייה אחרת שזה נירא כאילו אנחנו באנו מכוכב אחר במקור בכלל שתדעו שהדת הראלית היא דת שמתפתחת במהירות אין לה יחס בתקשורת בגלל זה לא הרבה מודעים אליהה אבל יום יבוא וגם אנחנו נשמיך בדרך של אותם החוצנים שיצרו אותנו יום יבוא וגם אנחנו נהנדס חיים ונזרע אותם על כוכבים ונצפא בהם מתפתחים וכמובן שלא תיהיה לנו שום סיבה שבעולם להראות להם את עצמינו בכדי לא להפריעה להם בהתפחות הטבעית שלהם ואז גם שם יהיו יצורים תובנתיים שיאמינו באבולוציה עד שגם הם יגלו שיש חיים בכוכבים אחרים זה מעגל שלא נגמר ובאשר לשאלה מאיפה החיים החלו אז אני אישית מאמין במושג של האין סוף אני מאמין שהיקום שלנו הוא לא חדש הוא כבר אבר אין ספור מחזורים בהם הוא התרחב ואז קרס בחזרה ואז שוב התרחב זה מעגל נצחי

Majestic12

New member
גם כיפה אדומה הוא ספר - אז מה?

למה לעשות סלט מנושאים מדעיים, פסאודו-מדעיים, ומידע מסולף ללא שמץ אמת? את זה אני לא מבין. יתכן והיתה התערבות חוצנית באבולוציה; יתכן וחלק ממה שמסופר בתנך ובכתבי הקודש האחרים מתאר אירועים אמיתיים (באמינות כזו או אחרת); יתכן וחלק מהתיאוריות של אריך פון דניקן נכונות....הכל טוב ויפה...גם אני מקבל את זה ואין לי שום בעיה עם תיאוריות. הבעיה היחידה שלי - שמוסיפים לתיאוריות קומץ נדיב של שקרים חסרי אחיזה במציאות...זה מה שמפריע לי... מספיק לשמוע קלטת של "הרב" אמנון יצחק, או להיכנס לאתר שלו, או לשמוע הרצאות של רבני ש"ס, על-מנת לבהין בדיוק איך זה נעשה - עושים סלט של מידע מדעי עם חצאי אמיתות ועם שקרים, מספרים את זה לקהל של אנשים שאין להם מושג וחצי מושג על מה מדובר, ואלו מקבלים את הסיפורים כמו תורה מסיני...לא פשוט יותר לבדוק לבד ולאמת לבד נתונים לפני שיוצאים בהצהרות - ובביטחון כזה?

tapuz3k

New member
אבל זה לא משנה השקרים

כול בן אדם הוא לעצמו מאמין במה שהוא רוצה במה שיותר מתאים לו, וטוב לו, אני מאמין בדת הראלית כי זה מרגש אותי לדעת שאני הוא פרי יצירתה של הנדסה גנטית זה נותן לי תחושה של שלמות בהרבה מובנים זה מה שאני אוהב ובזה אני מאמין בגלל זה אני אף פעם לא מנסה להתווכח על דת כי כול בן אדם חיי לפי החוקים של עצמו ולכולנו עולם קטן משלנו

scriewy

New member
שאלה מפחידה

נגיד אם היקום תמיד היה, אז גם תמיד היו חיים. כשמסתכלים על תמונה מקרוב מדי אז רואים רק חלק ממנה, כדי שהתמונה כולה תכנס לזוית ראיה צריך להתרחק ממנה. אז השאלה האם אם נתרחק מספיק מנקודת מוצאינו נוכל לראות תתמונה הגדולה, אני מתכוון, בכלל להבין מה קורה ואיך הכל מתנהל, לא פיזית ממש לראות תיקום. בשביל לעוף מגלקסיה לגלקסיה צריך לנוע לא במהירות אור אלה בשנות אור בשניה, אחרת בקושי מתקדמים. ואם כל החיים קיימים סתם, אז למה להם להתקיים בכלל, אף אחד לא ירגיש בחיסרונם. או שיש מטרה (אני לא מביא תרעיון "מטרה" כי העולם שלנו מתנהל ע'י מטרה אצל כל פרט, ולא הבאתי תרעיון כדי לפסול טענה לפי הבנתינו של מטרה, אם אין מטרה אז למה להתקיים) אבל לא הגענו אליה, אז איך בכל הזמן (מעניין כמה זמן עבר מאז שלא התחיל הזמן) הזה כל חיי (יצורי) היקום עדיין לא הגיעו למטרתם. או שהמטרה משנה את פניה ללא סף ולא נגמרת. או שאין שום מטרה אז איך היקום בחר להתמלאות בחיים.

Gilliana

New member
גם "מטרה" היא מושג יחסי

משום שמטרה מוגדרת ע"י החשיבות שלה עבור מגדיר המטרה כך שלדעתי, בגדול? המטרה של החיים היא פשוט... חיים.

scriewy

New member
נשמע ששמת נקודות כבר לנושא.

אם את מדברת על החיים שלנו אז זה לחשוב בקטן, אדם שמחליט לעצמו מה מטרתו, אם הוא לא יודע למה הוא קיים אז הוא לא יודע מה מטרתו. אם את מדברת על חיים בכללי ברחבי היקום אז השאלה עדיין נשארת למה היקום בחר שבכלל יהיו חיים, כי באותה מידה כמו שאמרתי, אפשר לבחור פשוט שלא יהיו חיים כי אף 1 לא ירגיש בחיסרונם. בסגנון השאלות כמו "כשעץ נופל ביער ואין אף 1 לשמועו האם הוא עדיין עושה רעש.

Gilliana

New member
דיברתי על החיים כחיים

לא של X או של Y אלא כמשהו גלובלי. מקווה שזה מובן יותר. והשאלה שלך באופן כללי היא לדעתי לא לעניין - לא משום שהיא לא שאלה חושבה, אלא משום שהיא שאלה במושדים אנושיים בעוד שהתשובה היא במושגים אחרים לגמרי...

tapuz3k

New member
המטרה של בני האדם זה ליהיות אלוהים

יום יבוא ובני האדם יהנדסו חיים ויזרעו אותם על כוכבים אחרים ואז אנחנו נהפך ליהיות גזע אלוהי כול בן אדם רוצה ליהיות אלוהים זה בדם שלנו - זה האינסטינג הבסיסי שלנו בין אם זה ליצור חיים בכוכב אחר לבין אם זה ליהיות אבא או אמא לתינוק המטרה שלנו זה ליצור חיים

Gilliana

New member
אתה מבלבל מושגים

להיות אבא או אמא לתינוק לא נובע מתוך הרצון לברוא חיים אלא מתוך יצר ההשרדות והמשכיות הד.נ.א. שזהו היצר הראשוני והעיקרי הטבוע בכל בעל חיים החל מהבקטריות דרך החרקים, זוחלים, יונקים וכלה בבני האדם. אין לכך שום קשר לרצון "להיות אלוהים". הרי בודאי תסכים איתי שלכלבה מיוחמת ולכלבים שרודפים אחריה בזמן הייחום אין שום מטרות נשגבות מהסוג הזה...

tapuz3k

New member
אני מדבר בכללי זה סתם הייתה דוגמה

למרות שבן אדם כבר מזמן למד להבדיל בין סקס להנאה לבין סקס לרבייאה אז ה"ייצר" הזה כבר לא תקף ממש לגבי בני אדם עובדה שיש מדינות שסובלות מדילדול אוכלוסיה בגלל שאנשים פשוט לא רוצים ילדים מדינות מערביות לרוב לעומת זאת מדינות מזרחיות ואפריקה סובלנות מגידול ייתר של אוכלוסיה

Gilliana

New member
תקף וחצי!!!

היצר הזה הוא מה שדוחף אנשים לעשות סקס מלכתחילה ולא ההיפך. זה שלמדנו להשתמש באמצעי מניעה לא רלוונטי בכלל לעניין. ובכלל - מה זה קשור לטיעונים שלך? מה הכוונה "מדבר בכללי וזו היתה סתם דוגמה" כאשר הדוגמה לא רלוונטית ושגויה?

scriewy

New member
tapuz3k אתה מטורף אחי פחחחח

פינקי והמוח להשטלת על העולם. למה אתה צריך להנדס יצור אחר ? מה תעשה איתו. מה יש לבדוק איך הוא יתפתח ? הוא יתפתח בדיוק כמונו.

למעלה