האם אתם מאמינים באבולוציה?

tapuz3k

New member
אז זהו שאני לא :)

סך הכול אומר את דעתי בלי קשר על עצמי סתם דוגמה יש את הסרט הזה.. שכחתי תשם שלו שזה מדע בדיוני כזה על העתיד הלא כולכך רחוק ששם רוב ההורים בוחרים להנדס את הילדים שלהם כמו לבחור להם צבע עיניים שער גובהה וכו להוציא את כול המחלות הגנטיות ואז לשתול את התא המהודנס ברחם של אישה ואתה מקבל בן אדם מושלם וזה לפי איך שאני רואה את זה - עבודה של אלוהים אז.. בני אדם הם אלים לכול דבר וחוץ מזה סתכל רגע על העתיד המאוד רחוק כשבני האדם יצאו לחלל ואכלסו כוכבים חדשים וכו ואז באים המדענים ואומרים "אנחנו רוצים ליצור עולם מהונד גנטית" מוצאים להם איזה ירח קטן ומלא במים מכניסים אליו 100 מדענים ועוד 200 אנשי שירות שונים ומשונים ומתחילים להנדס חיים חדשים - החל מחד תאיים ועד יונקים שיאכלסו את העולם הזה "העולם החדש והמושלם" הזה אז בעצם אותם המהנדסים הם אלוהים לא?

Gilliana

New member
אתה לא מבין משהו עקרוני...

אין לנו התנגדות לתאוריות הכלליות של הראלים - נהפוך הוא. ההתנגדות שלנו היא לקונספט של הכת, לניצול המדע (ואולי אפילו עובדות נכונות) למטרות גיוס המונים ממש כשם שהחרדים מחזירים מאמינים בתשובה. הוויכוח הוא לא לגבי נכונותה של תאוריה זו או אחרת כי הרי כאמור, רובנו תומכים באופציה של התערבות חוצנית והנדסה גנטית כנקודת המוצא להתפתחות האדם המודרני אבל רובנו מתנגד לאופן בו עושה כת הראלים שימוש לרעה בתאוריות אלו. מקווה שעכשיו העניין ברור יותר.

FRAIFY

New member
חבל שאתם כל כך טועים!!!

התנועה הראלית לעולם לא כפתה על אף אחד משהו כל החברים בתנועה הראלית הם ללא ספק אנשים שבחרו מתום ליבם להצטרף ולהתגלות לעולם חדש של דברים... צר לי לראות אנשים שכותבים דברי שקר על התנועה

tapuz3k

New member
לא הבנתי..

"ההתנגדות שלנו היא לקונספט של הכת" ומה הוא בדיוק הקונספט של הכת? כאילו אני רואה את זה בדרך שלי אבל איך אתה רואה את זה? ואיך הגעת לזה שהם מנצלים מדע בכדי לגייס אנשים? אין להם שום מטרת רווח לפי מה שהבנתי מהאתר שלהם אז ה"המונים" שהם "מגייסים" זה לא נותן להם שום דבר לפי מה שהבנתי הדבר היחידי שהם ככת רוצים זה שאנשים ישנו את התפיסה שלהם לגבי האבולוציה גם ראיתי באתר כמה תאוריות ממש מעניינות שהם הציגו כמו לדוגמה הנושא של האין סופיות אתה יכול לראות את זה בסרטון השני שיש באתר שלהם גם לקחתי את זה ברצינות בכול מה שהם ציינו בנוגע לתנ"ך והסמלים וכו ואגב אני לא רוצה ליצור רושם כאילו אני איזה דתי קיצוני כי אני לא - בכלל הנושא של הכת הזאת רק היום התעמקתי בו לעומק עד היום רק ידעתי שיש כת כזאת ולא ידעתי שום דבר אליה וכול שאר הדברים שאמרתי בנוגע נגיד המטרה של בני האדם זה אמרתי בכלליות וללא ביסוס ואני לא רוצה שתבינו לא נכון את דעתי בנושא

Gilliana

New member
קודם כל...

בתור אחד שקורא כ"כ לעומק - היית צריך מזמן להבין שאני "את" ולא "אתה". ולענייננו: עצם העובדה שמדובר בכת, עם כל הכרוך במושג "כת" - אומר דרשני. מדוע זו צריכה להיות כת? מדוע אין כת לפיזיקת קוואנטים או כת האבולוציה אבל יש כת ראלים? משום שמדובר בדת ככל דת אחרת אשר גם אם היא מושתת על רעיונות מדעיים נכונים - מטרותיה עדיין דתיות-פוליטיות. מקווה שעכשיו זה ברור יותר.

franse

New member
הראלים בעיתיים מהרבה מאד בחינות:

ראשית כפי שאמרה Gilliana הקונספט של הכת הוא ארכאי, מעוות ומסוכן ואינו מתאים לבני אדם מפותחים ועצמאיים. ודאי שלא הרעיון של מנהיג יחיד אבסולוטי שכבר הספיק להכתיר את עצמו בתואר 'המשיח'. כאלה לא חסרים לנו. בתי החולים לחולי נפש מלאים בהם. השקרים הגדולים של הראלים הם אלה: החוצנים שאיתם מתקשרים הראלים מציגים את עצמם כאילו הם אלה שהינדסו גנטית את המין האנושי, בזמן שעל פי מקורות אחרים אמינים ביותר, בהנדסת המין האנושי השתתפו מספר גזעים והיו מספר נסיונות (וגם זה כמובן פתוח לדיון). אותם חוצנים טוענים שבזכות אותו מעשה הנדסה שעליו יש להם בלעדיות כביכול, יש להם כל מיני זכויות ודרישות מהמין האנושי, חלקן תוך נסיון לעקוף את עקרון הבחירה החופשית, עקרון מהותי ביותר אצל בני-אדם ללא קשר למי עשה אותנו או למה. בקיצור הם תופסים עלינו תחת. כאילו לא חסרות לנו צרות, הסמל החביב על חוצנים אלה הוא צלב הקרס. אין מספיק סמלים אחרים שניתן לאמץ לכל מטרה שהיא? השקר הגדול של הראלים הוא בהצגת הקשר עם חוצנים כהישג עילאי וייחודי רק להם, כאשר בפועל הקשר עם חוצנים הוא תהליך שעובר כל המין האנושי על פני כל הפלנטה. מקריאת הספר של הראלים מצאתי שגזע החוצנים איתו מתקשרים הראלים אינו רוחני במיוחד, אינו מסוגל להתמודד עם הקונספט של נשמה (בין אם היא קיימת או לא), אינו נמצא בקשר עם גזעים אחרים- סימן לא טוב מכל בחינה שהיא (לפחות לא ציינו זאת בספר), ותקוע בעיסוק אובססיבי בנושאים גנטיים, למרות שהעיד על עצמו שהוא נמצא בקצה המיצוי הגנטי של עצמו. בקיצור: אתם מתקשרים עם חוצנים? יופי לכם. אתם לא היחידים. אתם טוענים שחוצנים היו מעורבים בהתפתחות המין האנושי? שיהיה. שווה לבדוק את זה לעומק. בקשר לשאר הדברים, תפסיקו לבלבל את המוח.

FRAIFY

New member
אוקיי מאיפה להתחיל?

אני אצטט ואתן תשובות,ככה יהיה קל יותר להבנה{מצד הגולשים האחרים} "הקונספט של הכת הוא ארכאי, מעוות ומסוכן ואינו מתאים לבני אדם מפותחים ועצמאיים." התנועה הראלית דוגלת קודם כל בשוויון בני האדם על כלל פני כדוה"א,ומעל הכול ערך האדם וכוחו,אצלנו האדם הוא מעל הכול ולכן זה מתבטא כל כך בתנועה עצמה,צר לי שאתה חושב שאנחנו מעוותים ומסוכנים,מטרתנו היא להפיץ שלווה ושלום ורק מטרות טבוות. " מנהיג יחיד אבסולוטי שכבר הספיק להכתיר את עצמו בתואר 'המשיח'." 'ראל' או בשמו הארצי קלוד וורליון,מעולם לא הכתיר את עצמו כשליט האבסולוטי של התנועה או כ"משיח" של העולם,למעשה כבר לפני שנים רבות הוא השאיר את ניהול התנועה לטיפול של חברים אחרים בתנועה,וכיום הוא פעיל הרבה פחות,תפקידו של ראל היה להפיץ את המסר שהוא קיבל לאנושות{כמו שהיה תפקידים של הנביאים בימי התנ"ך}הוא הצליח במשימה הזו,ועכשיו זו שאלה של זמן עד שתבנה השגרירות{הימים קרובים יותר מתמיד} "בהנדסת המין האנושי השתתפו מספר גזעים והיו מספר נסיונות (וגם זה כמובן פתוח לדיון)." לא הבנתי כלל מה אתה רוצה לומר דרך המשפט הזה,ואין לי מושג על פי אילו מקורות אתה מתבסס.. "אותם חוצנים טוענים שבזכות אותו מעשה הנדסה שעליו יש להם בלעדיות כביכול, יש להם כל מיני זכויות ודרישות מהמין האנושי, חלקן תוך נסיון לעקוף את עקרון הבחירה החופשית, עקרון מהותי ביותר אצל בני-אדם ללא קשר למי עשה אותנו או למה" האלהים מעולם לא דרשו בלעדיות או משהו דומה לזה למין האנושי,הם רק טענו בפני ראל כי הם בוראינו ואנחנו פרי יצירתם והם רוצים שכלל בני האדם על פני כדוה"א יידעו את זה,הם לא רוצים שבני יסגדו להם או משהו כזה,הם בסה"כ רוצים שהעולם שלנו יהיה טוב יותר וכמובן שנהיה ראויים למורשת שלהם{קבלת ידע אדיר מהם שימורו והעברתו במשך השנים לצאצאינו "הסמל החביב על חוצנים אלה הוא צלב הקרס" צלב הקרס מסמל מחזוריות{ואינסופיות כפירוש לגודל הגלקסיה ומחזוריות החיים}אדולף היטלר והמפלגה הנאצית שלו החליטו לאמץ את הסמל הזה ולהפוך אותו לסמלם העיקרי,בגלל זה כל יהודי שרואה את הסמל הזה היום ישר רוכש כלפיו עצבים,ומעלה בפניו זכרונות רעים,לפיכך במרוצת השנים לאחר המסר של ראל,הוחלט לשנות את הסמל הראלי לסמל שמופיע בתמונה המצורפת{מגן דוד עם סימבול של מחזוריות רק בצורה אחרת}אגב,גם הסמל הקדום יותר{עם הצלב קרס}היה בתוך -"מ ג ן ד ו ד" "השקר הגדול של הראלים הוא בהצגת הקשר עם חוצנים כהישג עילאי וייחודי רק להם, כאשר בפועל הקשר עם חוצנים הוא תהליך שעובר כל המין האנושי על פני כל הפלנטה." אני אשמח אם תראה לי איפה רשום שהם מתגאים בכך שהם הראשונים שיצרו קשר עם חייזרים,זה לא רשום באף מקור מספריו של ראל,ולמעשה בשום מקום,אין לי מושג מאיפה לקחת את המשפט הזה או את התיארויה הזו,יתרה מזאת בספריו של ראל דווקא רשום שהם יצרו קשר עם בני אדם כבר עדינים קודם לכן בכל היבשות על פני כדהו"א וכולל הנביאים הגדולים של כל הדתות ולכן כל הדתות מתייחסות לאלוהים שלהם כאל משהו עילאי שבא -"מהשמיים". "אינו נמצא בקשר עם גזעים אחרים- סימן לא טוב מכל בחינה שהיא (לפחות לא ציינו זאת בספר), ותקוע בעיסוק אובססיבי בנושאים גנטיים, למרות שהעיד על עצמו שהוא נמצא בקצה המיצוי הגנטי של עצמו. " עוד פעם טעות מצידך,בספר רשום היטב שהאלהים נמצאים בקשרים רבים עם גזעים רבים מכל רחבי היקום{למעשה יותר מ30000},יתרה מזאת רשום בספר במפורשות שהם יודעים שישנם חייזרים שמבקרים את כדוה"א וחוקרים אותו,אבל הם שומרים עליו{הלאהים}ולא מאפשרים לאף גזע של חייזרים לבצע בכדוה"א משהו שהוא מעבר למחקרים. ל ס י כ ו ם אני לא יודע מדוע אתה נוקט עמדה כל כך שלילית עבור התנועה בראלית,והמסר עצמו,אני מציע לך לקרוא שוב את הספרים ואוליי אז תבין דברים שלא הבנת קודם,כמו כן אשמח להשאר פה בפורום ולענות לך על שאלות.

tapuz3k

New member
יפה אמרת

נירא לי אנשים פה בפורום התחילו לחשוב שאני ראלי קיצוני סך הכול הבאתי חוות דעת בנושאים שונים בכול אופן אני עוד לא יצא לי לקרוא את הספרים אבל אני מתכנן לקנות אותם רק צריך להרים אליהם טלפון לברר איפה מה כמה ואיך עד אז אני שמח שמצאתי את הכת הזאת שמהווה עמדה יציבה לאמונה שלי

franse

New member
החוצנים הראלים לקחו אחריות על השואה

לטענתם לאחר שהיהודים סרבו להקים את השגרירות שלהם בירושליים לפני כאלפיים שנה, הם פנו לנוצרים ואלה הסכימו, לכן בנו את השגרירות המרכזית שלהם בוותיקן. כעונש על סירובם קיבלו היהודים את השואה מאות שנים מאוחר יותר. אם הם אומרים את האמת, ודאי שאין סיבה ליצור איתם כל קשר. אם הם משקרים, צריך לברר איזה סוג של אישיות מעוותת יש לחוצנים אלה, שמכל המעשים עלי אדמות הם בחרו לקחת אחריות דווקא על השואה. בכל מקרה, הקשר איתם אינו מבשר טובות למין האנושי. הסולם המוסרי של החוצנים הראלים כלפי בני-האדם כפי שהם מציגים אותו, הוא כזה: או שתסכימו שנבנה אצלכם את השגרירות שלנו, או שתסיימו בתאי הגזים. ממה שניתן להבין הבקשה הוגשה ללא איום, אולם מרגע שהיהודים סרבו, לא נראה לחוצנים הראלים בעיה מיוחדת לרצוח בני אדם בסיטונות רק בגלל המכנה המשותף הדתי שלהם. בני אדם, על פי הראלים הם יצורים נחותים. אם הם מרגיזים אותך- תרצח אותם. במילא לא תצטרך לתת על כך את הדין. כדי להדגיש את גודל הפשע שימו לב שהיהודים שנרצחו לא היו אלו שסירבו לחוצנים הראלים, אלא צאצאים רחוקים שלהם, מאות שנים קדימה. מדובר פה ברצח המוני של חפים מפשע, פשעים נגד האנושות, השואה כפי שאנחנו מכירים אותה. זאת כמובן, בתנאי שהם אומרים את האמת בעניין זה. לגבי הסמל של התנועה הראלית, הכותב רק אישר את דברי. סמל החוצנים הראלים הוא אכן צלב קרס ואם הם אומרים את האמת על השואה, זהו אותו צלב קרס בדיוק שתחתיו נרצחו מיליוני יהודים. לא צירוף מקרים, אלא אותו מקרה. מכיוון שלמין האנושי 'יש בעיה' עם צלב הקרס (רגישים שכמותנו) שינו מעט את עיצובו, כדי שהמוחות הקטנים שלנו לא יוטרדו מהעניין הפעוט הזה. בני האדם, על פי החוצנים הראלים, הם כה טפשים וקלים למניפולציה, שהם יראו את בעיית צלב הקרס כבעיה עיצובית, ולא כבעיה במשמעויות העומדות מאחורי הסמל הזה. קלוד וורליון (ראל) כן קרא לעצמו משיח. הוא הופיע בתוכנית דוקומנטרית בטלויזיה ששודרה בערוץ 2 לפני מספר שנים. בקלילות האופיינות לאנשים מסוגו (חולי שגעון גדלות למיניהם) הוא מיקם את עצמו בשורה אחת עם משה, ישו ומוחמד. לא שיש לי איזשהו יחס מיוחד לאנשים אלה. הם בסך הכל בני אדם כמו כל אחד אחר, בהנחה שאכן הם היו קיימים. החוצנים הראלים לא שומרים על אף אחד. אנו יודעים היום בוודאות על חוצנים רעים שעושים מעשים נפשעים על כדור הארץ. לגבי המגע של החוצנים הראלים עם גזעים אחרים: יתכן שזה הוזכר, אך לא עושה רושם שמגע זה משפיע עליהם באופן מיוחד. יתכן שזה מגע רחוק בלבד. בתקופתנו הרבה גזעים של חוצנים עושים מאמץ להתחבב על המין האנושי, לקראת הצטרפותו לקהילה הבין כוכבית. לכל אחד יש משהו להרוויח מהקשר הזה. כדור הארץ הוא משאב מפתה ועשיר. הרושם הוא שהחוצנים הראלים בסך הכל מתחרים על תשומת ליבנו מול גזעים אחרים. הם רק עושים זאת בצורה בוטה יותר, פתיינית, חנפנית ומניפולטיבית. נדחפים קדימה ומנופפים במרכולתם המדעית כמו סוחר בשוק. השיטה של ארגון בני אדם בכתות של חסידים שוטים, הוכחה כבר כמחסום להתפתחות המין האנושי. השלב הבא כידוע הוא להרוג את ה'כופרים', שאלה תמיד האינטליגנטים שמביעים ספקות. ישנם על כדור הארץ חוצנים רבים מתקדמים מהם, סולידיים, מנומסים ומתחשבים, שנותנים כבוד למין האנושי. עצתי לחוצנים הראלים: שבו קצת בשקט והיו יותר דיסקרטיים. לימדו איך עובדים חוצנים אחרים עם בני אדם, ואם אפשר, המשיכו להתפתח מבחינה רוחנית משום שאתם זקוקים לזה לא פחות מכל אחד אחר. והעיקר, אל תשכחו: אתם אורחים פה לא בעלי הבית. אל תתפסו עלינו תחת. (או שמא אחרי שאמרתי את זה, עלי להתכונן לביקור קצרצר בתא גזים?) ולכל המאמינים של התנועה הראלית: חסכו מאיתנו את דברי החלקלקות שלכם. את מבנה הכתות לא אתם המצאתם. אתם בסך הכל מחליקים לתוכו והופכים להיות עבדיו באותו חוסר מודעות שמאפיין את כל באי הכתות באשר הם. במקום להתנדב להסביר לנו על האמונה שלכם, שבו קצת בשקט ולימדו על העולם שסביבכם, לפני שאתם נותנים למישהו אחר את הסמכות על החיים שלכם. למשל על כך שהחוצנים הראלים לא הינדסו לבד את המין האנושי, אם בכלל השתתפו בתהליך. יש לכם עוד מה ללמוד. הנימוקים הרציונאליים שלכם מובילים למעשים לא רציונאליים, אולי אף לא מוסריים. בכבוד, אהבה, חיבה, תקווה לשלום עולמי, נקיון האוקיינוסים והאטמוספירה. ממני האחד היחיד והמיוחד.

tapuz3k

New member
יפה אמרת אבל סך הכול

אני רואה תפוס חוזר בכת זו לכול דת אחרת במהלך ההיטוריה כמו גם הדת הנוצרית אם הצלבנים שהרגו כופרים אתה מבין עד כמה שזה קשה בני האדם הם יצורים שקשה לשנות את דעתם על דברים מסויימים כמו דת. להמיר דת לבן אדם זה כנירא אחד הדברים הכי קשים שאפשר לעשות אני לא מצדיק רצח אבל אני כן אומר שכדי לשנות דעה קיצונית צריך להפעיל כוח קיצוני הקו בין חיים למוות הוא מאוד דק וזה לא בעיה לחצות אותו אם לא נזהרים ושוב אני אומר - אני לא מצדיק בשום אופן רצח על רקע דתי אבל הפעלת כוח היא אחת משני דרכים בלבד שבני האדם מכירים כוח זאת הדרך הקלה ומהירה ומוח - הדרך המורכבת והמאוד ארוכה לא פלא שהרוב בוחרים בכוח אבל עובדה הראלים בחרו במוח הם לא מסתובבים בעולם כמו הנאצים וממירים אנשים עלידי עזרה פיננסית וכו כמו שאגב עשו הרבה דתות אחרות הראלים לפחות בינתיים עובדים בצורה פסיבית ולצערי בקצב שלהם הם לא יגיעו רחוק

חפY

New member
עצם קיום האבולוציה- עובדה מוגמרת../images/Emo70.gif

מה בדיוק היה באמצע התהליך והאם היתה התערבות חיצונית או חוצנית כלשהיא- זה צריך לבדוק...

DeniDen

New member
ו..נשחו איזה סרט יש היום?

"מה קרה בגטקה?" 20:15 הוט אקשן 14 למי שלא יודע. בעולם שבו בני אדם הם תוצר של תכנון גנטי מדוקדק, צעיר שנולד כדרך הטבע מנסה לפלס את דרכו לצמרת ולהסתיר את זהותו האמיתית.

tapuz3k

New member
סרט מדהים - מומלץ לכולם

שידרו אותו כבר כמה וכמה פעמים סרט מדהים על העתיד הבלתי נמנע של האנושות מומלץ לכולם - גם לאלה שלא כולכך אוהבים מדע בדיוני

Gilliana

New member
סרט חביב אך לא יותר מכך

בהחלט לא מהליגה הראשונה ולמען האמת - גם לא מהשניה...

עזבו אתכם מכל החרטא ברטא..--->

למה מה זה חייזרים .....צורת חיים אחרת כולה... אל מול עיניכם יש צורת חיים שונה ודומה לנו במבנה הגוף-קופים אני בטוח שיש את צורות חיים שונות ומשונות בכוכבי לכת אחרים מרוחקים מאיתנו ולא נראה לי שאנחנו חלק מניסוי....7 מיליארד אנשים בעולם חיים כאן ואין שום ניסוי...פשוט תחיו את החיים שניתנו לכם... יש מלא צורות חיים חלקם על ארבע חלקם על 2 חלקם על יותר מ4...ביבשה ובים!!! בים,כדרך אגב-גילו לפני כחודשיים זנים חדשים של חיים שעוד לא נראו כמותם כנ"ל ביבשה גילו ביערות נידחות שאף איש לא דרך בהם,חיות חדשות...כאלה שמעופפים וכאלה שלא... בקיצור אנחנו לא חלק מניסוי וכן יש חייזרים ביקום,וזה באמת מענין ויכול להוביל לתהפוכות כאלה ואחרות בעולם הדתי המאמין... אין צל של ספק שאותם אלים /חייזרים או מה שזה לא יהיה חשבו טוב ונתנו לנו ולחיות כל מה שצריך כדי לחיות טוב ,לכולנו יש מערכת עיכול ראיה שמיעה רגלים ידיים ומשהו בין הרגלים שבעזרתו אנחנו מתרבים .הכל מתוכנן בקפידה רבה...אפילו אנחנו "מתוכנתים"או איך שלא תקראו לזה,לחיות עד לא יותר מ120 שנה.....חשבו על הכל כדי שלא תהיה התפוצצות אוכלוסין... אם תוכננו זה לא היה ע"י ישות אחת!אלא ע"י כמה מוחות גדולים שגם אם ננסה להבין לא נוכל לדעת כי ....תנחשו מה,גם על זה הם חשבו(שלעולם לא נדע מה באמת קרה כאן)ולעולם גם לא נדע...אולי נגלה כוכבי לכת אחרים ונחיה על עוד כמה כוכבי לכת בעתיד אבל זהו לא יותר מזה...גם אם יפול מהשמיים חייזר לא נגלה יותר מדי כי הוא לא יודע תשפה שלנו ואנחנו לא נדע עליו כלום,זה רק עוד חלק מצורת חיים כמו קוף....שימפנזה עם שערות אנחנו עם קצת שערות והאפורים או איך שאתם מכנים אותם חלקים וקרחים..

למעלה