אם אדם עושה את זה לעיתים רחוקות אין בעיה אם זה משהו קבוע אז אולי לחבריו יימאס מזה ואכן לא ירצו את חברתו."מי שמוציא את עצמו מהכלל, סופו שהכלל יוציא אותו ממנו".
לצורך הדיון: אני היחיד מבין אלה שנחשבים לחברים הקרובים, שהוא לא נשוי עם ילדים וגם ממש לא מראה סימני התעניינות בכך. לא הייתי צריך להצהיר שאני יוצא דופן, אלא פשוט להמשיך ולא לפעול על מנת להשיג את המטרה. האם בכך גזרתי את דיני?אם אדם עושה את זה לעיתים רחוקות אין בעיה אם זה משהו קבוע אז אולי לחבריו יימאס מזה ואכן לא ירצו את חברתו.
זהו שבימינו אתה ממש לא יוצא דופן.לצורך הדיון: אני היחיד מבין אלה שנחשבים לחברים הקרובים, שהוא לא נשוי עם ילדים וגם ממש לא מראה סימני התעניינות בכך. לא הייתי צריך להצהיר שאני יוצא דופן, אלא פשוט להמשיך ולא לפעול על מנת להשיג את המטרה. האם בכך גזרתי את דיני?
במיוחד בתל אביב.זהו שבימינו אתה ממש לא יוצא דופן.
השאלה היא האם הכלל מאמין בכך. אני מאמין שהכי קל זה להיות כמו כולם. להיוולד, גן, 12 שנות לימוד, צבא, אוניברסיטה, עבודה, משפחה, ילדים, פנסיה, מוות (או מה שבא קודם מבין השניים). ואם בא לי לשבור בנקודה מסוימת את השרשרת ולהחליט שאני רוצה להמציא חוקים משלי לאיך חיים? שלא פעם זוגיות פירושה אומללות ושקרבה של אנשים רבים כוללת עודף ביקורת? אולי אני רוצה קצת להגן על עצמי מכל זה, כמו צב בשריון? ברור שזו החלטה פחדנית, אבל היא לא בלתי לגיטימית. סה"כ איש לא נושא בתוצאות המעשים (או אי המעשים) שלי מלבדי.אני מאמין במשפט "לכל כלל יש יוצא מהכלל".
לגבי זוגיות, חתונה וילדים אז אומר לך כמה דבריםהשאלה היא האם הכלל מאמין בכך. אני מאמין שהכי קל זה להיות כמו כולם. להיוולד, גן, 12 שנות לימוד, צבא, אוניברסיטה, עבודה, משפחה, ילדים, פנסיה, מוות (או מה שבא קודם מבין השניים). ואם בא לי לשבור בנקודה מסוימת את השרשרת ולהחליט שאני רוצה להמציא חוקים משלי לאיך חיים? שלא פעם זוגיות פירושה אומללות ושקרבה של אנשים רבים כוללת עודף ביקורת? אולי אני רוצה קצת להגן על עצמי מכל זה, כמו צב בשריון? ברור שזו החלטה פחדנית, אבל היא לא בלתי לגיטימית. סה"כ איש לא נושא בתוצאות המעשים (או אי המעשים) שלי מלבדי.
נראה לי שהוא מלחיץ את עצמו כי מרגיש אובייקט מוזר בנוף מכריו.לגבי זוגיות, חתונה וילדים אז אומר לך כמה דברים
1) לא תמיד נעים לחזור לבית ריק. לפעמים אנו כן זקוקים למישהו שיהיה בשבילנו שם.
2) ילדים זה גם המשכיות שלנו וגם משהו משותף לנו ולבן/ בת זוג שלנו.
3) לפעמים אנשים מתחתנים ומביאים ילדים לעשות נחת להורים שלהם שוב המשכיות.
סליחה דורי שקצת אולי שואלת שאלה קצת ישירה.מי לוחץ אותך בנושא הזה?
יכול מאד להיות.אולי הוא צריך למצוא חברים אחרים שלא יציקו לו בנושא.נראה לי שהוא מלחיץ את עצמו כי מרגיש אובייקט מוזר בנוף מכריו.
וזה בסדר לדעתי שאתה מגן על עצמך. זו זכותך לחיות כראות עיינך.לגבי זוגיות, חתונה וילדים אז אומר לך כמה דברים
1) לא תמיד נעים לחזור לבית ריק. לפעמים אנו כן זקוקים למישהו שיהיה בשבילנו שם.
2) ילדים זה גם המשכיות שלנו וגם משהו משותף לנו ולבן/ בת זוג שלנו.
3) לפעמים אנשים מתחתנים ומביאים ילדים לעשות נחת להורים שלהם שוב המשכיות.
סליחה דורי שקצת אולי שואלת שאלה קצת ישירה.מי לוחץ אותך בנושא הזה?
חברים לחצו עד לא מזמן. עכשיו הם מבינים שאני מקרה אבוד.סליחה דורי שקצת אולי שואלת שאלה קצת ישירה.מי לוחץ אותך בנושא הזה?
חברים לחצו עד לא מזמן. עכשיו הם מבינים שאני מקרה אבוד.
זה לא מגיע לסצינה של מריבה או דמעות. ולא אחת אני שואל את עצמי, האם זו הגנה עצמית או הזקה עצמית. לא תמיד התשובה כ"כ ברורה.וזה בסדר לדעתי שאתה מגן על עצמך. זו זכותך לחיות כראות עיינך.
הם רוצים את טובתי, או חושבים כך.לא ברור לי מדוע שחברים שלך ילחצו עליך (ולמה זה בכלל עניינם).
יש לי עניין לא סגור עם ישראלית שגרה באנגליה. אם לעשות משהו כזה, רק איתה.אם אתה לא מעוניין בזוגיות/ילדים אין שום סיבה שתיכנס אליה עקב לחץ כזה או אחר.
יש לי עניין לא סגור עם ישראלית שגרה באנגליה. אם לעשות משהו כזה, רק איתה.
מה לעשות איתה?הם רוצים את טובתי, או חושבים כך.
יש לי עניין לא סגור עם ישראלית שגרה באנגליה. אם לעשות משהו כזה, רק איתה.
זה לא פשוט במיוחד. היא רוצה שנשמור על קשר מרחוק. כאילו, יותר נעים ונוח ככה לשנינו. רק שלפעמים אני רוצה שנתקרב.אז אולי תסגור את העניין הלא סגור הזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.