האם אתם מאמינים במשפט שאציין עכשיו?

in bal1

Well-known member
זה לא פשוט במיוחד. היא רוצה שנשמור על קשר מרחוק. כאילו, יותר נעים ונוח ככה לשנינו. רק שלפעמים אני רוצה שנתקרב.
מה זה אומר מבחינתך להתקרב? אתה למשל רוצה לנסוע לבקר אותה?

פולגאר

Well-known member
זה לא פשוט במיוחד. היא רוצה שנשמור על קשר מרחוק. כאילו, יותר נעים ונוח ככה לשנינו. רק שלפעמים אני רוצה שנתקרב.
ראית אותה? ייתכן מאוד שיש לה דימוי עצמי נמוך ולא מעוניינת שתיראה אותה.

פולגאר

Well-known member
הבחורה המדוברת מהרצליה במקור.
לא הבנתי, היא מאנגליה או מהרצליה?
עפ"י מה שהבנתי מהשרשור, היא במקור מהרצליה ועכשיו גרה באנגליה, אז מן הסתם, איך תיפגש עימה, אלא אם כן תטוס אליה?

כן, והיא לא ממש רוצה.
בדוק מה אתה מרגיש אליה, ובדוק גם לפי התנהגותה אליך מה היא מרגישה אליך. אם אתם אוהבים והחברות ביניכם טובה, שמרו עליה, תיהנו ממנה ופתחו אותה מרחוק ואולי פעם היא תרצה שגם תתקרבו. לא הייתי מציע שתשמרו על מחויבות רגשית כשאתם רק מדברים מרחוק והיא לא מסכימה אף פעם שתיפגשו, אפשר לשמור ידידות טובה שאולי פעם תתפתח לחברות.

חשוב מאוד להיות מיוחד שאינו לגמרי כמו הכלל, אבל יש תרבות שלוכדת ועלינו לחיות במידה רבה לפיה ומדי פעם לתת ביטוי אישי.

dory30

Well-known member
לא הבנתי, היא מאנגליה או מהרצליה?
עפ"י מה שהבנתי מהשרשור, היא במקור מהרצליה ועכשיו גרה באנגליה, אז מן הסתם, איך תיפגש עימה, אלא אם כן תטוס אליה?
במקור מהרצליה, כיום גרה באנגליה אבל מסיירת בכל רחבי העולם. יש להניח שאטוס אליה מתישהו.

אם לעולם לא תיפגשו, לא תוכלו לגעת זה בזה ולהתקרב ולכן מן הסתם זו תהיה ידידות ולא חברות. אם הקשר חשוב לכם רגשית, שמרו עליו לפחות בתור ידידות כמו שנוח לכם, ותנו לו להתפתח למה שצריך. תהיה טוב אליה, שאל אותה בדאגה ובהתעניינות למצבה הנפשי בתחומים שונים אבל בלי להעיק מדי, אמור לה מלים יפות וכנות כמו מחמאות וברכות ושלח לה מתנות יפות להביע אהבה. אולי כך לאט תתקרבו.

למעלה