האם אתם מזהים שוני באימון

האם אתם מזהים שוני באימון

בין אימון גבר לאשה? בחשיבה? ברמת העשייה? בפתיחות? שב"ש לכולםםםם

שאלה טובה!

קודם כל, רוב המתאמנים שמגיעים אלי לפגישות אישיות הן נשים
בתקופות שעבדתי עם קבוצות, היו יותר בנים מאשר בנות
(זה מאד הפתיע אותי בזמנו). מעניין. זה אולי אומר שלנשים קל להן יותר להיפתח. ולגברים קצת פחות (ואולי בגלל זה הם מרגישים נוח יותר בקבוצה). מצד שני, אולי זה בכלל משהו שקשור אלי, שנשים מרגישות איתי מאד נוח ומגיעות אלי.

גלעד63

New member
מעדיף לא לאמן נשים

וזה פשוט כי אני, לצערי, לא מבין אותכן - למעשה, אם היה יורד דג זהב מהשמיים ונותן לי משאלה אחת זה מה שהייתי מבקש - להבין נשים (לא במקרה הפכו אנשים כמו דון ז'ואן וקזנובה, גברים שנטען כי הבינו נשים, לאייקוני תרבות ומושא הערצתם של גברים באשר הם
). זה בעיקר פרובלמטי כי חלק עיקרי באימון שלי נוגע לדימוי הגוף של המתאמן (אני טוען, למעשה, שהגוף הוא האוייב הכי גדול שלנו ועד שלא נלמד לטפל בו לא נוכל להתפנות לעניינים אחרים) - הבירור והאבחון של הדימוי הזה עובר קל וחלק אצל גברים וקשה עד בלתי אפשרי אצל נשים. וכמובן - שפת גוף, אסוציאציות משותפות, עולם דימויים - הכל הרבה יותר קל עם גברים.

גלעד63

New member
אם זה כל כך פשוט

אז בואי תסבירי את זה פה - אין בעיה, יש לי את כל הלילה
.

גלעד63

New member
את רוצה שזאת תהיה

הצעה מגונה
? נסי לחשוב - איך היית מרגישה אם זו היתה הצעה מגונה
? התרווחי בכיסא ודמייני לעצמך איך זה היה מרגיש אם זו היתה הצעה מגונה
קיבלת הצעות מגונות
בעבר? איך הרגשת אז
? (ה-
האחרון מיותר - סתם נסחפתי) ולגבי ההסבר - תתחילי ממש ממש בהתחלה.

גלעד63

New member
שום דבר אישי

אני מאמן - זו העבודה שלי. שאלה ראשונה: כשאתן אומרות - אתה יודע מה, תעשה מה שאתה רוצה - למה אתן מתכוונות?

גלעד63

New member
ואל תגידי לי -

אתה יודע בדיוק למה אנחנו מתכוונות כי לא, אני לא יודע. (זאת השאלה הבאה)

tlingit

New member
אהממ.. ../images/Emo13.gif

אני חוזרת, בידידות רבה, אבל בכל זאת, קחו לתשומת ה
כשדיון רחב הופך לשיחה שכבר לא שייכת לכלל הכותבים, זה הזמן לעבור למסרים אישיים...

יש שוני גדול..

מרבית הגברים שבאים להתאמן מביאים איתם אגו.. האגו מונע מהם להקשיב.. מונע מהם לזהות טעויות.. הם עוסקים רק בתוצאה סופית והתהליך לא מעניין אותם.. לעומת זאת הנשים מתמקדות בתהליך.. שבעיינהן הוא העיקר.. הן מבינות שהתוצאה היא רק תוצאה והתהליך הוא פריצת הדרך.. הרבה יותר קל להן לרדת מאגו וצדקנות.. אישית אני מעדיף לאמן נשים.. אור ואהבה

אוריק3

New member
מסכים בהחלט עם אריק בחלק הגדול

מתגובתו. מכיוון שהאופי ההשרדותי אצל נשים מוטמע בהן אבולוציונית. הן ענייניות ורציונליות הרבה יותר במהלך האימון ולכן שיתוף הפעולה שלהן אינו מוזח. ומאידך, לאחינו הגברים לוקח זמן להסיר את חליפות ההגנה.ומחסום ה"רגש". וגם הצורך להיות בכוננות מתמדת לזיהוי שקרים פוגם באימון. וויברס...דוז פואה..

הרשה לי

לחלוק על דעתך ולאמר כי אופי השרדותי הוא לא אופי אלא זהו דפוס התנהגות הישרדותי ואינו פועל יוצא של היותך גבר/אישה. הישרדות היא לא אופי.הישרדות היא דפוס התנהגות הנירכש במהלך שנות חיי האדם. זהו דפוס שניתן בהחלט לשנותו . אין הבדל בין מצב הישרדותי של גברים או נשים. המאפיינים הם זהים. ורד בן צבי מאמנת אישית הפרעות קשב וריכוז אצל מבוגרים

גברים ונשים

עידית יקרה, אני מוצאת שכאשר גברים מגיים לאימון המטרות שלהם יותר ממוקדות בעשייה ובפרקטיות בעוד שנשים נותנות יותר מקום גם לחלקים הרגשיים ולהוויה.לעיתים הנשים יותר פתוחות. ביחד עם זאת-זוהי הכללה שחוטאת לשני המינים.נתקלתי בנשים אשר היו מאוד ממקודות במטרה האימונית עם קושי גדול להביא את שאר חלקי החיים שלהן להפך. בקיצור-הנחת היסוד האימונית כי אנחנו מאמנים את האדם ולא את הנושא נכונה גם כאן. בהצלחה ו...מה שלומך??? אנה www.co-rakut.co.il

מזדהה עם האיבחון שלך

מנסיוני נשיים פועלות הרבה יותר ממקום רגשי נפשי. גבריים ממקום הכרתי. במבחן התוצאה, גברים מגיעים הרבה יותר מהר למטרה מנשים. הרבה יותר קל ומהר הם מגיעים לאוטנתיות שלהם. שלומי נפלא, עסוקה בסדר חיצוני בבית ובמשרד, ובסדר פנימי - מבערת את החמץ

אוריק3

New member
אולי בגלל שאתן נשים מאמנות!!!

אשה לאשה לא פועל, כגבר לגבר.. נשים מתקבצצות יחדיו בעת משבר (אם אין גבר באופק..) ולכך באות ממקום רגשי יותר. לעומתם גברים רק לאחר בחינת.."מה יוצא לי מזה..ומי הוא בכלל.." אולי יתאחדו..ולכן לטעמי ברוב המקרים שנתקלתי "המשחק המוקדם" של הסרת הכיסויים אורך הרבה יותר זמן.

עוד לא עברתי אימון אצל גלעד

לכן הגוף גוף של אישה, והראש ראש של גבר
אלו היו 10 שניות של צחוקים. בדקה של רצינות, אני מאמנת לפי מודל אימוני שמתאים לתחום שלי < מציאת זוגיות> ההיצמדות למודל זאת דרכי המקצועית להתמודד עם השוני בין המינים.

למעלה