האם אתם מחפשים בן/בת זוג?

avi1283

New member
האם אתם מחפשים בן/בת זוג?

זאת שאלה לאסקסאולים, האם אתם מחפשים בן זוג? הכונה היא לאו דווקא לרגע זה אלא האם בעתיד אתם רואים את עצמכם חיים עם בן זוג עם אהבה, או שתעדיפו לחיות לבד?.

כמובן שזאת שאלה לאסקס....

אבל לא אענה עליה מהזוית שלי. יש לי זוג מכרים מבוגרים שחיים ביחד (נשואים), שניהם עובדים בעבודות מכניסות, גרים ברמת אביב ג' בדירה נחמדה ביותר... אבל אין להם ילדים. אני חושב ששניהם עברו את גיל ה 50. יכול להיות שאחד מהם הוא אסקס או פשוט לא פורה. מבחינה כלכלית כן עדיף להקים משפחה, יוצא יותר זול. ולכן האפשרות הכי הגיונית עבור אסקס זה להכיר אסקס אחר. והצד הכי טוב בעיניין, אין מצב לבגידה... (אני בא ממשפחה שהאב בגד... יש לי בעיות בקשר לזה...)

Future Tal

New member
יש כאלה שכן יש כאלה שלא..

יש כאלה שיעדיפו מישהו ויש כאלה שיעדיפו להיות לבד..פשוט לא אוהבים סקס..

avi1283

New member
ברור לי

שזה ככה אבל אני שואל באופן ספציפי האם אתם מחפשים (או רוצים) בן זוג? אני למשל כן הייתי רוצה בעתיד לחיות עם מישהי ומה איתכם?

p019

New member
באופן תאורתי - כן

עלפי תפיסת עולמי, בני זוג הם אנשים שנהנים לבלות זמן רב יחד, סומכים לחלוטין אחד על השני ועוזרים אחד לשני להתמודד על העולם. אני לא יכולה להבין אדם שבוחר בן זוג לחיים לא על פי קריטריונים אלו. לכן כל כך לא ברור לי איך יש כל כך ארבה בגידות בחיי נישואים. כמובן שהייתי רוצה למצוא אדם כזה, אבל ממש קשה לי להאמין שזה אפשרי. כאשר כמובן שהא-מיניות מוסיפה רבות לסיבוך.

avi1283

New member
למה קשה לך להאמיו?

פשוט צריכה למצוא גם א-מיני תהיי אופטימית.

לא ממש

כמו שכתבתי קודם, אני מעריכה חברות טובה יותר מזוגיות ואהבה, לכן אם מישהו הוא אידיאלי להיות בן זוג שלי, עדיף לי ולו שיהיה חבר טוב. מערכות יחסים אינטנסיביות, גם אלו שלי וגם כאלו שאני רואה אצל אחרים, הן בעייתיות ובדרך כלל לא יציבות, במקום לנסות למצוא אחת שתהיה יציבה קל לי יותר לשנות את המסגרת הלא יציבה, זוגיות, למסגרת יציבה כמו חברות. אני לא רוצה לחיות לבד, אני רוצה לחיות עם חברים טובים. כמובן שזו אידיאולוגיה אישית, לא כל האסקס חושבים כמוני.

כן, חשבתי. אמרו לי שזה לא עובד

אבל אולי עם אסקסואלים עם אותה אידיאולוגיה זה יעבוד, כי הסרנו את אחד המנהגים שבאופן טבעי דורשים רק שני אנשים וגורמים לקנאה וריבים. יום אחד אני אנסה.

p019

New member
האמת שכן

בשלב בחיים שהבנתי שאני שונה, ולא תהיה לי זוגיות לפי ההגדרה הרגילה. קומונה היתה פתרון מוצלח. כשהתבגרתי חשבתי שקומונה זה דבר לא מציאותי. במיוחד כיוון שלא חשבתי שיש עוד א-מיניים. אבל עכשיו, שאתה מציין את זה, אולי זה לא כל כך לא מציאותי. אם כי כמובן לא מספיק שאתם יהיה א-מיני כדי שאני ירצה להיות איתו באותה קומונה

מה הקריטריונים הנוספים?

יצא לי לנסות לגור בקומונה עם עוד 9 אנשים ולא הלך. מה לדעתך צריך להיות בשביל שתהיה קומונה חזקה וטובה?

p019

New member
שעלה טובה

2 דברים עיקריים: 1. שאנשים יחבבו אחד את השני כדי שיהיו מוחנים לבצע ויתורים כשיהיה צורך. 2. שהאופי של האנשים יתעים. אני יודעת ש2 שנמע קצת אבסטרקטי - אבל אין ספק שיש קבוצות של אנשים פחות "ידרכו אחד לשני על הרגלים" וכאלה שיותר. כנראה שהדרך היחידה לדעת עם 2 מתקיים זה לנסות.

p019

New member
אולי

אני משערת שאם אני ינסה זה יהיה מהכיוון האפוך. אם אני יכיר אנשים שיראו לי מתעימים, אז יכול להיות שאני ינסה. אבל לא ניראה לי שאני יחפש אנשים כדי להקים קומונה.

avi1283

New member
למה קומונה זה טוב?

אני לא פוסל את זה, אבל כרגע לא רואה בשביל מה זה, הרי סתם להיות עם חברים גם ככה אפשר, זה לחיות כמו בקיבוץ? אשמח אם תסביר יותר למה הכונה.

קומונה זה טוב למי שטוב לו קומונה

קיבוץ לדעתי זו מסגרת גדולה מדי בשביל חיי שיתוף. חיי שיתוף מתבססים על אמון ואמון נוצר וקיים בקבוצות קטנות בלבד (דעתי). חיי שיתוף טובים מבחינה חברתית, מבחינה כלכלית (זול יותר), מבחינה אקולוגית, ומבחינה אישית (אפשרות לצמיחה ומימוש). למי שקומונה באמת מתאים לו....

avi1283

New member
תודה על ההסבר

אני צריך לנסות כדי לראות אם זה מתאים...

למעלה