יש לך פה סטארט אפ אתר הכרויות ומשרד שידוכים לאסקסואלים. אני מצטרף!
א אילינאזי New member 25/2/06 #12 למשרד הכרויות ושידוכים לחץ כאן כאן הגיעו כמה פניות, יש ביקוש, אז נפתח הלוח. בהצלחה!
A aminimini New member 26/2/06 #13 אכן מחפשים לדעתי מעדיפים למצוא אהבה , בן זוג, ולהביא ילדים. אך מאחר ורק אחוז מזערי באוכלוסיה הוא א-מיני, ורובנו עדיין "בארון" הדבר הופך קשה. במיוחד כשמתבגרים.
אכן מחפשים לדעתי מעדיפים למצוא אהבה , בן זוג, ולהביא ילדים. אך מאחר ורק אחוז מזערי באוכלוסיה הוא א-מיני, ורובנו עדיין "בארון" הדבר הופך קשה. במיוחד כשמתבגרים.
A aminimini New member 28/2/06 #24 לאבי, בני כמה? חבל שלא כולם מציינים את גילם. לגבי זוגיות , אני מתארת לעצמי שככל שהגיל מתקדם רוצים זוגיות בעיקר כדי לא להשאר לבד ובעיקר למען ילדים. כמבון שבעיית הא-מיניות תמיד מרחפת מעל הראש. האם גם אתה א-מיני?
לאבי, בני כמה? חבל שלא כולם מציינים את גילם. לגבי זוגיות , אני מתארת לעצמי שככל שהגיל מתקדם רוצים זוגיות בעיקר כדי לא להשאר לבד ובעיקר למען ילדים. כמבון שבעיית הא-מיניות תמיד מרחפת מעל הראש. האם גם אתה א-מיני?
A avi1283 New member 28/2/06 #25 הי aminimini 23, לא מגדיר את זה ככה כי אני לא אוהב הגדרות, אבל על פי ההגדרה הטכנית אז כן אני גם א-מיני.
הי aminimini 23, לא מגדיר את זה ככה כי אני לא אוהב הגדרות, אבל על פי ההגדרה הטכנית אז כן אני גם א-מיני.