האם אתם מייחסים חשיבות לסטטיסטיקה?

אה, וכמובן...

בישראבלוג חשוב לי התגובות - אין שם אפשרות לצפות בסטטיסטיקה לאלו שאינם משתמשים בפרו, ולכן התגובות הם המדד הכי טוב עבורי.

idodo cohen

New member
האם אתם מייחסים חשיבות לסטטיסטיקה?

אני מתכוון לסטטיסטיקה של מספר הכניסות לבלוג בכל יום. האם תוצאות מאכזבות שם ישפיעו על הרצון שלכם לכתוב? או שזה לא משנה לכם בכלל? ואותו כנ"ל לגבי כמות התגובות אצלכם בבלוג [=> ?].

noyy

New member
../images/Emo28.gifכמות התגובות כן תשפיע

חד משמעית. אני לא כותבת לעצמי בלבד, אתאכזב אם לא יהיו תגובות, בד"כ זה ייתפס אצלי [ואני מניחה שגם אצל אחרים] שלא קראו את מה שכתבתי. מבאס. כמובן שלא אתמקד בכל ירידה קטנה במס' התגובות, אבל ירידה חדה בכמות, ללא שום סיבה נראית לעין, יכולה להוריד לי את כל הבטחון. סטטיסטיקות.. לא ממש משפיעות עליי.

ע ל ו מ ה

New member
אבל... הסטטיסטיקה מעידה על קוראים..

לא? אני יותר נעלבת כשיש סטטיסטיקה גבוהה ואין תגובות.כי זה אומר שכן קראו, אבל לא טרחו להגיב, מה שאומר משהו על מה שכתבתי...
(בעצם היתה פה שאלה על זה לא מזמן, של בלוגר חדש שמחה על כך שעשרות כניסות של סטטיסטיקה לא הניבו אצלו אפילו תגובה אחת, ומה קורה לבלוגרים של תפוז...)

avocumber

New member
הסטטיסטיקה מעידה על נכנסים...

לא ברור כמה מתוכם באמת קוראים משהו. חלקם אנשים תועים, שעשו חיפוש בגוגל ונכנסו ללינק בלי לדעת מהו ויצאו מייד. חלקם בלוגרים שרק נכנסו לראות מאיפה אנשים הגיעו לבלוג שלהם. חלקם בלוגרים שבדקו תגית מסוימת, והגיעו לרשומה לכם, אבל אחרי שתי שורות הבינו שזה לא רלוונטי.. ויש עוד פה ושם כל מיני כאלה. אפשר רק לקוות שהם במיעוט...

noyy

New member
../images/Emo28.gifלדעתי היא לא משקפת כלום

היא לא תמיד מעידה על קוראים רבים, היא מעידה על חשיפה גבוהה. יש כאלו שידפדפו לך קצת בבלוג והסטטיסטיקה תקפוץ לשמיים, שלא נדבר על אלו שיכולים "להקלע" לבלוג בטעות כתוצאה ממנועי החיפוש... לעומת זאת, תגובות הן כן מדד בטוח שמשקף ומעיד על קוראים [ואני לא מדברת על תגובות ה"בלוג יפה! כנסי לשלי! חיחי =]"].

reedgreenwhait

New member
יאפ...

אני בודקת את הסטטיסטיקה באובססיביות. מדכא לראות סטטיסטיקה נמוכה... אם היא לא נמוכה אני יכולה לדמיין שיש לי קוראים (אפשר להחשיב סורקים למיניהם לקוראים, לא?)... רצוני לכתוב פוחת ככל שיש פחות כניסות. מה שאמרתי על הסטטיסטיקה תופס גם לגבי התגובות. אחד מתוך שניים - מתוך תגובות וכניסות - טוב מאפס מתוך שניים.

מזמן הפסקתי לבדוק

בדקתי רק בשביל סטטיסטיקה לרשומת השנתיים.. פעם הייתי בודק הרבה יותר

לא ראיתי את השאלה על התגובות

אמממ כן אני בודק תגובות, תגובות זה הפידבק שלנו, זה בעצם מראה מה דעת הקוראים ואם מה שכתבת מעורר בכלל תגובה מספיק בשביל שהקורא ירצה לכתוב אותה. זה כמו מנוע שנותן לך את הכוח להמשיך ולנסוע.

Tali1912

New member
../images/Emo175.gif

אני מייחסת חשיבות, התוצאות הם באופן אישי בסדר לטעמי, הם לא ישפיעו על הרצון שלי לכתוב, אני כותבת שאני רוצה לכתוב ולא לפי משחק הצבעים כחול כתום, כתום כחול, כמות התגובות גם בסדר לטעמי. הרבה פעמים קוראים שלי אמרו לי בשיחות, יאאאאאאא
לא הגיבו לך
אז אני אומרת אז מה! אז לא הגיבו לי, אבל אולי הסתכלו על דברים אחרים בבלוג, תמונה, הכותרת, קישור, אבל כן הסתכלו.

הסטטיסטיקה לא כ''כ מדוייקת

אז לא הכי אכפת לי ממנה. יותר חשוב לי התגובות - התגובות מעידות על כך שאנשים קראו והקדישו מזמנם לכתוב לי בחזרה פידבקים וכדומה. לא משפיע על הרצון לרעה, אך תגובות טובות ותוצאות חיוביות בהחלט משפיעות לטובה ומחדירות מוטיבציה.

TheWhiteTigris

New member
בהתחלה מאוד

אבל מאחר שגוגל הוא זה שמציף את הבלוג שלי, והאנשים לא באים לקרוא אלא בגלל שהרובוטים הדפוקים לא קשורים בכלל... אז לאט לאט הסטטיסטיקה מאבדת מערכה.

idodo cohen

New member
../images/Emo45.gif

כנ"ל.... ומתאר לעצמי שלפחות בינתיים זה גם לא יקרה.

למעלה