האם אתם מייחסים חשיבות לסטטיסטיקה?

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא יודעת

אבל זה הדבר האחרון שאפרוש בגללו... נראה לי קצת לא בסדר לסגור את הבלוג רק בגלל שהפסיקו להגיב :|

idodo cohen

New member
../images/Emo45.gif

זאת באמת הסיבה האחרונה שאני מעלה על דעתי שתגרום לי לפרוש. לפנייה יש לי רשימה שלמה.

ע ל ו מ ה

New member
ואולי אפשר גם להוסיף

1. האם עדיפות תגובות של אנשים מעצבנים על חוסר תגובה בכלל? 2. כמה תגובות תמשיכו להגיב בבלוגים של אחרים אם אתם מרגישים שאתם מעצבנים אותם?

idodo cohen

New member
תגדירי אנשים מעצבנים

אני לא נפגע או מתרגז מאנשים שכותבים "רשומה מצויינת" ומאחלים יום טוב. אני מבין שיש כאלה שמתקשים לבטא את עצמם בתגובה מלאה בתוכן או שאין להם זמן לזה, אבל רצו לעבור ולפרגן עם השורה התחתונה. ככה שאם זו החומרה, באמת, אני מעריך כל התייחסות. מה שכן, כמישהו בא ומגיב משהו כמו "אחלה רשומה" ומוסיף לזה פרסומת לבלוג שלו שהיא יותר ארוכה מההתייחסות ה"מרתקת" שהוא רשם בתגובה, זה כבר מרגיז, וזוכה להתעלמות מצדי... ולא, למה שאני אעדיף חוסר תגובה בכלל? מצדי, שיהיה. זה סתם לא מזיז לי ואני יודע מה זה שווה. 2. אני לא חושב שאני מעצבן אנשים בזה שאני בא להגיב אצלם. אולי לא הבנתי מספיק טוב את השאלה שלך. שבוע טוב לכולם.

תגובות יותר חשובות לי מכמות כניסות

כן מענין אותי לגעת מה אנשים חושבים על מה שכתבתי לטוב ולרע, בימים שאני רואה יחסית יותר כניסות אך אין תגובות אני מאוכזבת

למעלה