ai27
Well-known member
למה אתה מלכלך סתם?אז למה אתה וסופרמן מתנגדים לשוק חופשי בכל העולם
זה החלק היחיד במזימה שלך שאנחנו כן תומכים בו
נערך לאחרונה ב:
למה אתה מלכלך סתם?אז למה אתה וסופרמן מתנגדים לשוק חופשי בכל העולם
לא תצליח לערבב אותנויאלה אז סגרנו ממשל גלובלי עם משרדי אוצר בטחון ומשפטים
הפחתה הדדית עד ביטול מיסי והגבלות הייבואמה ההגדרה שלך לשוק חופשי בכל העולם
מה הקשר בין רגולציה בביורוקרטיה למודל עולמי כלשהו?ומה עם רגולציה ובירוקרטיה?
"כלכלת שוק חופשי" היא כלכלה שבה הפעולה בשוק, חופשית מהגבלות והתערבות ממשלתית.מה הקשר בין רגולציה בביורוקרטיה למודל עולמי כלשהו?
הרעיון של ערני לממשלה גלובלית,ולמה אתם מתנגדים למדינה גלובלית עם בנק אחד מטבע אחד דיגיטלי וחוק אחד האוסר לפגוע באדם בגופו נפשו וממונו וצבא אחד לאכוף את החוק הזה יחד עם מערכת משפט גלובלית אחת
או שאתה טועה והם יחיו בסיוט שלא נגמרכשהרעיון שלי יהפוך למציאות אנשים יעבדו קצת ירוויחו הרבה ויצרכו איכות במחיר זול
דיקטטורים רוצים שליטה.תחשב את זה בצורה הגיונית ותראה שזה נכון הרי גם אם נניח שאני יהיה בראש השלטון הזה איזה אינטרס יש לי לפגוע באנשים שמכניסים לי כסף?
נניח ש99.6% ממדינות העולם לא רוצים את הרעיון שלךעל סמך מה החלטת שזו דיקטטורה
ואז אתה מדבר על מיסוי ורגולציה ומבינים שבעצם הכל היה שקרהאינטרס שלי הוא לשמור על השוק חופשי כמה שיותר
אז בעצם - מה שאתה באמת רוצהכי רק ככה התמקסם כל התפוקה של המשק ופריון העבודה וככה יכנס לי יותר כסף לאוצר הממשל
חייב מיסוי כדי שיהיה כסף לצבא ולמשפטואז אתה מדבר על מיסוי ורגולציה ומבינים שבעצם הכל היה שקר
הרי אם היית רוצה חופש - לא היית דורש שליטה גלובלית
יהיה לי יותר כסף רק אם אני אשאיר יותר כסף בידיים של האזרחים כי כסף עושה פירותאז בעצם - מה שאתה באמת רוצה
זה יותר כסף - למקסם את מה שנכנס לאוצר.
ולא לקחת כמה שפחות כדי שלאנשים ישאר כמה שיותר
מבין את הבעיה?
אבל בשביל זה לא צריך אותךחייב מיסוי כדי שיהיה כסף לצבא ולמשפט
רק אם יודעים מה לעשות איתויהיה לי יותר כסף רק אם אני אשאיר יותר כסף בידיים של האזרחים כי כסף עושה פירות
ולחלוקת קצבה עולמית ענקיתהכסף היחיד שאני צריך זה למערכת הצבא והמשפט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.