האם אתם מקדמים את הבלוגים שלכם?

Tali1912

New member
כי...

גם היו לי התלבטויות אם לפתוח אותו, לא חשבתי שהוא יתפוס תאוצה בהתחלה. וגם אין לי כל כך הרבה מה לחדש, בתקופה האחרונה.
כשיהיה בטח אוסיף. אתה היית מוחק , שוקל למחוק, משאיר בשביל ... אם אתה מבין למה אני מתכוונת
???

מקדם ומקדם

"יש בלוגרים שמפרסמים כל רשומה שלהם בפורום בלוגים בתפוז אנשים, יש אנשים שמדי פעם ויש כאלה שלא עושים זאת בכלל.", אני מסוג הבלוגרים שמפרסמים כל רשומה שלהם, ומקווים שהיא תקודם בצורה כזאת או אחרת בסופו של דבר. אני מאמין שעם תוכן טוב וטיפה יוזמה בכל הקשור לקידום בלוג אפשר להשיג תוצאות טובות (וכמובן, תמיד השאלה היא למה אתה שואף). אישית אני רוצה להגיע למצב שאני כותב, ויהיה מי שיקרא. כרגע יש הרבה קוראים (לדעתי) אבל אני לא מפסיק לקדם (אבל גם לא עושה את זה בכוח - לא נדחף לכל מיני פורומים, ואישית אני כמעט ולא מגיב בבלוגים אחרים) על מנת שתמיד יהיה מי שיקרא את מה שאני קורא, כי אני כותב כדי שיקראו - ולא כותב אל הקיר. האם בלוגר צריך לקדם את עצמו? תראה, לדעתי זה תלוי. לאיזה מצב אתה, כבלוגר, רוצה להגיע? אם אתה רוצה קהילה קטנה ושקטה בבלוג שלך, תעדכן לעיתים יחסית קרובות ולאט לאט הקהילה הזאת תגיעה. אם אתה מעוניין בקהילת קוראים גדולה עד מאוד, בהחלט יש כאן צורך בקידום עצמאי.

בקושי...

יצא לי להמליץ אולי פעמיים על פוסט בבלוג שלי. ופעם אחת הבלוג שלי הגיע למומלצים בלי שהמלצתי עליו, וזה היה מאוד נחמד
[אבל זה גם חשף אותי
... כאילו, את הבלוג לאנשים שאני לא רוצה שיקראו בו]. אני לא נוהגת לקדם אותו הרבה... כי כרגע הוא ממש בשפל, מאז שמחקתי חצי ממנו עדיין לא החלטתי על כיוון כדי להמשיך. וגם כי אני פשוט לא מעוניינת שכל העולם יקרא אותו... סבבה אם מישהו נכנס ומזדהה ומגיב, אבל לא בא לי שיכנסו רק כי הוא היה במומלצים. ולא בא לי שיכנסו בגלל פוסט אחד שהומלץ ואח"כ יהיו לאנשים ציפיות מהבלוג, ואני לא אעמוד בהם. אם מישהו מגיע לבלוג שלי איכשהו, ומוצא בו עניין, שישאר בכיף. כנראה שאני מעדיפה את זה מצומצם...

TheWhiteTigris

New member
כמעט אף פעם.

אני חושב שאם הבלוג שלי מספיק טוב - הבלוגרים כבר יעבירו אותו אחד לשני. אם הוא לא טוב - אפילו פרסום לא יעזור. כלומר יכנסו פעם אחת, יראו שזה מסריח ולא יחזרו. רק פעמים נדירות, אם יש רשומה שמיועדת בפירוש לכמה שיותר אנשים - אז אני אפרססם אותה.

פגעסוס

Well-known member
רק באמצעות תגובות בבלוגים אחרים

ומדי פעם שליחת רשומה לאחרים במסנג'ר. כל עוד אני מנהל את הבלוגים אני לא אשים רשומה שלי בעמוד הבלוגיה הראשי. למרות זאת כבר קרה מספר פעמים שעורך עמוד הבית החליט לשים רשומה שלי בעמוד הבית של תפוז (בחלק מהמקרים הוא ידע שמדובר בבלוג שלי ובחלקם לא).

למעלה