האם אתם מתייחסים לבלוג שלכם כיומן?

mami120

New member
האם אתם מתייחסים לבלוג שלכם כיומן?

עד כמה אתם מוכנים לחשוף?

דם דם

New member
לא יומן

סתם בלוג להומור וסאטירה עובדה ששום דבר מעצמי אני לא מספר שם אין פרטים אישים רצינים,לא מה למדתי או מי החברים וכול מיני כאלה ככה אני גם שומר על הפרטיות שלי באופן קנאי כמו שאני אוהב וגם רגוע שלא יוודע מידע שאחר כך יסכסך או בעתיד יכול לשמש נגדי

mami120

New member
ואם מישהו קרוב אליך היה מגלה על

הבלוג...מה היית עושה?

דם דם

New member
לא כלום

תראי כול אחד שמכיר אותי מהסביבה שלי יכול להיכנס לגוגל לכתוב שם פרטי ושם משפחה שלי והופ הוא יגיע לכרטיס האישי שלי ולבלוג שלי בתפוז. בעיקרון אני מניח שאני אתפדח קצת אם ידעו,אם יהיו פידבקים נחמדים אני אמשיך כרגיל אבל אם ארגיש שהם מעיקים ואני מתחיל לשקול מילים אז נסגור את הבאסטה ונפתח מחדש.

אז כנראה שיש לך מה להסתיר...

אולי אתה שודד בנק, או רוצח, ובגלל זה אתה מסתיר את הנפש שלך.

לא קשור

יש אנשים סגורים ופרטיים שפותחים למטרה מסויימת וזהו, לפן אחד באישיות שלהם, זה לא אומר עליהם שהם בהכרח מסתירים דברים כאלה..

אני חוקרת עכשו את דם דם

על הסודות שלו ואתה הורס לי

דם דם

New member
*מוזיקת רקע מפחידה*

זה היה לילה לבן, היו אלה שעות לילה מאוחרות היה אפשר לחתוך את הדממה בסכין כשברקע נשמעו רק קולות של רוח מנשבת וקרקור עורבים *קרע קרע קרע* טנאקקק *קקה של עורב* הרוח מקפיאת העצמות נשאה עמיה ריח של אלכוהול ממסיבות נוער רחוקות כשלפתע התגלה הנורא מכול.... *מוזיקת רקע חזקה* אי אפשר לשמוע כלום בגלל המוזיקה אז נמשיך בפעם אחרת....

mami120

New member
אני לא חושבת כך

אני לא שודדת או רוצחת...ועדיין אני מסתירה.יש משהו באנונימיות שפותח אותנו

ayala26

New member
לא

הייתי כותבת פעם יומנים וזה ממש לא אותו הדבר. אבל גם לא פתחתי את הבלוג כדי לענות על צורך ביומן אישי. אני כבר הרבה זמן לא כותבת במחברות יומנים כי אני לא מרגישה צורך כזה כרגע. אני יודעת שכל המשפחה שלי קוראים את הבלוג שלי כך שמבחינת "מי אני" אני די חשופה - הם יודעים מי אני ומה שאני כותבת בבלוג זה מה שהייתי מספרת להם אם היינו נפגשים.

בד"כ כן

לפעמים יש לי גם סתם רשומות על דא והא אבל הרוב זה רשומות בסגנון- אוף, שתו לי, אכלו לי, עשו לי, נמאס לי. אני בן אדם די דכאוני, (אבל חס וחלילה שלא יעלו כאן רעיונות שאני מתכוונת להתאבד).

mami120

New member
דווקא ה-word?

זה הכי נגיש לכולם...אני לא יכולה להרשות לעצמי להפוך אותו ליומן.

mami120

New member
חברה,אישה...משפחה

חתולים,כלבים ...חחחח ברצינות. אצלי זה נגיש מדי. למרות שגם הבלוג נגיש עכשיו שאני חושבת על זה...

למעלה