האם אתם קשורים לבלוג שלכם?

IDODC

New member
האם אתם קשורים לבלוג שלכם?

וכשאני אומר את זה אני מתכוון ברצינות מוחלטת. האם: 1. במקרה הצורך, או החשק פתאום, לא יהיה אכפת לכם לזרוק את כל התקופה הזאת בחייכם לפח? כאילו שלא כתבתם לאורך כל הזמן הזה? ולהמשיך הלאה? 2. נניח והיה מקרה ממש קיצוני מהחיים שאילץ אתכם למחוק, ואתם תשמרו לכם את הכול בשביל המזכרת? כרגיל, מוזמנים להרחיב בדברים כאוות נפשכם
.

השתגעת?!?!

שו למחוק? איך מוחקים משהו בהינף יד אחרי שכל כך השקיעו בו תגיד לי? מה פתאום.. במקסימום אם משהו מאלץ אותי למחוק.. אגבה קודם כל, כדי שתמיד אוכל להשיב אותו.

בלית ברירה כתוצאה מאדם רע

שחשף אותי בניגוד לרצוני סגרתי בעבר בלוג מצליח מאוד באתר המתחרה, לקחתי שנתיים הפסקה ובאתי לפה הייתי מאוד קשור לבלוג אבל כשהוא נסגר הוא נסגר וזהו

דם דם

New member
שאלה טובה

אישית לא יכול לענות על זה כרגע...אם וכאשר יקרה המצב הזה אני מניח שאני יסגור או ימחק אותו...תלוי בהתאם לנסיבות אבל מה שכן אני לא מספר לאיש מהחברים שלי שיש לי בלוג...קצת מביך אותי אם יקראו בו הם, מה שכן יכול להיות שהם קוראים שם ואני לא יודע... כמו שאמרתי למשי (bsbsbsbsbsbs) זאת בהחלט נקודה לפרנויה

ע ל ו מ ה

New member
מאד קשורה, אבל גם אני מחקתי

אכן, כמו שכתב השרוט, אי אפשר למחוק משהו שמשקיעים בו כל-כך... זו לפחות ההרגשה שלי. אני לא מוציאה רשומה לפני שאני בטוחה שהיא בדיוק כמו שאני רוצה. השקעתי במראה הבלוג. אני בהחלט קשורה אליו. ובכל זאת, זה הבלוג השני שלי. לא כמו מטר שמונים שמספר שנחשף, אני בחרתי למחוק לפני החשיפה. ולאו דווקא בשבילי, כמו בשביל כמה סובבים (או שסבבו בעבר) שהיו עלולים להיפגע מחשיפה אפשרית. הבלוג ההוא ענה לי על צורך מאד משמעותי. הוא היה מלווה בטיפול פסיכולוגי, ושני סוגי ה-reflection לקחו אותי מאד רחוק (זו תשובה לשאלה אחרת שלך, שלא עניתי עליה...). הבלוג ההוא היה גם הרבה יותר מושקע. אבל אחרי למעלה משנה ויותר מ-200 רשומות, החלטתי שהוא סיים את תפקידו וכבר לא חייב להיות על הרשת. כמובן שלא מחקתי סתם - עוד לא היה אז גיבוי לבלוג, אז עברתי רשומה רשומה (שלא לאבד את התגובות) ושמרתי את קובץ ה-HTML (עם כל הקבצים הנלווים). כיוון שהיה לו אינדקס מסודר (ראו רשומה ראשונה של הבלוג החדש), כל הרשומות נגישות לי גם היום. ואפילו מגובות, מעבר לדיסק הקשיח של המחשב שלי.

דם דם

New member
איך שמרת אותו

מעניין...אני רוצה לעשות גם אפשר פירוט,הגדמה,הרצאה....אני תלמיד טוב

ע ל ו מ ה

New member
נכנסתי לרשומה הראשונה...

(כך שרואים את התגובות) לחצתי File->Save as בתור שם הקובץ נתתי את ה-Id של הרשומה (המספר שמופיע בסוף הקישור שלה) כדי שיהיה שם ייחודי ושגם במיון שמי יהיה פחות או יותר סדר הפרסום. לחצתי Save. ב-Internet Explorer (ואולי גם באחרים, לא יודעת), כששומרים, נשמר לא רק הקובץ אלא גם כל התמונות הנלוות - שנשמרות בתיקיה בשם תואם לשם הקובץ. זהו, פשוט כך, רשומה רשומה (למעלה מ-200 כאמור). שמרתי, ומחקתי, שמרתי ומחקתי. לקח כמה ימים. בסופם הבלוג לא הכיל אף רשומה. ואז גם מחקתי אותו. בעיקר כי רציתי לפתוח בלוג חדש בכתובת חדשה אבל תחת אותו שם משתמש.

דם דם

New member
אני הולך לנסות את זה

ואם משהו יקרה לפרציפלוך שלי בגללך יו אר אה דאט מן זתומרת וומאן

ע ל ו מ ה

New member
בוא'נה בוא'נה בוא'נה!!!!

אל תבצע את ההוראות כלשונן. כתוב שם שאחרי ששמרתי, מחקתי. אם את לא רוצה שיקרה משהו לפרציפלוך שלך, אז על תעשה את צעד המחיקה!! (בטח תבין לבד, אבל אחרי האיומים האלה... אני לא לוקחת אחריות!
)

דם דם

New member
מה מחיקה?

עכשיו את אומרת לי
מזל כי כמעט עשיתי את זה יודעת מה עזבי עשיתי כונטרול איי ככה אני מעתיק רשומה רשומה לוורוד הכי בטוח ככה....רק באסה עם התגובות,צריך לפתוח תגובה תגובה בשביל לראות אותה אחר כך בוורד. אניוואי טנקס...רעיון חמוד ושימושי

ע ל ו מ ה

New member
Save as לא יזיק לבלוג שלך...

למה לא לשמור ב-HTML? ככה יש גם את התגובות. וגם פחות מאמץ כי העבודה טכנית לגמרי - רשומה, העתקת ID, שמירה בשם, מעבר לרשומה הבאה.

דם דם

New member
יודעת מה

אני נותן לך סיסמא שלי את נכנסת ומגבה לי אותו קפיש?....יופי...כמה לשלם לך על זה?

ע ל ו מ ה

New member
בכלל לא צריך סיסמא!

אני מדברת על שמירת הדף כמו שהוא נראה למשתמש! כבר אין לי מושג אם אתה ציני או רציני... אני בכל אופן הסברתי ברצינות.

דם דם

New member
יואוו השתגעתי

מזה שמירה כמו שהוא טוב לא משנה...תודה בכול אופן וכן...אני רציני

ע ל ו מ ה

New member
נניח אתה קורא רשומה

למשל זו, סתם לדוגמא: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=691981 . תעתיק את ה-ID (במקרה הזה 691981) כדי שישמש שם הקובץ בהמשך. אתה לוחץ File->Save as כמו בתמונה המצורפת. בשם הקובץ אתה מדביק את ה-ID ששמרת כבר (אתה גם יכול להחליט להשאיר את השם שישנו שם כברירת מחדל - זו כותרת הרשומה. לי זה היה לא נוח כי אי אפשר למיין לפי סדר פרסום. לוחץ Save. וזהו. אם אתה ב-IE, זה יוצר תיקיה ליד הקובץ ושומר בה את כל התמונות. מאד לא חסכוני במקום, לשמור כך רשומה רשומה, אבל לפחות נותן את חווית קריאת הבלוג, כולל תגובות והכל.

דם דם

New member
יאוווווווווווווווווווווו תודה רבה

פששש באמת רעיון חמוד נורא אני כבר מגבה כמה וכמה רשומות שלי
טנקס...ודווקא זה לא תופס הרבה מקום כול כך,אני יעביר אותם אחר כך לדיסק

ע ל ו מ ה

New member
כדי לשמור אותו באופן שאפשר לקרוא

אותו על המחשב, כשלא מחוברים? בלי לפרסם? תוכנת הגיבוי דורשת איחזור לשרת כדי שאפשר יהיה לקרוא. נכון שכשאני גיביתי כך עוד לא היתה תוכנת הגיבוי, אבל לא סתם TheWhiteTigris כתב "אני כבר גיביתי את הבלוג כך שיש לי אותו במובן מסויים שמור" - במובן מסוים, כלומר, לא ממש במובן קריא...

noyy

New member
../images/Emo28.gifיהיה אכפת לי מאוד

אם אצטרך לזרוק הכל לפח... סה"כ הבלוג שלי דיי אישי ומספר המון על עצמי, יהיה נורא חבל אם אאלץ למחוק את הכל. כרגע אני לא רואה סיבה מספיק טובה לעשות זאת, למרות ששקלתי את זה לא פעם אחת. לא חבל על יצירה כזו?

למעלה