האם אתם רואים בעיה מצפונית

tombenarye1234

New member
האם אתם רואים בעיה מצפונית

בהליכה לצבא למקום בו אין קשר לנושא הפלשתינאי-ישראלי?

דדי שי

New member
לא בעיה מצפונית, בעיה מעשית

מכיוון שאין תפקיד בצה"ל שלא קשור לסכסוך הפלשתיני-ישראלי.

hodaya151

New member
פיקוד העורף?

מסכות מגן מורים חיילים (בבתי ספר שדה לדוג') מודיעין- זה אשכרה של ה-דע את האויב- מה הבעיה פה? בכלל- חוץ מלעמוד במחסומים ולהיכנס לעזה- מה הבעיות עם שאר התפקידים? (ולעמוד במחסומים- של ישובים יהודיים???)

ThE Fire GiRl

New member
הבעיה היא

שצה"ל היא מכונה משומנת היטב וכל בורג תורם את חלקו אם לא באופן ישיר אז באופן עקיף.

אתה יכול לנסות

להתגייס לצבא הסיני, ולהיות מוצב בטיבט, או לצבא צרפת ולהגיע לחוף השנהב, או לצבא הדני(!) ולהיות מוצב בגרנלנד (כן, תתפלא, גם שם יש כאלה שרואים עצמם כנתונים תחת כיבוש) וכו' וכו'. לכל אלה אין קשר לנושא הפלשתינאי ישראלי. אבל מצד שני, המיסים שאתה משלם מממנים (לפחות בחלקם) את פעולותיו האכזריות של צבא הכיבוש הברברי הציוני בשטחים המדוכאים, אז לא רעיון טוב יותר לסרב לשלם את מיסיך? ובקיצור - וזה לכל המתלבטים למינהם - תנחתו, חבר'ה.

פפו

New member
למה שלא יתגייס לחמס?

לפחות אז יהיה בצד הצודק........ לפחות לפי תפיסתו

Lordonya

New member
אז באיזה הקשר?

המצב המדיני כיום הוא שהצבא עוסק כמעט אך ורק בנושא הסכסוך הפלשתינאי-ישראלי. וכל אדם שנמצא בצבא משרת באופן עקיף או ישיר את הכיבוש. אלא אם כן הוא מתגייס במטרה לשנות את פני הצבא (עד כמה שניתן...)

anonimi17

New member
אהה, הבנתי..

אז בכך שאת\ה מכין\ה קפה לרס"ר, את בעצם הורגת משפחה פלשתינאית! מתנצל על הבוטות, אבל בולשיט. כמו שאחרים כתבו פה (מצטער, אני לא זוכר שמות טוב :) ), תמיד אפשר למצוא תפקיד שניבדל מהעימות הכל-כך מפורסם שלנו. אני מצטער שאני אומר את זה, אבל אני מרגיש שאני בוגד בעצמי, בעם שלי, ובמורשת שלי, בכך שהעתיד שלי, הוא להגן עליכם (לכל הסרבנים, אנרכיסטים, שמאלנים קיצונים, וכו'). קשה לכם לתרום אפילו את הקמצוץ הכי קטן שהגוף שלכם יכול להציע, ולהתגייס לצבא? לא בגלל שאנחנו "מוסריים", או שאנחנו למען "מטרה צודקת". רק בגלל שכל שאר המדינה עושה ככה, ואתם היחידים (ביחד עם בחורי ישיבות, וערבים למיניהם) שלא מוכנים. אמנם זה ייחשב כשפה אחרת בשבילכם, אבל "אם אין אני לי, מי לי".

sela v

New member
אתה יכול לבחור איזה תפקיד תעשה

בצבא? מוזר לא נראה לי.

למעלה