האם אתן רגועות?

מה אומר ומה אגיד? ../images/Emo3.gif עבורי

נצחוני, נצחוני בני... הדבר היחיד שיחלץ אותי מהמבוכה זה שאולי התותחון2 עדיין עובר סדנת 'דבר כהלכה' ויקח קצת זמן לאמא דפי להביאו לדיבור תיקני...

dafi1

New member
כל מיני מתחזים בעלי יומרות הם אלה

שצריכים לעבור סדנאות שונות ומשונות. תותחון1, המקורי והבלעדי, דובר עברית תקנית מבטן (ואח"כ מלידה).

דפי ../images/Emo70.gif

נאמר במקורות: מודה ועוזב - ירוחם... ומה שלום כלבונת אנונימית בבוקר צח זה? שמא עדיין נמה היא את שנתה לאחר טיול הבוקר הארוך? או שמא הריטאלין עזר?

dafi1

New member
וכלבונת אנונימית אכן

נמה את שנתה השליווה לאחר טיול הבוקר הארוך, עם הפנים לסוף היום, בו תזכה בביקורו המרנין של חברה ארך הזנב.

מה אני אגיד לך, שמח אצלכם ב../images/Emo82.gif

עושה רושם שיש אצלכם שימוש מאד מגוון בתצורות פסיכולוגיות: ה
בהכחשה. התותחון עם multiple personalities שלא לדבר על כך ששניהם עם לא מעט אגרסיות ואת עצמך - גם עם |הדחקה| וגם עם רציונליזציה ו-אינטלקטואליזציה. נשמע ממש מעניין...

dafi1

New member
תיקונים שונים.

ה
ה בהכחשה, אבל הכחשה מודעת, מה שמעיד שלפחות חלק מהרציונליזציה והאינטלקטואליזציה עברו בגנים (ממני). התותחון הוא בעל אישיות אחת בלבד, זו לא אשמתו שעוד לפני שנולד התקנא בו אוסף של מתחזים. לגבי ההדחקה - נכון, אבל ראשית גם היא מודעת, ושנית - היא לא |הדחקה| כי אם הדחקה. ולסיכום, זוהי רק ההתחלה-לה-לה.

לא חשבתי שזה סוף פסוק..

וחלק מההפרעה של אישיות מפוצלת, יכול להיות גם התכחשות לאישיויות האחרות...

dafi1

New member
אהמ...

אישיות מפוצלת היא Schizophrenia ולא "אישיויות מרובות" (Multiple Personality Disorder), אם כבר נכנסים להגדרות מקצועיות
אבל נדמה לי שעדיף להפסיק כאן, כל עוד ניתן.

למעלה