האם את\ה היית יוצא\ת עם טרנסדנדר\ית

AlphaBeta

New member
בקשר לשאלה שלך

אני לא בדיוק אכנס לפרטים על זה שזה לא פשוט "בן שורצה להיות בת" (הדגש על רוצה), מיום א´, בן אדם שהוא טרנסקסואל (טרנסגנדר זה המושג מטריה לכל בעלי זהות מגדר בלתי נורמטיבית, קרוס דראסרים, גראד, וכו´, וטרנסקסואלים הם עלה שעושים את הניתוחים...) מרגיש שהמגדר שלו לא תואם את הגוף שלו (זה ממש ממש בקצרה... יש הרבה חומר שאני יכול לתת לך לקרוא עם את מעוניית לדעת עוד). אז קודם כל, אין לזה שום קשר לנטייה מינית. למשל, את מרגישה אישה ככל דבר, אין לך שום הרגשה שאת בעצם גבר, למרות הנטייה המינית הלא נורמטיבית. מה שעושה אותך אישה זה בדיוק מה שעושה בן-לבת טרנסקסואל אישה. טרנסקסואל יכול להיות סטרייט\הומו\לסבית\בי בדיוק כמו שאר האוכלוסייה. ובהחלט ישנם טרנסקסואלים הומואים ולסביות.

AlphaBeta

New member
../images/Emo5.gif תיקון טעות

גראד -> דראג
ודרך אגב, לאנשים שלא מבינים את ההבדל בין מין ומגדר (ג´נדר), אז הנה, שוב בקצרה: מין: התכונות הפיזיות וביולגיות של בני אדם, ההבדל הפיזי\ביולגי בין אישה לגבר. מגדר: התכונות התרבותיות וחברתיות של בני אדם, ההבדל התרבותי\חברתי בין אישה לגבר. אחרי מחקרים רבים, קבעו שמגדר לא נקבע לפי הכרומוזומים או רק בגלל חינוך (כמובן שיש סטייריוטיפים של מגדר שאנחנו לומדים כילדים, אבל פשוט ההרגשה הבלתי נתנת לויכוח שאנחנו בנים\בנות...), מגדר נקבע לפי משהו במוח שעוד לא בדיוק בטוחים מה הוא.

AlphaBeta

New member
האם את\ה היית יוצא\ת עם טרנסדנדר\ית

שאלה גם להומואים וגם ללסביות שנמצאים כאן. האם אתם הייתם מסכימים לצאת עם טרנסדנדר, במודה שהוא טרנסדנגר? נגיד, למשל, לאלה שנמשכים כאן לבנים, האם הייתם יוצאים עם בן אדם שמזדהה כבן, ויש לו מראה גברי, אבל הוא לא מנותח? והאם, לאלה שנמשות כאן לבנות, האם הייתן יוצאות עם בן אדם שמזדהה כבת, ויש לה מראה נשי, אבל היא לא מנותחת? למה לא? למה כן?

אם תשאל אותי,

טרנסג´נר הוא בת לכל דבר, וגם טרנסג´נדרית היא בן לכל דבר. אני באמת מאמינה שאצל האנשים האלה יש בעיה מלידה, וגם הוכיחו את זה.. פעם בערוץ 8 היתה תוכנית על זה. בדקו את הבנים שמזדהים כבנות וגילו שיש קטע קטן קטנטן במוח שהוא ההבדל הנפשי באמת בין גברים לנשים, ואצל הבנים שחושבים שהם בנות - החלק הזה היה כמו אצל נשים. וגם אם לא, וגם אם כל הקטע של טרנסג´נדר זה רק פגם פסיכולוגי - הם עדיין בן(הטרנסג´נדריות)/בת(הטרנסג´נדרים) לכל דבר לדעתי. בכלליות, אין לי בעיה לא עם בנים ולא עם בנות. אני מניחה שהשאלה שלך היתה מיועדת רק לחד-מיניים..(שיט.
ציינת את זה.. אה, שיהיה) בכל אופן. נניח שהייתי סטרייטית. אם היה בא אלי דבר שמתנהג כמו גבר, נראה כמו גבר, חושב שהוא גבר... אז חוץ מזה שיש לו כוס זה היה נראה לי קצת מעוות, עדיין לא היתה לי בעיה עם זה... כלומר, אם הוא מתכוון לעשות ניתוח בקרוב, אז מה הבעיה? וזה שלבחורה (היא נראית כמו בחורה, מתנהגת כמו וכו´ וכו´) יש זין, זו יכולה להיות רק מעלה
(וגם אם נגיד נחליט להקים בסוף משפחה, אז נוכל!!
) האא רגע הסתבכתי שנייה. אוקיי. האם טרנסג´נדר שאוהב בנות הוא בן סטרייט או בת לסבית? לדעתי הוא פשוט רק "חצי בת". כי בנות עפ"י הטבע אמורות לאהוב בנים, מה שאומר שהוא לא לגמרי בת מבחינת ההורמונים שלו. הם לא נוטים דיים לכיוון הגברי. אבל בעצם כל הטרנסג´נדרס לוקחים הורמונים נשיים, מה שאמור לגרום להם להימשך למין הגברי... טוב אין לי כוח לזה יותר
עזבו אותי!

AlphaBeta

New member
בן בת הומו סטרייט

אני לא בטוח אם הבנתי את החלק האחרון של ההודעה שלך... נגיד, טרנסדנגרית, שנולדה כבן, אבל מזדהה כבת, והיא נמשכת לבנות, היא תחשיב את עצמה כלסבית. לדעתי, זה לא עושה אותה חצי בת, כי קודם כל, אני לא ראיתי איפה כתוב בטבע שבנות אומורות לאהוב בנים... (כן, זה דבר שצריך להתקיים כידי להמשיך את גילגול החיים, אבל גם יש אנשים שהם עקורים, והם לא נחשבים למשהו שהולך נגד הטבע). יש בנות לסביות שזה גנטי אצלם, המשיכה על בנות, וזה לא עושה אותם פחות בת מבת סטרייטית (לפחות לדעתי). וגם, ההורמונים הנשיים לא גורמים לטרנסגנדריות להימשך למין הגברי, אם זה היה נכון, פשוט היו נותונים ללסביות יותר הורמוניים נשיים כידי "לתקן" אותן.

נראה שאינך מכיר את צורת ההתבטאות של

י
אנשים שהם עקרים דווקא *כן*, לדעתי, הולכים נגד הטבע. הם אולי לא נחשבים ככה, אבל בשבילי הם כן. בקשר להורמונים שנותנים לטרנסג´דרים - ממש אין לי מושג... ואני חושבת שלסביות לא לוקחות הורמונים משום שזה עלול מאוד להרוס להן את כל האיזון ההורמונלי, וחוץ מהמשיכה שלהם למין מסויים עלול גם לעוות להן מלא דברים כמו וסת וכו´.. ואף אחת לא מספיק מטומטמת כדי להיות שפן נסיונות לדבר כזה...

Lizz

New member
אפשר להיעלב לרגע?

"בעיה מלידה", "פגם פסיכולוגי", "אם הוא מתכוון לעשות ניתוח בקרוב" (ומה אם לא?), "בנות עפ"י הטבע אמורות לאהוב בנים", "כל הטרנסג´נדרס לוקחים הורמונים נשיים"... אבל אל תקחו ללב את ההיעלבות שלי, היות ואני לא ממש לוקח ללב את המילים שבהן בחרת. רק... מצביע על בעיות לשוניות במשפט...

זו צורת ההתבטאות שלי...

עם הזמן כבר נמאס לי בכל פעם שאני רושמת פה לנסח הכל בצורה שתבינו בדיוק שאני מתכוונת "טכנית, מנקודת המבט של הטבע או אלוהים או מה שזה לא יהיה.. שקובע את הכללים ורוצה שהגזע האנושי (או כל גזע אחר) יימשך". אני מצפה מחברי הפורום כבר להבין שלכך אני מתכוונת בכל פעם, ולא להעלב מהדברים. ואם הוא לא מתכוון לעשות ניתוח בקרוב, אז.. מצטערת להגיד, יהיה לי קצת קשה איתו גם מבחינה נפשית וגם מבחינת המשיכה הפיזית, כי אני חושבת שזה נראה לי קצת מעוות כזה, וזה ידחה אותי מבחינת המשיכה הפיזית, וזה ישפיע עליי גם נפשית... אני אדחה ממנו וגם ארגיש מעט לא בנוח לידו. אני מאוד אופן-מיידד, אבל אני לא יכולה להלחם בדחיות הפנימיות הטבעיות שלי. מצטערת מאוד. זה עדיף על כך שאני אתנהג בצביעות ואעמיד פנים שבחורים עם כוס זה מה שעושה לי את זה
ובנים שרוצים להפוך לבנות בד"כ (לפי מיטב ידיעתי) לוקחים הורמונים נשיים כדי שתהיה לגוף שלהם צורה נשית, קול נשי, וכו´

AlphaBeta

New member
בכל זאת...

באמת יש לך את הזכות להתבטא באיזה צורה שבא לך, אבל סך הכל, בן אדם שלא מכיר את הצורת התבטאות שלך מבקש שתנסי להשתדל לא לעשות הכללות או להתמשמש בשפה מעליבה. אני בטוח שלא עשית את זה מתוך רוע לב או משהו, פשוט בן אדם בא ואומר לך שהוא נפגע מהצורת ביטוי הזו. בקשר לשאר תוכן ההודעה: בנים שמזדהות כבנות (ושוב, זה לא שהם "רוצים" להיות בנות, אבל הן באמת בנות לפי זהות המגדר, והן (שבוחרות בכך) משנות את המין שלהן, או לפחות את המראה, כידי שיתאים יותר למגדר שלהן), לא תמיד לוקחות הורמונים. אז הפעם נסחת את זה בצורה יותר נכונה (בד"כ), אבל בהודעה הקודמת את אמרת שכולן לוקחות הורמונים, שזאת הכלל לא נכונה (ודרך אגב, הורמוניים נשיים לא ממש משפיעים על שינוי הקול אצל זכרים, אבל זה כבר נושא אחר :). ובקשר לזה שאת לא נמשכת לבנים עם כוס, זה בהחלט עניין של טעם ואני יכול להבין אותך, אבל אולי את לא יכולה בטוח לדעת, עד שאת באמת תכירי טרנסקסואל ותיבני איתו קשר. כי סך הכל מין זה לא הדבר הכי חשוב, ונראה לי שאם יש מספיק אהבה אפשר להתמודד ולהתגבר על הדברים האלו, ודקווא להראות פתיחות. אז, כנראה שהשאלה כאן, זה האם היית מסכימה לתת הזדמנות, ולצאת עם בחור שאת מודעת מראש שיש לו כוס בין הרגלים (אבל חוץ מזה הוא בן לכל דבר)?

הזדמנות? בטח, למה לא ../images/Emo13.gif

האהבה עיוורת
ומי יודע, אולי אותו בחור עם כוס יגרום לי להתחיל להמשך לכך בזכות אהבתי אליו

sarah

New member
לא

אחד מתחומי הדברים שאני שונאת הם: (יש לזה סעיפים) 1)דברים שלא משתמשים בהם לתפקידם (למשל-ספר כמשקולת ניירות, דיסק כתחית לכוס) 2)דברים ששינו את טבעם (למשל:מכנסיים ששונו לחצאית, ניתוח אף, ניתוח לשינוי מין) דברים מעין אלה מעצבנים אותי... מאוד
לכן אני מתארת לעצמי שלא אצה עם טרנס כלשהו.
באעבה, שרה

AlphaBeta

New member
ומה אם...

אישה ששוכבת עם אישה, או גבר ששוכב עם גבר? זה גם קצת משונה מטבעם... אבל יכול להיות שפשוט לא הבנתי מה שאמרת...

sarah

New member
^_^

אכן עליתי על זה אחרי שלחצי ´שלח´ והבנתי שאני פשוט סותרת את עצמי ^_^ או במחשבה שניה: אני מתכוונת לדברים ששינו את טיבעם באופן של שינוי חיצוני דיי גדול (למשל מחשב שהופך לאגרטל), או שינוי תיפקוד ענקי (בנות ששוכבות עם מחשבים המשמשים כאגרטלים) מפני שבני אדם גם ככה שוכבים אחד עם השני--- אני לא רואה הבדל מאוד מהותי 0_o ^_^

AlphaBeta

New member
אבל

את לא חושבת שהסיבות לשינוי (הכביכול דיי גדול) מצדיקות את השינוי? סך הכל, הבן אדם נשאר אותו בן אדם עם אותה אישיות, רק שעכשיו הוא מושלם יותר בזהות שלו. זה לא שבן הופך לבת (מחשב לאגרטל), זה בת שהופכת את המין שלה לבת. זה לא שהם משנים את התפקיד שלהם, ועכשיו הם בנים המשמשים כבת, הם אותם בני אדם שעכשיו משמשים לתפקיד האמיתי שלהם (סוף סוף...).

sarah

New member
אה-הא

אתה משכנע...
^_^ אבל אפילו אגרטל מרובע עם מסך ומקלדת שהפך לאגרטל הוא עדיין במקור... מרובע ועם מקלדת. קשה לי להסתדר עם זה, אני סוברת שאתקשה לחיות עם אדם כזה. אנני בטוחה מאיזה בחינה אוכל להימשך אליו כאשר היופי שלו שייך למין אחד (ז"א: בנים נראים טובים כבנים ולהיפך) והוא עצמו משייך את עצמו למין אחר. הא?
באעבה, שרה

AlphaBeta

New member
המם

נגיד, הבן אדם בתמונה הקשורה לא נראה כמו גבר? אבל בין הרגלים שלו ... יש משהו שלרוב הבנים אין.
סתם חומר למחשבה.

sarah

New member
אז מה הקטע שלו? ../images/Emo13.gif

הוא נראה כאילו הוא אוהב להיות גבר. אז למה? אני מניחה שהוא הומו. כל הכבוד. אני לא הומו.
אין לי מה לעשות איתו
אם אני ארצה אישה אני אעדיף *אישה* ועם גבר אז *גבר* למה להסתבך?

AlphaBeta

New member
Loren Cameron

http://www.lorencameron.com/ ושרה, האמת היא שהוא לא הומו, יש לו בת זוג. ולא בדיוק הבנתי את שאר ההודעה שלך...

למעלה