האם את\ה היית יוצא\ת עם טרנסדנדר\ית

sarah

New member
אין מה להבין

אינני מבינה את עצמי. יצאתי מנקודת הנחה שבאמת התכוונת שיש לו איבר מין נקבי וכו´ ובלה בלה בלה בלה ידא ידא

AlphaBeta

New member
אז יצאת מנקודת הנחה נכונה

יש לו איבר מין נקבי. אני מצטער אבל עכשיו את נורא מבלבלת אותי

sarah

New member
אז...אז...אז...

הוא נמשך לבנים הממ? ואם כן למה הוא אממ, למה זה טוב בכלל שיש לו איבר מין נקבי? זה שימושי אבל...אבל... הוא *גבר* כזה ואם באמת מישהו הוא ממש גבר/אישה פרט למה שיש לו מתחת לחצאית המיני
אני לא חושבת שהייתה לי בעיה עם זה. :)
רק שיתנהג בהגיוניות ולא ינסה להפוך למה שהוא לא. באעבה, שרה

את לא הבנת.

ה"גבר" בתמונה? הוא היה בעבר אישה, ששינתה את מינה. נאמר שהגבר הזה מסתיר במכנסיים שלו משהו שאין אצל גברים אחרים, וסביר להניח שהכוונה היא לאיבר מין נשי.(או שמא..?
) מכך ניתן להבין כי הגבר בתמונה לא עשה ניתוח לשינוי איבר המין. לא שזה משנה הרבה, כי אני אישית דווקא ראיתי איזה גוש בולט שם במבט ראשון ולכן זה לא משך את תשומת לבי במיוחד (אם הוא הולך עם טייץ זה כבר משהו אחר.. אני מניחה... תשומת לבי היתה מופנית לשם ומיד הייתי שמה לב למשהו מוזר. אבל מי הולך עם טייץ?!
) אם הוא נמשך לבנים אז הוא טרנסקסואלית שהוא הומו, אבל זה כבר סיפור אחר..

AlphaBeta

New member
אה... הבנתי עכשיו, מצטער על הבילבול

שרה, את פשוט אמרת ש: "אנני בטוחה מאיזה בחינה אוכל להימשך אליו כאשר היופי שלו שייך למין אחד (ז"א: בנים נראים טובים כבנים ולהיפך) והוא עצמו משייך את עצמו למין אחר." אז פשוט הבאתי לך תמונה של גבר טרנסקסואל, יענו, שפעם המין שלו היה זה של אישה. כידי להוכיך (וזה עבד) שהיופי "שלו" לא בהכרך צריך להיות שייך למין אחד כשהוא משייך את עצמו למין אחר. אני מצטער על הבילבול, חשבתי שהבנת שזה גבר טרנסקסואל, אבל כנראה לא עשיתי את זה ברור מספיק...

sunshine03

New member
לא נראה לי שהיית יוצא

דבר ראשון אני יצטרך להתרגל למצב חדש לגבר בגוף של אישה אני לא חושב שאני יוכל להיות עם אישה בגוף של גבר

Blackice

New member
היילו ../images/Emo13.gif

אם אתמול הייתי מנסה לענות.. אני חושב שהיתה יוצאת לי תשובה מוזרה ולא ברורה שמסתכמת במין "לא" כזה... מכיון שכל מה שיצא לי להתקל בעניין הזה באמת הוא בהרצאה של כמה טרנסג´נדרים בסינימטק י-ם אחרי "הדוויג"... ולא ממש התרשמתי מהעניין. כלומר.. אני התרשמתי מזה רק בתור מין.. צד קיצוני של הקהילה. ואני לא אוהב את הצד הקיצוני... כלומר, ההתנהגות המוחצנת של הקהילה. שום דבר נגד זה- זה פשוט רחוק מהטעם שלי. ואז ראיתי אתמול את "בנים אינם בוכים". (איזה סרט מ-ד-ה-י-ם... ) ולכן התשובה שלי כיום היא- תלוי במקרה. חוץ מזה שאני מאמין שאם יש אהבה אמיתית אז שום דבר לא יכול לעצור..
ארז

כן ../images/Emo45.gif

עם טרנס F->M כמו שכתבת לא נראה לי שהייתי יוצא, אבל הייתי יוצא דווקא עם טרנס M->F (שינתה את מגדרה מגבר לאישה) בתנאי שהיא לא שינתה את המין שלה (כלומר, עדיין יש לה ז*ן בין הרגליים ואין לה שדיים) קל לי לקבל אדם שהבין שהוא אישה בגוף של גבר, אבל ניתוח לשינוי מין זה כבר דרסטי מדי בשבילי

למעלה