האם בגיל 40 זה צץ?

גומיה

New member
כבר שנים שאני מסתובב עם תחושה שמשהו חסר.
יש לי אישה, יש ילדים. היא אוהבת אותי ואני אותה, מנהלים משק בית מפואר.
אבל משהו חסר.
כל מי שקורא פה כנראה יודע בדיוק למה אני מתכוון.

השגרה, החיים, העבודה והילדים.
פתאום התשוקה נעלמת, כי מה כבר מסתורי באדם שישן לצידנו 10 שנים? איך הוא יכול להפתיע ולרגש?

עד גיל 40 אנחנו עסוקים בבניית הבית, הקריירה והמשפחה. בשלב מסוים הצורך הזה עולה.

אשתי ביקשה שנפתח והסכמתי. אני אוהב אותה ורוצה בטובתה. מאז חיי אינם חיים. מאדם שמח וקליל הפכתי לאדם חרדתי, מחשבות טורדניות, עוקב אחריה בטלפון, למרות שהיא מספרת לי את כל מעלליה.

מצד אחד- אוהב אותה ורוצה שתהיה מאושרת (גם איתו), מצד שני, זה אוכל אותי מבפנים לדעת שמישהו אחר נוגע בה, אוהב אותה, מתנשק איתה ועושה איתה אהבה.

התחלתי לקרוא קצת, ונראה שנשים מצליחות רבות, סביב גיל 40 מתפרצת המיניות הכבושה. אותה מיניות שבגיל 20 לא ידעה מה הזהות שלה בכלל, אחר כך נוצלה לטובת מציאת זוגיות, ובהמשך נדחקה הצידה כדי להיות אמא. בין לבין את עושה איתו סקס שירד ממך ויסתום, ולמען שלום בית. ועכשיו שהמרוץ לאמהות ולקריירה קצת נרגע, את נזכרת שאת אישה. ויש לך תשוקה חייה ובועטת. וחבל לא לנצל את
מה שהטבע נתן.
מגיע לה לממש את זה.
ומגיע גם לי

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אבל משהו חסר.

פתאום התשוקה נעלמת, כי מה כבר מסתורי באדם שישן לצידנו 10 שנים? איך הוא יכול להפתיע ולרגש?

אשתי ביקשה שנפתח והסכמתי. אני אוהב אותה ורוצה בטובתה. מאז חיי אינם חיים. מאדם שמח וקליל הפכתי לאדם חרדתי, מחשבות טורדניות, עוקב אחריה בטלפון, למרות שהיא מספרת לי את כל מעלליה.

מצד אחד- אוהב אותה ורוצה שתהיה מאושרת (גם איתו), מצד שני, זה אוכל אותי מבפנים לדעת שמישהו אחר נוגע בה, אוהב אותה, מתנשק איתה ועושה איתה אהבה.

התחלתי לקרוא קצת, ונראה שנשים מצליחות רבות, סביב גיל 40 מתפרצת המיניות הכבושה. אותה מיניות שבגיל 20 לא ידעה מה הזהות שלה בכלל, אחר כך נוצלה לטובת מציאת זוגיות, ובהמשך נדחקה הצידה כדי להיות אמא. בין לבין את עושה איתו סקס שירד ממך ויסתום, ולמען שלום בית. ועכשיו שהמרוץ לאמהות ולקריירה קצת נרגע, את נזכרת שאת אישה. ויש לך תשוקה חייה ובועטת. וחבל לא לנצל את
מה שהטבע נתן.
מגיע לה לממש את זה.
ומגיע גם לי
בוקר טוב,אתחיל ואומר שכל הכבוד על תעצומות הנפש שלך,על היכולת לפרגן לאשתך ולהבין את הצרכים שלה,שלך גם .
זה נכון,שבגיל 40 נשים בשיא המיניות שלהן,וכל מה שכתבת הוא נכון,עכשיו,החיים מורכבים מסיכונים,ואם לא ננסה,לא נדע.
ורק אתה תדע בהמשך אם זה באמת תורם לחיי הנישואים.
זה לחלוטין לא מתאים לכל זוג, תמיד אמרתי,וזה גם לטעמי, מעמיד את הזוגיות שלכם במבחן עצום.

doriangray011

Well-known member
אבל משהו חסר.

מה שהטבע נתן.
מגיע לה לממש את זה.
ומגיע גם לי
ראשית כל הכבוד. מעט מאוד גברים היו נוקטים בצעד שלך. ומה שאני מכיר הם כמעט תמיד יוצאים מופסדים.
זה פשוט. לאשה ולא משנה איך היא נראיית תמיד קל למצוא מאהב. לגבר ואפילו הוא נראה כמו נרקיס ואופי של לוציפר. קשה. קשה הרבה יותר.
לכן מה שנוצר לרוב זה האשה פורחת וגבר מתוסכל. וזו כבר בעיה שעשויה לחסל נישואים.
זכור לי מקרה שמישהי שהכרתי שהיתה נישואים פתוחים שהשעתה את הקשר בינינו מאחר ולבעלה לא היה מזל. הוגנת. הקשר שלנו חודש רק אחרי שהוא מצא. האם גם אשתך כזו?
הדדיות זה המפתח לחיי נישואים טובים במיוחד אם הם פתוחים. דבר איתה

נערך לאחרונה ב:

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ראשית כל הכבוד. מעט מאוד גברים היו נוקטים בצעד שלך. ומה שאני מכיר הם כמעט תמיד יוצאים מופסדים.
זה פשוט. לאשה ולא משנה איך היא נראיית תמיד קל למצוא מאהב. לגבר ואפילו הוא נראה כמו נרקיס ואופי של לוציפר. קשה. קשה הרבה יותר.
לכן מה שנוצר לרוב זה האשה פורחת וגבר מתוסכל. וזו כבר בעיה שעשויה לחסל נישואים.
זכור לי מקרה שמישהי שהכרתי שהיתה נישואים פתוחים שהשעתה את הקשר בינינו מאחר ולבעלה לא היה מזל. הוגנת. הקשר שלנו חודש רק אחרי שהוא מצא. האם גם אשתך כזו?
הדדיות זה המפתח לחיי נישואים טובים במיוחד אם הם פתוחים. דבר איתה
לא יכולת לכתוב את זה יותר טוב ואותנטי 🥰🥰🙏מדוייק.

יעיש התימני

Well-known member
אבל משהו חסר.

מה שהטבע נתן.
מגיע לה לממש את זה.
ומגיע גם לי
האם זה שיפר את חיי המין שלכם? האם התקשורת בבית השתנתה, היחס לילדים [עוד לא בגרו אני מבין], החברות ביניכם?
מנסיוני ארוך השנים - האהבה והאינטימיות ביני לבינה מעולם לא הועמדה בסכנה. אם היה לי חשש, הוא היה שמא תכנס להיריון מגבר אחר.. אז לא היה היריון.
אני חושב, שאולי הלחץ שלך "למצוא בת זוג" כמו בת זוגך שמצאה בן זוג, קצת מפריע לך.
אגב -
הכרתי את כל החברים של בת זוגי. רק האחרון, הבעתי חוסר רצון בולט להכיר אותו. אבל אני יודע את שמו, מצבו המשפחתי, מקצועו וכו'

אישון34

Well-known member
אבל משהו חסר.

מה שהטבע נתן.
מגיע לה לממש את זה.
ומגיע גם לי
לאישה יש את המפתח למין - לגבר למערכת יחסים.

לי נישמע שאתה בכלל לא בשל לנישואין פתוחים, שאין פתיחות - אלה למעשה יש אישה ולה יש מאהב, מניח שהיא הכירה אותו עוד לפני השיחה של "יחסינו לאן".

עכשיו לך יש תפקיד הורי, הבחור השני פחות, מניח שגם הוא בזוגיות, ככה שזה מתאים לבת הזוג.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

השאלה היא מה אתה רוצה מהחיים?

להיות רודף ונירדף על ידי המחשבות - זה לא חיים.

להיכפות לזוגיות פתוחה, זה גם לא.

אם אתה סובל, וזה לא מתאים לך - תסיים את הקשר הזה. כי לסיים את הקשר המקביל, אין לך את היכולת.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

השאלה השניה היא מה יהיה ברגע שלך תהה זוגיות מקבילה גם?

בתחושה שלי אתה לא פנוי ריגשית לזה, אז יכול להיות אירוע של מין אבל לא מעבר.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

מה אני מציע לך?

להערך כלכלית ליום שאחרי.

אישוניאיש.
לפעמים צריך לדמיין מה אפשרי, ורק אז לנוע לקראת החלום.

mיטלמן

Well-known member
אבל משהו חסר.

מה שהטבע נתן.
מגיע לה לממש את זה.
ומגיע גם לי
ייעוץ מקצועי או לפחות נסיון בפורום זוגיות במשבר פה.
כי להקשיב לנו וליקיר במיוחד, סלח לי, לא רציני.
יקיר, סליחה גם ממך, אבל מסקנותיך עד היום גורמות לי לאי נוחות.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ייעוץ מקצועי או לפחות נסיון בפורום זוגיות במשבר פה.
כי להקשיב לנו וליקיר במיוחד, סלח לי, לא רציני.
יקיר, סליחה גם ממך, אבל מסקנותיך עד היום גורמות לי לאי נוחות.
הכול אינדבדואלי לחלוטין.
את/אתה יכול לכתוב שזה מצריך יעוץ/טיפול זוגי ו/או משבר והוא יכול להחליט אחרת.
"להקשיב לנו", זה לגיטימי ובסדר ודווקא רציני כי יש פה המון ותיקים שעברנו דבר/שניים בחיים ומנוסים,ובסופו של דבר-זו החלטתו.
באשר ליקיר,אני מסכימה.

mיטלמן

Well-known member
הכול אינדבדואלי לחלוטין.
את/אתה יכול לכתוב שזה מצריך יעוץ/טיפול זוגי ו/או משבר והוא יכול להחליט אחרת.
"להקשיב לנו", זה לגיטימי ובסדר ודווקא רציני כי יש פה המון ותיקים שעברנו דבר/שניים בחיים ומנוסים,ובסופו של דבר-זו החלטתו.
באשר ליקיר,אני מסכימה.
זה היה העיקר והכוונה,
כתבתי עוד ומחקתי.
אנחנו בערך לא מכירות אף אחד שמסתובב כאן, גם לא יועצים מקצועיים, וגם כאלה כבר גרמו נזק,
וכמובן שהוא יבחר, בהצלחה.

Yakir4179

Well-known member
הייתי שנה כמעט בקהילה הפאולימרית,לא מעט מרגישים כמוך אלו שפתחו ולא מעט בסוף מתגרשים,לא לכל זוג זה מתאים הפתיחת הנישואים דרך אגב לא מציאה הנשים בקהילה להכיר,על כל אחת 50 מסביב,וגם שונאות את ערוץ 14 חחח

mיטלמן

Well-known member
הייתי שנה כמעט בקהילה הפאולימרית,לא מעט מרגישים כמוך אלו שפתחו ולא מעט בסוף מתגרשים,לא לכל זוג זה מתאים הפתיחת הנישואים דרך אגב לא מציאה הנשים בקהילה להכיר,על כל אחת 50 מסביב,וגם שונאות את ערוץ 14 חחח
1. כדי להיות בקהילה הפוליאמורית צריך להיות נשוי או בזוגיות.
2. לא מציאה ונשארת שנה כמעט?
3.על כל אחת 50 מסביב? אז הן שוות, לא? עדיין לא ברור היכן הסתובבת ומה אתה יודע על פוליאמוריה.
4.נשים נהדרות והכי איכותיות שאפשר, איך אני יודעת? אתה אמרת, שונאות את ערוץ 14.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ממש לא מדוייק,הכללה גסה לפחות בעייני.תגדיר "לא מציאה",?

גומיה

New member
מעולם לא התכוונתי להיות פוליאמורי.
אבל חשבתי שאם יהיה לה מאהב מהצד (היא יזמה את הפתיחה, והייתה כנה ב 100%) שישמח אותה מידי פעם. בלי לפרק מסגרות, זה יעשה טוב לכולנו.
אני יכול להבין כמה זה מלהיב ומרגש. פתאום באמצע החיים להמשך למישהו באמת. אחרי שנים של שגרה. סקס אמיתי מלא תשוקה, מיניות מתפרצת כמו בגיל 25. נשמע חלום.

הלוואי והייתי מוצא את הכוחות לאפשר את זה.

Yakir4179

Well-known member
מעולם לא התכוונתי להיות פוליאמורי.
אבל חשבתי שאם יהיה לה מאהב מהצד (היא יזמה את הפתיחה, והייתה כנה ב 100%) שישמח אותה מידי פעם. בלי לפרק מסגרות, זה יעשה טוב לכולנו.
אני יכול להבין כמה זה מלהיב ומרגש. פתאום באמצע החיים להמשך למישהו באמת. אחרי שנים של שגרה. סקס אמיתי מלא תשוקה, מיניות מתפרצת כמו בגיל 25. נשמע חלום.

הלוואי והייתי מוצא את הכוחות לאפשר את זה.
אתה גם צריך לחשוב מה יקרה אם היא מתאהבת פתאום ,ואך זה משפיע על הבית וכו
לכן יש גברים שמצרפים רק אישה ולא גבר כצלע שלישית או נמנעים מחילופי זוגות ,לא מעט זה התפרק להם ,מהסיבות שציינת המחשבות וכו אפילו שזה בא מצידם גם ,יש בפייסבוק את מאשה הלוי מנטורית בנושא עם קבוצה וכו ושיהיה בהצלחה.

עכשיו תבין למה יש קהילות ואמונות שנמנעים מללכת קדימה עם התשוקות ופתיחות וכו בבית

גומיה

New member
אתה גם צריך לחשוב מה יקרה אם היא מתאהבת פתאום ,ואך זה משפיע על הבית וכו
לכן יש גברים שמצרפים רק אישה ולא גבר כצלע שלישית או נמנעים מחילופי זוגות ,לא מעט זה התפרק להם ,מהסיבות שציינת המחשבות וכו אפילו שזה בא מצידם גם ,יש בפייסבוק את מאשה הלוי מנטורית בנושא עם קבוצה וכו ושיהיה בהצלחה.

עכשיו תבין למה יש קהילות ואמונות שנמנעים מללכת קדימה עם התשוקות ופתיחות וכו בבית
ברור שיש לזה השלכות.
אבל יש גם השלכות לסקס משעמם ובנאלי עם הבן זוג האהוב והמוכר.
יש הלשכות גם לחיות את החיים ולתת להם לעבור מולך.
אי אפשר להמנע מסיכונים בחיים.

Yakir4179

Well-known member
ברור שיש לזה השלכות.
אם רוצים יכולים לעבוד על ולצרף אישה אם היא בקטע,לא חסר מסע הנאות לזוג ולא להכנס לסרטים, פאולימריה זה דרך חיים,משום מה בקהילה מנסיון של שנה,הבנתי שלא מעט דחויות בצעירותן או לא התחברו,או שיותר מידי פמיניזם השכלה ריגושים ותשומי השפיע על הבחירה בפאולימריה,נערות פרחים כאלו שהולכות למסיבות טרנס קיבוצניקיות בהווה ולשעבר

יעיש התימני

Well-known member
ברור שיש לזה השלכות.
תראה
מה שחשוב, הכי חשוב, זו החברות העמוקה בינך לבין בת זוגך, שותפתך.
האינטימיות והאהבה ביניכם, אם היא חזקה מאוד, תגבר על כל מכשול, כי, ואני ממש מדגיש, מין חשוב, אבל אינו יכול להיות הדבק המקשר היחיד בין בני אדם.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
תראה
מה שחשוב, הכי חשוב, זו החברות העמוקה בינך לבין בת זוגך, שותפתך.
האינטימיות והאהבה ביניכם, אם היא חזקה מאוד, תגבר על כל מכשול, כי, ואני ממש מדגיש, מין חשוב, אבל אינו יכול להיות הדבק המקשר היחיד בין בני אדם.
איש חכם שכמוך🫡🫡🥰🥰🥰

למעלה