יעיש התימני
Well-known member
רק הערונת - זה לא פמיניזם, זה פשוט הוגנות וחברות בסיסית לגמרי.לא מתחבר למה שאמרת ״לצרף אישה״.
מה , כי הגבר לא יכול להתאהב?
אני בעד פמיניזם ומצפה מעצמי בדיוק את מה שמצפה מאשתי
רק הערונת - זה לא פמיניזם, זה פשוט הוגנות וחברות בסיסית לגמרי.לא מתחבר למה שאמרת ״לצרף אישה״.
מה , כי הגבר לא יכול להתאהב?
אני בעד פמיניזם ומצפה מעצמי בדיוק את מה שמצפה מאשתי
ההחלטה תמיד תהייה קשה.האמת שהתגובות פה לא רעות בכלל. אני לא ילד ויודע לסנן את מה שטוב ממה שרע.
השיתוף עוזר ומשחרר.
במיוחד לאנשים שחוו את החוויה הזו ומדברים מנסיונם.
לשאלתכם, אנחנו בתהליכי מציאת מטפל/ת זוגיות.
אני והיא אוהבים מאוד אחד את השני והמאמץ להשאר בני זוג הוא כביר. וזו בהחלט חווה מאתגרת ומטלטלת. אני רוצה להאמין שמכל משבר נצא מחוזקים יותר.
אני לא מגביל אותה כי לא רוצה שתפספס חוויה כזו. מוכן להשכב על הגדר למענה. גם אם זה אומר לסבול קצת.
אני כן חושב שהעולם הזה יכול להיות מלהיב גם עבורי, אם אמצא את הנכונה , אבל כרגע מתבוסס בעצבות ודכדוך. הדבר האחרון שבא לי זה להכיר מישהי חדשה. מה גם שאין הרבה נשים בסטטוס כמו שלי, ולהכיר מישהי שצריכה להתחבא מבן זוגה פחות קוסם לי.
הדילמה היא: מצד אחד - האם להגביל אותה ולפגוע באושר שלה? וברצונותיה הלגיטימיים (הסקס שלנו בהחלט שגרתי), מצד שני מה עם הרגשות שלי, ומה שהעסק הזה מעורר בי?
אשתי לא עיוורת ולא אטומה, קוראת אותי ומתחשבת בצרכים וברגשות שלי. וזה רק גורם להחלטה להיות עוד יותר קשה.
למה שלא תקבל בהבנה שהוא יוצא לדייטים/מכיר בחורות אם היא כבר בקשר אינטימי עם גבר אחר?וואוו לא הייתי כאן בשבוע האחרון וממש מעניין..
אכן דילמה קשה
פולי נושא מורכב ולא מתאים לכל אחד לרוב בסבירות גבוהה מסתיים בגירושין ...
לגביך אני חושב שתיכנס לפורומים של פולי
למשל בטוויטר
יש גם את הפליקציה פולידייט.
תפתח חשבון ותכיר נשים.
תמריץ לכך? תארה אך אשתך מגיבה לעניין ??? האם היא מקבלת בהבנה שאתה יוצא לדייטים? מכיר בחורות ? היא תקנה? תילחץ?? אולי זה מה שייגרום לה לחזור? או אולי זה הפיתרון עבור שניכם?
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
היא לגמרי בעד ומעודדת.למה שלא תקבל בהבנה שהוא יוצא לדייטים/מכיר בחורות אם היא כבר בקשר אינטימי עם גבר אחר?
נישואים פתוחים זה נכון לשני הצדדים או שאני טועה...
זה בדיוק הענייןלמה שלא תקבל בהבנה שהוא יוצא לדייטים/מכיר בחורות אם היא כבר בקשר אינטימי עם גבר אחר?
נישואים פתוחים זה נכון לשני הצדדים או שאני טועה...
האמת,אני מסכימה עם זה אבל יש בחורות שזה חשוב להן,שבאות מבית שמרני וזה שלהן.כל הקטע של נישואים זה פאסה...
וליצור ילדים... אפשר לעשות כבר במעבדה.
וזו האמת.
הכי גרוע זה להתחתן בלחץ של הצד השניהאמת,אני מסכימה עם זה אבל יש בחורות שזה חשוב להן,שבאות מבית שמרני וזה שלהן.
בדיוק אתמול הייתי ביום כייף עם בת הזוג של הבן שלי כבר 3 שנים,ידענו תמיד שנושא הטבעת ונישואין (גם ברבנות) הוא הפיל בחדר,שהחליטה שהוא לא מושך את הקשר עוד,ובחוזה הבא של הדירה באפריל מצפה שבשנה הקרובה יתחתנו,,בני 26,והוא לא שם כמוהה,למעשה אף פעם לא היה וחשש, והוא בדילמה לגמריי,אבל זו החלטה שלו.
אני מסכימה עם כל מילה שלך,הוא ממש בדילמה כי מצד אחד אוהב אותה ולעומת זאת לא בשל לנישואין ,חושש ועוד.הכי גרוע זה להתחתן בלחץ של הצד השני
זה תמיד יישב בראש וכל מריבה או בעיה בנישואים
זה יעלה במחשבות
26 זה גיל מבלבל לא צעירים מידי ועדיין באיזה אופן ילדים .
ולדעתי על מנת להתחתן צריכים להיות סגורים שזה הדבר
הנכון ובגדול החתונה זה להקים משפחה ולא למסד את הקשר .
אני מבין לליבה ומבין אותואני מסכימה עם כל מילה שלך,הוא ממש בדילמה כי מצד אחד אוהב אותה ולעומת זאת לא בשל לנישואין ,חושש ועוד.
תראה,אני מבינה לליבה שלא רוצה שימשוך את זה כמה שנים ואז זה יגמר,,,או שלא,מבחינתה אפילו לא לטייל בעולם כרווקה,אלא כאישה נשואה וזה שלה,על זה אין עניין וויכוח,אני לבן שלי אמרתי חד וחלק,אם אתה לא שלם ויש עוד סיבות,עם כל הצער תחפש דירה,תתאושש אנחנו לצידך.
גם כך היא מתיימרת ללמוד 4 שנים לתואר והם החליטו שאין ילדים עד אחרי,,הוא בכלל לא בשל ,רוצה למצות, חושש לחופש שלו,הוא מזל אריה והוא לא מוכן ללחץ או אחר,ובהחלט
אני התחתנתי עם מישהי שאהבתי, ואני עדיין אוהב.כל הקטע של נישואים זה פאסה...
וליצור ילדים... אפשר לעשות כבר במעבדה.
וזו האמת.
בדיוק,ואני מכבדת כל אחד ואחת והחלטתו.אני התחתנתי עם מישהי שאהבתי, ואני עדיין אוהב.
לקשר ארוך שנים יש יתרונות וחסרונות.
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.