האם בהודו ירד מהשמיים דם חייזרים?

daniel771

New member
האם בהודו ירד מהשמיים דם חייזרים?

http://www.cnn.com/2006/TECH/science/06/02/red.rain/index.html מדהים

חפY

New member
אכן מדהים!

קישור נוח יותר... http://www.cnn.com/2006/TECH/science/06/02/red.rain/index.html

DeniDen

New member
סליחה על העצלנות...

אבל אין לי כוח לקרוא את כל זה. מישהו יכול בטוב ליבו
לספר לי מה הלך שם?

Gilliana

New member
דם חייזרים???

נסחפת קצת הייתי אומרת - מדובר כנראה בבקטריה חוצנית אבל מכאן ועד "דם חייזרים" (מה זה בכלל?) הדרך ארוכה.

Gilliana

New member
מוטציה ללא ד.נ.א.?

זאת בהנחה שבאמת לבקטריה הזו אין ד.נ.א - I doubt it. אם כאמור החוקרים אינם טועים ולתאים אין ד.נ.א. אזי זוהי בהחלט צורת חיים מאד חריגה שאין כמותה בכדור הארץ.

לא קראתי את הכל ../images/Emo3.gif

אם אין DNA אז באמת שאין לי מושג מה זה. מוזר מאוד.

daniel771

New member
את תמיד יש לך הערות לא במקום

הבאתי בדיוק את הנוסח שפורסם לפעמים קשה מאד להבין אותך

Gilliana

New member
לא אמרתי שזה הנוסח המקורי שלך

ושנית - קראתי את הכתבה, בשום מקום לא מוזכר המושג "דם חייזרים". אני לא יודעת למה אתה חושב שקשה להבין אותי, אבל אם זה כך - אני אשתדל להבא להבהיר את עצמי יותר, הולך?

כאילו לא חסרות לנו צרות...

מדאיג ביותר, אבל לא מפתיע... ידוע שחיידקים שורדים בחלל, יש אפילו סברה שזה מה שהתחיל את שרשרת החיים על כדור הארץ שחיידקים שהגיעו לכדור הארץ בתקופת טרום הדינוזאורים על גבי מטאור היו החיים הראשונים והם עברו מוטציות במשך הזמן בתוך המרק הקדום שהיה פה לפני מיליארדי שנים עד שנוצרו צורות החיים החיים הראשונות... אותי בכל אופן מדאיגה במיוחד העובדה שאין להם דנ"א והם מתרבים, כי אם הם אכן חיידקים הם עלולים לעבור מוטציות במשך הזמן, ואז אי אפשר לדעת אלו מחלות חדשות ואיומות הם יביאו עלינו...ובלי דנ"א אי אפשר יהיה לעבוד על חיסון נגדם...

Gilliana

New member
צודקת בהחלט!

ואני ממליצה בהקשר הזה לראות (אם לא ראית עדיין) את הסרט "זרע האנדרומדה".

Majestic12

New member
מצטרף לגילי - סרט מדהים

הסרט הופק בסוף שנות השישים - ונחשב לאחד מסרטי המד"ב הטובים ביותר.

wakka1

New member
בכתבה נכתב במפורש

"התאים נשלחו לבדיקת די אן איי....התשובות שחזרו היו חיוביות" אז ממש אין סיבה להתלהבות. סתם עוד בקטריה שעד כה לא הייתה ידועה.

Majestic12

New member
אחת הבדיקות הייתה חיובית

אך זו לא הוכחה חותכת. יתכן והבדיקה הזדהמה. לכן - יש לחכות בסבלנות, עד שיפורסמו תוצאות בדיקות נוספות, וזאת במהלך השנה. נ.ב. - התגובה שלך WAKKA1 מאפיינת תגובות של אנשי מדע "ממוסדים" קלאסיים. מאחר ועניין המיקרובים לא הוכח עד עכשיו, הרי שקל מיד לקפוץ ולצעוק שהנה מדובר בעוד מדען הודי שלא יודע מהחיים שלו...מאד קל לשחות עם הזרם - נכון??? מאד קל "לקבוע" שהוא טעה, מאשר לשנות תפישת עולם שלימה. הרי אם מגובר בחיים חוצניים - זה הופך את קרעת הביולוגיה על פיה לחלוטין. אתה קובע נחרצות שמדובר בסתם עוד בקטריה, בדיוק כמו אלו שקובעים נחרצות שאלו חיידקים חוצניים. אתה לא קראת את המאמר לעומק. מאד ממליץ לקרוא לפני שמגיבים, ובנחרצות שכזו. כך או אחרת - נכון לעכשיו, לא יודעים מהם האורגניזמים האלו. אם אלו היו "סתם עוד בקטריות", הרי שמשמן היו עולים על זה. כנראה שהעניין לא פשוט כל כך.

wakka1

New member
לא צוין שנעשו עוד בדיקות

זה בערך כמו להגיד "אחת הבדיקות לקביעת הצבע האם הוא אכן שחור ולא לבן חזרה חיובית"- לא צוין שנעשו עוד בדיקות! ואפילו אם כן נעשו ואחת התוצאות חזרה שלילית האם לדעתך היית שומעת על זה באתר חדשות מזופת?

Gilliana

New member
מעניין...

CNN זה אתר חדשות מזופת... המממ... רק הרשת הכי גדולה בעולם אבל אתה קובע שהיא מזופתת מר... רופרט מרדוק?

Majestic12

New member
שאלה ל- WAKKA1

מילא, זה שאתה מכנה את CNN "אתר חדשות מזופת" זו בדיחה לכשעצמה...אבל תגיד לי. קראת את המאמר באנגלית או את התקציר בעברית???? זה מה שכתוב במאמר המקורי: The next significant step, explains University of Sheffield microbiologist Milton Wainwright, who is part of another British team now studying Louis's samples, is to confirm whether the cells truly lack DNA. So far, one preliminary DNA test has come back positive. כתוב שאחת הבדיקות חזרה חיובית. ומצויין במפורש שקבוצת המחקר עדיין עובדת על העניין. הם הבטיחו תשובות במהלך השנה. מן הסתם, התשובות יתפרסמו באתרים מכובדים ולא באתרי חדשות ישראליים (שמעדיפים רכילות על נינט יותר מאשר מידע מהעולם)

scriewy

New member
כל הבקטריות ימותו עד שיבדקו אותן

פחחחחחחח. ומי בדיוק שורד בחלל במינוס קרוב למוחלט. אלה אם הם רוכבים על אבן חמימה. חדשות מראים לנו מה שמותר להם ומה שמכתיבים להם בעת הצורך, כך שכולם מזופתים ! cnn abc cbs nbc

למעלה