האם בהודו ירד מהשמיים דם חייזרים?

Majestic12

New member
לגבי בקטריות

1. בקטריות לא מתות אם שומרים אותן בתנאים מתאימים - כלומר, במצע גידול ובטמפרטורה נאותה. 2. במצבים קיצוניים, בקטריות יוצרות נבגים. נבגים אלו, הם היצורים העמידים ביותר בטבע. הם מסוגלים לשמור על חיות גם בחלל ובסביבות קיצוניות. 3. חברות חדשות מסדר הגודל שהוזכר, מעסיקות עורכים מדעיים וכן פונות לאנשי מדע בעת הצורך. העובדה שהם פירסמו ידיעה מעין זו כבר מוכיחה שכלום לא הוסתר. השאלה היא, האם הם יפרסמו גם את הממצאים בהמשך. מה שמעניין זה, שדוקא עיתונים ישראליים לא התייחסו כלל לעניין, והידיעה פורסמה רק באתר walla. נו טוב - כמו שאמרתי, מה שמעניין את מרבית הציבור הישראלי אלו הרומנים של נינט ולא השאלה בדבר חיים חוצניים או משהו דומה.

ראיתי את הסרט...

ואם כבר הזכרת אותו, אפשר גם להזכיר את הסרט "מלחמת העולמות", שם החייזרים מפזרים "חומר אדום" שאמור להפוך את כדור הארץ לסביבה שתתאים להם...

Gilliana

New member
זה לא חומר אדום

והחייזרים גם לא מפזרים אותו. זהו העשב האדום, צמח טפילי שהגיע יחד עם החייזרים והשתלט על כדור הארץ בעצמו כשם שצמחים טפילים משתלטים אל צמחיה מתורבתת וגידולים חקלאיים בכדור הארץ. זה לפחות מה שאני זוכרת מהספר...

ואם אני זוכר נכון

הצבע האדום זה מהדם של האנשים שהם הרגו. אם אני זוכר נכון... בסרט לפחות הם באמת מפזרים נוזל אדום.

Gilliana

New member
לא לא לא, זה בטוח לא

לגבי העשב האדום ומהותו -זה בטוח לגמרי. הדבר היחיד שנתון בסימן שאלה הוא האם העשב הובא ע"י המאדימאים (יש לך אולי אולי שם יותר טוב ל-Martians?) בכוונה או האם הוא פשוט הגיע כטפיל יחד איתם מבלי שהדבר היה מתוכנן.

destar

New member
אני זוכר שyes שידרה בזמנו מאחורי

הקלעים של הסרט , ושפילברג בכבודו התכוון לכך שה"עשב" האדום הוא היה במכוון ע"י החייזרים

wakka1

New member
מוריד את הכובע ומסיר את הכפפות

באמת, לא שמתי לב שהאתר הוא CNN שהוא אכן אתר מכובד, אבל שוב, ככל אתר חדשות חושבה לו הרכילות ושאר חולירע, ככה שזה מואד הגיוני שהם אומרים כי "עד כה בדיקה אחת חזרה חיובית", בעוד שלא נעשו בדיקות נוספות בעלות תוצאות סותרות, במטרה להפוך את העניין למשהו יותר מעניין.

Majestic12

New member
לגבי הבדיקות WAKKA1

הם אמרו שהבדיקות עדיין נערכות, וכנראה שזה הליך שיקח מספר חודשים. למיטב ידיעתי, משאר הבדיקות לא הגיעו עדיין כלל תשובות. בכל מקרה - המדען ההודי טוען ההיפך, והוא עורך בדיקות כמה שנים - כולל במיקרוסקופ אלקטרוני. אני מקבל את דבריו בזהירות, אבל בכל מקרה, אולי התשובה תתברר עוד כמה חודשים. אם אכן מדובר בחיידקים חוצניים - העניין יפורסם בכל כלי התקשורת בעולם (כולל ערוץ 2 בישראל).

חפY

New member
ככל הנראה נמצאה הוכחה חותכת

לקיום חוצנים (לא שחסרות כאלה
)

חפY

New member
ה- disclosure project והכתבות של

חנן וגילי אינן עדויות חותכות?

DeniDen

New member
זה לא הוכחות ח-ו-ת-כ-ו-ת יש עדין

ספקות זה לא נקרא חותך. מצטערת.

Majestic12

New member
לגבי הוכחות חותכות

לדעתי האישית, מספיק להסתכל בצילומי נאס"א ולהבין שאלו הוכחות חותכות - וזו רק דוגמא אחת מתוך אלפים. (וכמובן ה- disclosure project, עדויות אסטרונאוטים וכ"ו - גם אלו הוכחות חותכות חד-משמעית!) ישנן עוד הוכחות רבות, אלא שהפעם מדובר בתאים שהתגלו והעניין פורסם בכתבי עת מדעיים. כך שאם יוכח שמקורם לא ארצי, הרי שאף איש מדע לא יוכל להתחמק מהעניין של "הוכחה / לא הוכחה". פשוט צריך להמתין...

לפי דעתי...הוכחה חותכת...

תבוא רק בזמן שהחייזרים יבואו לכדוה"א בכמויות גדולות בבת אחת...אז כבר אף אחד לאא יהיה בספק!

למעלה