זה שם זמני עד שיהיו בחירות ויהיה ברור את מי הוא מכניס לרשימה ומה יהיה המצע העיקרי שלו. בינתיים זה רק כדי לצאת מידי חובה כדי שכבר תהיה מפלגה רשומה שעוד אין לה שם קבוע, עוד אין לה מצע, ועוד אין לה רשימה חוץ מהיו"ר.שמה הזמני של המפלגה הוא -
"בנט 2026".
זה לא רק זה. הוא הרי יכול באותה קלות לקרוא לה 'בחירות 26' ולא לדחוף את שמו לשם המפלגה, גם אם זה זמני.זה שם זמני עד שיהיו בחירות ויהיה ברור את מי הוא מכניס לרשימה ומה יהיה המצע העיקרי שלו. בינתיים זה רק כדי לצאת מידי חובה כדי שכבר תהיה מפלגה רשומה שעוד אין לה שם קבוע, עוד אין לה מצע, ועוד אין לה רשימה חוץ מהיו"ר.
איילת שקד תצטרף למפלגה שלו?זה לא רק זה. הוא הרי יכול באותה קלות לקרוא לה 'בחירות 26' ולא לדחוף את שמו לשם המפלגה, גם אם זה זמני.
סמוך על בנט שההחלטה על השם התקבלה לאחר התייעצויות רציניות ושיקולים כבדי משקל מבחינתו ולא לפני מחקר שיווקי רציני. המטרה מן הסתם ולא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין זאת, היא לא סתם שתהיה איזושהי מפלגה על המדף כמו שהצעת, שכן אין בכך כל צורך או עניין מיוחד, היא להכניס את שמו לתודעה הציבורית כמועמד ראוי ובכיר לראשות הממשלה. בדיוק כמו שגנץ דחף את המילה "ממלכתי" מתישהו לשמות המפלגות שלו ובכך רצה שאזכור שם מפלגתו יכניס לתודעה הציבורית שהוא דמות ממלכתית, כך גם כאן.
בהחלט יתכן. לא יודע. השניים עבדו מצוין ביחד וסומכים אחת על השני. אני לא יודע אם בכוונתה לחזור לפוליטיקה בשלב הזה אבל ככל שכן, נראה לי בהחלט סביר שתעשה זאת ביחד עם בנט. אלא אם כן היא תרצה ממש לחזור ולא רק להתמודד בשביל הקטע. במקרה כזה יתכן שנראה אותה מתמודדת בבחירות הפנימיות בליכוד למשלאיילת שקד תצטרף למפלגה שלו?![]()
כבר מאוחר מדי, היא הייתה צריכה להתפקד לפני שנתיים כדי שתוכל להתמודד בלי אישור מיוחד של ביבי, וגם אם ביבי היה רוצה לתת אישור כזה, שרה לא הייתה מאפשרת לו, ועכשיו כשהיא הטילה עליו אחריות על השבעה באוקטובר בראיונות בפגושת העיתונות ועם שרקי ואברי גלעד אז בכלל ביבי יעדיף לאפשר למנסור עבאס להתמודד בליכוד מאשר לה.בהחלט יתכן. לא יודע. השניים עבדו מצוין ביחד וסומכים אחת על השני. אני לא יודע אם בכוונתה לחזור לפוליטיקה בשלב הזה אבל ככל שכן, נראה לי בהחלט סביר שתעשה זאת ביחד עם בנט. אלא אם כן היא תרצה ממש לחזור ולא רק להתמודד בשביל הקטע. במקרה כזה יתכן שנראה אותה מתמודדת בבחירות הפנימיות בליכוד למשל.
נראה שכן, היא גם הראשונה שהודיעה שהוא מתמודד לפגושת העיתונות. והיא גם שרפה לעצמה כל סיכוי להתמודד בליכוד כשתקפה את ביבי על השבעה באוקטובר וגם תקפה את סמוטריץ' על שתקף אותם על הרבה פחות הרוגים מאשר אצלהם, כך שגם בציונות הדתית אין לה סיכוי ובעצם אין לה סיכוי מלכתחילה כי היא לא דתיה למרות שהקפידה להצטלם לפני כניסת השבת לפגושת העיתונות.איילת שקד תצטרף למפלגה שלו?![]()
הוא כבר פנה לעידית סילמן והבטיח לה להיות שרה בממשלתו?שמה הזמני של המפלגה הוא -
"בנט 2026".
אם לא אליה אז אל דרעק אחר.הוא כבר פנה לעידית סילמן והבטיח לה להיות שרה בממשלתו?
עד שחברי הליכוד יעיפו אותה כמו את אורלי לוי אבוקסיס היא גם לא תבקש כי היא חושבת שמקומה בליכוד מובטח כמו זה של טלי גוטליב וגלית דסטל המשוריינות הקודמות. היא לא מסוגלת להבדיל בין השריון שלהן לשריון שלה, וחושבת שתצליח בקלות בפרימריז בליכוד.הוא כבר פנה לעידית סילמן והבטיח לה להיות שרה בממשלתו?
במקום שם מפוצץ שלא אומר כלום(שקר כלשהוא) אמר לך את האמת.שמה הזמני של המפלגה הוא -
"בנט 2026".
תגיד תודה שקראתי לילד בשמו כי אחרת לא היית קולט .במקום שם מפוצץ שלא אומר כלום(שקר כלשהוא) אמר לך את האמת.
גם זה לא טוב לך?
אז למה אתה מאחל לו הצלחה?אני מאחל לו הצלחה.
למרות שלא אצביע עבורו.
בנט יכול להגיע לקהלים שאילו שאני מתכונן להצביע עבורם לא בהכרח. יהיה הרבה מאוד שיקום לבצע בעקבות נזקי המלא-מלא. לא נראה לי הרבה מעבר בשלב ראשון.אז למה אתה מאחל לו הצלחה?
תאחל הצלחה למי שאתה מצביע.
בנט פשיסט ומגלומן !בנט יכול להגיע לקהלים שאילו שאני מתכונן להצביע עבורם לא בהכרח. יהיה הרבה מאוד שיקום לבצע בעקבות נזקי המלא-מלא. לא נראה לי הרבה מעבר בשלב ראשון.
איך אומרים באנגלית: Pick your poison. עם מי עדיף להיכנס לקואליציה , אתו או עם ליכוד פוסט-ביבי?בנט פשיסט ומגלומן !
לא נשכח ולא נסלח לו את הסלקציה שעשה בתקופת הקורונה
ולכן מי שרוצה להתאכזב מוזמן לפרגן לו.
ומי מבטיח לך שבנט לא יצרף אליו את הביביסטים (הליכוד מת מזמן) וספיחים נוספים מהמחנה הלאומני?איך אומרים באנגלית: Pick your poison. עם מי עדיף להיכנס לקואליציה , אתו או עם ליכוד פוסט-ביבי?
אף אחד לא מבטיח לי כלום. והוא בהחלט עלול להתחבר דווקא אליהם. לכן אני לא מצביע לבנט. וודאי לא סומך עליו ב100% כי לך תדע מהיכן יגיע איזה שיקלי או סילמן אצלו. הנקודה היא מי הראשון שבוחר ביביסטי יפנה אליו במידה ויחליט לנטוש את כור מחצבתו, ומה צריך לעשות קודם כל על מנת לפרק את ממשלת הבלהות הזו.ומי מבטיח לך שבנט לא יצרף אליו את הביביסטים (הליכוד מת מזמן) וספיחים נוספים מהמחנה הלאומני?
חוצמזה , בנט הוא לא איש בשורות ואין סיכוי שהוא ישקם ויבריא את החוליים של המדינה.
אף אחד לא מבטיח לי כלום. והוא בהחלט עלול להתחבר דווקא אליהם. לכן אני לא מצביע לבנט. וודאי לא סומך עליו ב100% כי לך תדע מהיכן יגיע איזה שיקלי או סילמן אצלו. הנקודה היא מי הראשון שבוחר ביביסטי יפנה אליו במידה ויחליט לנטוש את כור מחצבתו, ומה צריך לעשות קודם כל על מנת לפרק את ממשלת הבלהות הזו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.