האם בקניית דירה למגורים גם צריך להתחשב בסיכוי שהמחירים ירדו?

דרור9000

New member
תודה רבה לכל המגיבים והמגיבות

לפחות בזכות התגובות שלכם לא אעלה בסכום כמו שמסביבי המשפחה והחברים לוחצים עלי. כי כאמור יש לנו בעיה של נגישות. המשפט הוא תמיד את משלמת מעל ארבעה מליון אז האם תפילי עסקה בגלל חמישים אלף שח?

d70

Well-known member
אני שונא את המשפט הזה
אני בד"כ מחזיר בסגנון "אם 50 אלף זה סכום קטן-אז למה אתה מתעקש עליו,קטן עליך לספוג אותו בעצמך?"
בני המשפחה לוחצים? - שיתחלקו בתוספת.בד"כ כשאנשים צריכים לעבור מדיבורים למעשים הטון משתנה.אגב אולי תופתעו ויתנו לכן הלוואה משפחתית ללא ריבית..

elvinnox

New member
תמיד קל לאחרים לדבר מהצד על כסף שלא שלהם

מה אכפת להם?
כל עוד האם לא משלמים אז נורא קל מהצד לדבר.
&nbsp
אני מתערב איתכם שכמות הקונים בסכומים האלה קטנה משמעותית והיצע הקונים (בדירות יקרות) הרבה יותר קטן מאשר הדירות.
&nbsp
לכן, גם אם תגידו לו - כן, בשביל 50K לא נכנס לעסקה, לא תהיה לו ברירה והוא יתקפל.
לדעתי אתם יכולים גם בשקט לרדת ב-100-150K אבל אני לא נכנס למשא ומתן
&nbsp

לדרור9000 - התייחסות.

הבעייה לכל הדעות אינם 50 אלף הש"ח הנוספים [על המחיר הנכון], אלא תחושותייך שהמחיר גבוה ומעל מחיר השוק, ולכן את צודקת ולא אלה מבני משפחתך/חברייך.

עימדי בעקביות על תמחור נכון של הדירה שאת מעוניינת לרכוש ולבסוף תמצאי בדיוק את שחפשת.

לרימון - התייחסות.

המלצת לה לרכוש את הדירה למרות שמחירה עולה לאין שיעור על מחירי הנדל"נ בסביבה ...וזה לא קפריזה ?

מו"מ בין מוכר לקונה אמור להתקיים ממצב בסיסי שבו כל צד מתפשר לכיוון הצד שמנגד, הבסיס לכך הוא שוויו הממוצע של הנכס עפ"י נתוני הסביבה ומצבו הפיזי,

כשנקודת ההתחלה ב"שמיים" אז אין מו"מ.

שלא נבין לא נכון, בעל נכס יכול לבקש כל מחיר שירצה [זו דירתו] אבל...הקונה לא חייב לרכוש בכל מצב.

ראשית אין אני יודע אם המחיר הגבוה יותר הוא קפריזה או לא

לא הייתי שם מעולם.
לא כתבתי כלום על השאלה אם לקנות במחיר גבוה יותר
אלא לחשש מירידת מחירים שעוצרת אותו מרכישה.
&nbsp

למעלה