האם גבר "משתף" מתחרט על השיתוף

שם בדוי- הצעה רשמית לחברות

בקר טוב לך תארי לך שדבר ראשון בבקר עם הקפה לפני כל היום ירדתי לחפש תגובה שלך כי הרגשתי שלא הסברתי את עצמי די הצורך אז ככה: א אני מציעה לך חברות רישמית כולל בילוי על חוף הים המרהיב אני אשלח לך את מספר הטלפון שלי באופן פרטי ב. ההסבר הטרי של הבקר תחת הכותרת "אנחנו לא תמיד במרכז" הרחבה של קביעתך בסיפא שמביעה סוג של חוסר שביעות רצון תחת האזהרה הידועה שאני אפס בפסיכולוגיה ראי שם בדוי את פוגשת מישהו הוא עושה עליך רושם ואת רוצה להרשים אותו בלי משים את מתרכזת בלהיות שווה להיות שומעת אמפטית להיות שם בשביל הספור שלו ואת מסמנת וי קיומי הצלחת הוא נמצא בצד השני קולט את האמפטיה ומספר סיפור אישי אתם לא מכירים די הצורך החוויה שלו מנותקת מהאמפטיה שלך הוא עובר משהו בעצמו בלי שום קשר אליך הוא יכול לאהוב את עצמו במצב הזה והוא יכול ממש לא בלתי תלוי בך לחלוטין במקרה השני הוא יעדיף להמנע מפגישה איתך דוגמה מהחיים הכירו לי מישהו נורא חמוד שמן נורא אבל ממש שמן לי זה בכלל לא שינה כי אנשים שמנים או רזים זו בעיה שלהם אם אם חכמים נבונים ומעניינים I could not care less אני מידה 38 בקיצור הוא סיפר לי שהוא נורא רוצה לרזות ואני אמרתי בשביל מה אתה מקסים שמן וכדי להמחיש את כוונתו הוא הראה לי תמונה שלו בגיל 18 בהחלט רזה וחתיך החלטתי להיות שומעת בלי הערות ואחרי ספור השומן נפרדנו ולא יספנו ואני הבנתי פשוט לגמרי שחווית השומן באמצעותי היתה בהחלט לא נעימה למרות שהשיחה בינינו היתה "לכאורה" שווה ואני מכבדת את ההעלמות שלו ואפילו מבינה אותה ויכול להיות שבעיית השומן עלתה רק מפני שאני לא העליתי את החוויה מהאוב כדי לשחרר אותי מ"האשמה" של חוסר רגישות בקשר אליך שיהיה לך בקר מצוין אני חושבת שאת כותבת נפלא ויש לך המון דברים מעניינים להגיד

אלמרה

New member
אפשר גם?../images/Emo10.gif

כשאני שומע אודות אחוות נשים דוגמת מה שמודגם כאן לנגד עיני המשתאות... אני תוהה אולי טעיתי? למה חשבתי על גברים בעידן הזה... לא, האמת שאני פשוט מקנא בכן בנות - נשים - מקסימות שכמותכן. עשיתן לי כיף בחילופי הדברים הגלויים כאן ואני מודע לאפשרות של חילופי מסרים אישיים... אוהה כמה היה טוב (כמנהל הפורום פה - מה לא מגיעות לי מעט פריבילגיות?) לו באמת יכולתי להציץ לכן... אני מזמין את עצמי לחוף, לטלפונים, היין עלי! אוףףףף....נסחפתי, כולם אומרים לי שלא מומלץ! הם כנראה צודקים.

אתה מוזמן

לדעתי יש לך זכרון קצר יקירי ואני לא רוצה לחשוף את ההבטחות הקולינריות שלך קבל עם ועדה אתה לא מזמין את עצמך אנחנו מזמינות אותך ותודה על המחמאות נראה לי שיש לך שק כזה של מחמאות כל טוב ואתה מחלק ממנו בהנאה על כל צעד ושעל משהו כמו סבא כריסטמס רק של מחמאות נשיקות

אש אש

New member
גם אם אתן ואשתף בסיפור חיי../images/Emo52.gif

אין זה אומר שיש לי עיניין בלהמשיך.... אולי באותה הרגע,היה לי טוב עם עצמי להוציא ומישהו היה שם להקשיב.... אנשים פתוחים פתוחים עם כל אחד נכון גם לגבי אנשים מופנמים.

אש אש

New member
לא הבנתי למה התכוונת

אבל חייבת להוסיף ולציין שלהבדיל מהגברבר הזה אני לא שוכחת לעולם מי ישב והקשיב לי! אני מעריכה,ותמיד שהגלגל מסתובב אני שם בשבילו,בשבילה.

שילה1

New member
אשונת-במשפטך האחרון טמונה כל כך

הרבה תובנה. אהבתי,חברה! והלואי וכולם היו נוהגים כמוך! (שילה בנדודי שינה,ללא כל סיבה..)

למעלה