האם גולש בשר מנתח סינטה,ייצא בבישול יבש או עסיסי ?

שרון 337

New member
האם גולש בשר מנתח סינטה,ייצא בבישול יבש או עסיסי ?

אני שואלת זאת, מכיוון שיש לי קילו וחצי של "סינטה" במקרר,
ובני המשפחה ביקשו לארוחת צהריים שאכין גולש בשר.
האם כדאי ויתאים להשתמש בנתח הסינטה -לתבשיל הגולש ?

אשמח לתגובותיכם.
 

לינדה7

New member
שרון בוקר טוב ..

אני פעם אחת הכנתי את הסינטה בסיר לחץ יצא מעדן ממש כמו חמאה(רק פשוט הוספתי בקבוק בירה לבנה במקום מים )
בהצלחה.
לינדה
 

חנהפ

Active member
סינטה לא מתאימה לגולש

שימושים: מתאים במיוחד לשיפודים, אומצות בכל עובי וצלייה יבשה בתנור. ניתן להכין ממנו אפילו שניצלים דקים וכן קרפצ'יו.

מה לא לעשות: מאחר והנתח כמעט חף משומן, בישול יתר יהפוך אותו לבשר סיבי וקשה. לכן גם בצלייה יבשה (רוסט), רצוי להגיש את הסינטה עד מצב של מדיום.

טיפ של קצב: אם צולים סינטה על הגריל או במחבת, כדאי להתייחס לרמת ההכנה המבוקשת על ידי חיתוך נכון (מבחינת עובי) של הנתח. כלומר, מי שרוצה לאכול בשר עשוי היטב, יפרוס את האומצה דק מאוד ויצלה אותה כ-2 דקות מכל צד, על מנת שלא תהיה אדומה, אך לא תתייבש. כמו כן, עקב צורתה ומרקמה, היא נפלאה לחתוך לפרוסות דקות, לגלגל בתוכה בייקון או חזה אווז למשל, לשפד ולצלות את הרולדות הקטנות
 

שרון 337

New member
לחנה תודה,אך בפורום לאוכל כשר,את מוסיפה טיפ.לגלגל ב-בייקון ?

יקירה,
לפני שמקלידים,כדאי לבדוק באיזה פורום נמצאים.
 

לינדה7

New member
מענין !!!

הכנתי גולש מהסינטה יצא מעדן
עם תוספת גזר ופיטריות ..
ערב נעים .
לינדה
 

חנהפ

Active member
ממש מצטערת


את הטיפ של הקצבים העתקתי, ולא שמתי לב , אני מבשלת כשר...
 
למעלה