סינטה לא מתאימה לגולש
שימושים: מתאים במיוחד לשיפודים, אומצות בכל עובי וצלייה יבשה בתנור. ניתן להכין ממנו אפילו שניצלים דקים וכן קרפצ'יו.
מה לא לעשות: מאחר והנתח כמעט חף משומן, בישול יתר יהפוך אותו לבשר סיבי וקשה. לכן גם בצלייה יבשה (רוסט), רצוי להגיש את הסינטה עד מצב של מדיום.
טיפ של קצב: אם צולים סינטה על הגריל או במחבת, כדאי להתייחס לרמת ההכנה המבוקשת על ידי חיתוך נכון (מבחינת עובי) של הנתח. כלומר, מי שרוצה לאכול בשר עשוי היטב, יפרוס את האומצה דק מאוד ויצלה אותה כ-2 דקות מכל צד, על מנת שלא תהיה אדומה, אך לא תתייבש. כמו כן, עקב צורתה ומרקמה, היא נפלאה לחתוך לפרוסות דקות, לגלגל בתוכה בייקון או חזה אווז למשל, לשפד ולצלות את הרולדות הקטנות