האם גם יגאל עמיר ועוד אסירים יהודיים

לא ידעתי זאת, אך האמיני לי, מעולם לא הייתי זקוק לשיקוי אהבה על מנת לאהוב את מי שאני באמת אוהב.
לזוגתי אני אומר לפחות 20 פעם ביום "אני אוהב אותך" ומנשק אותה ללא סוף כל היום, גם מתוך שינה בלילה אני מלטף ומנשק אותה, בחיי!
יפה לך לאהוב 20 פעם ביום, אבי. :)
אילו אתה היית ישן לידי ומנסה לנשק וללטף אותי כל הלילה, תאמין לי אבי יקירי שהייתי זורקת אותך מכל המדרגות חחחחח :-D
אבי, תן לה לישון בשקט.
מספיק ליטוף ונישוק אחד לכל הלילה ודיי.

אבי בן 1231

Well-known member
אילו אתה היית ישן לידי ומנסה לנשק וללטף אותי כל הלילה, תאמין לי אבי יקירי שהייתי זורקת אותך מכל המדרגות חחחחח :-D
אבי, תן לה לישון בשקט.
יקירתי, אני יודע שזוגתי אוהבת זאת, רק כך אנחנו נרדמים, מכורבלים אחד בתוך השני עם ליטופים ונישוקים.
זהו החלטתי!!!! חחחחח לא אשן לידך על מנת שלא תזרקי אותי מכל המדרגות. חחחחחחחחח
|יאמי| :p

אבי בן 1231

Well-known member
אבי, תן לה לישון בשקט.
מבטיח לך שלא היית מסתפקת בליטוף ונישוק אחד, היית דורשת עוד ועוד!!! 👩‍❤️‍💋‍👨 👩‍❤️‍💋‍👨

מבטיח לך שלא היית מסתפקת בליטוף ונישוק אחד, היית דורשת עוד ועוד!!! 👩‍❤️‍💋‍👨 👩‍❤️‍💋‍👨
כן, הייתי דורשת לראות אותך מתגלגל עוד ועוד מכל המדרגות חחחחח :-D
תראה אבי, אנחנו כבר אנשים מבוגרים, מניחה שבשמונה אתה כבר נוחר על הכורסה בסלון.
אבל אם אתה מעדיף להיות כרגע בתפקיד הולנטינו של הפורום, תרגיש בנוח, מי אני שאפריע לך? ;-)

אבי בן 1231

Well-known member
כן, הייתי דורשת לראות אותך מתגלגל עוד ועוד מכל המדרגות חחחחח :-D
תראה אבי, אנחנו כבר אנשים מבוגרים, מניחה שבשמונה אתה כבר נוחר על הכורסה בסלון.
אבל אם אתה מעדיף להיות כרגע בתפקיד הולנטינו של הפורום, תרגיש בנוח, מי אני שאפריע לך? ;-)
יקירתי אינך מכירה אותי.
אנחנו הולכים לישון בין השעה 00:00 לשעה 01:00, ותאמיני לי שאיני משקר ואיני מגזים.
ובבוקר אנו מתעוררים בשעה 07:00 ואני הוא זה שמביא לזוגתי את הקפה הראשון למיטה.
אולי תתפלאי גם שאיני מתיימר להיות ולנטינו!!

כוכבית מצויה

Well-known member
רק הכיל שאלה לגבי תקינות השארת הודעה שהוצהר שנמחקה.

לא יותר פשוט למחוק את ההודעה שהוצהר פעמיים שנמחקה?
ושהיתה הצהרה שמתבקש שהיא תימחק?

משתפרת1

Well-known member
עד 2022 נזקקת ללכת אחורה בחיפוש מיוחד אחר שרשור שיאפשר לך להטעות יהודים תמימים? גועל נפש.
מציעה לך שאחרי מספר ימים (גג- 6 ימים) תנעל כל אחת מההודעות הללו, מה שימנע שימוש מטעה בהן.
אין צורך שתחפש ותנעל את כל ההודעות בכל השנים הקודמות, הודעה שמופיעה עם תאריך של שנה-שנתיים-שלוש קודם מכריזה על עצמה בעצמה שאיננה אקטואלית.

Harrington

Well-known member
מנהל
מציעה לך שאחרי מספר ימים (גג- 6 ימים) תנעל כל אחת מההודעות הללו, מה שימנע שימוש מטעה בהן.
כך עשיתי ביחס לשרשורי השנה והם ננעלים מידי יום עם פתיחת השרשור היומי המעודכן. אבל האנשים ה׳טובים׳ שכל עניינם הוא לפגוע באחרים, מחפשים שנתיים אחורה גם.
אין צורך שתחפש ותנעל את כל ההודעות בכל השנים הקודמות, הודעה שמופיעה עם תאריך של שנה-שנתיים-שלוש קודם מכריזה על עצמה בעצמה שאיננה אקטואלית.
ככל שהסופרים והנעזרים שמים לב לכך, בוודאי. אבל מי מסתכל על השנה הרשמית כשהוא רואה כותרת שגרתית כביכול? כשהרוע מתעקש, הוא מוצא את הדרך..

שמלת תחרה1

Well-known member
כך עשיתי ביחס לשרשורי השנה והם ננעלים מידי יום עם פתיחת השרשור היומי המעודכן. אבל האנשים ה׳טובים׳ שכל עניינם הוא לפגוע באחרים, מחפשים שנתיים אחורה גם.

ככל שהסופרים והנעזרים שמים לב לכך, בוודאי. אבל מי מסתכל על השנה הרשמית כשהוא רואה כותרת שגרתית כביכול? כשהרוע מתעקש, הוא מוצא את הדרך..
בדרך כלל מקפיצים נושאים ישנים מעניינים . כנראה שגם ספירת העומר מעניין קוראים מסויימים, ולכן דואגים לחפש ולהקפיץ אותם.

נערך לאחרונה ב:

שמלת תחרה1

Well-known member
כשגלאנט איים על החיזבאללה שלבנון תחזור לתקופת האבן, האם, למעשה, הוא התכוון שמבתי תושבי הצפון לא תישאר אבן על אבן?

Harrington

Well-known member
מנהל
כשגלאנט איים על החיזבאללה שלבנון תחזור לתקופת האבן, האם, למעשה, הוא התכוון שמבתי תושבי הצפון לא תישאר אבן על אבן?
האיום שגלנט השמיע חשוב, בתיאוריה. הוא מלמד על כוונת ישראל לפעול נגד מדינת לבנון הריבונית ולהענישה על פעולות החזבאללה. זה צעד נכון (נתניהו נהג כך גם בקדנציה הראשונה שלו, עם תוצאות חיוביות). הבעיה היא כמובן שנכון לרגע זה ישראל לא מממשת את האיום הזה. זה נובע כנראה מכך שמבינת ישראל אנחנו עדיין לא במצב מלחמה בצפון, והיא מעדיפה להגיע לכך, אם תידרש, רק בתום המלחמה ברצועת עזה. הבעיה היא שעל-פי כל קנה מידה ציבורי אנחנו לגמרי במצב מלחמה בצפון וספק אם החזבאללה ו/או מדינת לבנון שותפות לדעתו של גלנט וההנהגה הישראלית שאנחנו עוד לא במלחמה. ככל שהן רואות את זה אחרת (כמו שלמשל התושבים המפונים רואים את זה אחרת ובצדק מבחינתם), הרי שהאיום של גלנט הפך להיות חסר משמעות, גם אם מבחינתו הוא התכוון לכל מילה שאמר.

שבת שלום חורזים וכותבים. פרשת בהעלותך.​

השכחת לציין את הספירה, להוסיף אחד ואני מצטטת את Harrington: "נוסיף 1 על שני המספרים של ספירת ליל אמש, שהייתה 48 ימים ושישה שבועות."?

למעלה