?
פולגאר Well-known member 28/1/25 #2 נכתב ע"י Cranio: האם גם לכם יש בעייה לפתוח לינקים לחץ כדי להרחיב... אם היית קורא את התגובה שלי כ ממש בתחילת השרשור בשרשור שלך, לא היית צריך לפתוח את השרשור הזה 2 שאלות : מי משלם עבור הרופא הפרטי שמוצמד לפרוסטטה ז"ל של לנתניהו ? האם גם לישיבות הממשלה הוא מצטרף או שרק לבית המשפט ? www.tapuz.co.il
נכתב ע"י Cranio: האם גם לכם יש בעייה לפתוח לינקים לחץ כדי להרחיב... אם היית קורא את התגובה שלי כ ממש בתחילת השרשור בשרשור שלך, לא היית צריך לפתוח את השרשור הזה 2 שאלות : מי משלם עבור הרופא הפרטי שמוצמד לפרוסטטה ז"ל של לנתניהו ? האם גם לישיבות הממשלה הוא מצטרף או שרק לבית המשפט ? www.tapuz.co.il
C Cranio Well-known member 28/1/25 #3 נכתב ע"י פולגאר: אם היית קורא את התגובה שלי כ ממש בתחילת השרשור בשרשור שלך, לא היית צריך לפתוח את השרשור הזה 2 שאלות : מי משלם עבור הרופא הפרטי שמוצמד לפרוסטטה ז"ל של לנתניהו ? האם גם לישיבות הממשלה הוא מצטרף או שרק לבית המשפט ? www.tapuz.co.il לחץ כדי להרחיב... ? אפשר שתענה כאן ולא תשלח אותי למקום אחר?
נכתב ע"י פולגאר: אם היית קורא את התגובה שלי כ ממש בתחילת השרשור בשרשור שלך, לא היית צריך לפתוח את השרשור הזה 2 שאלות : מי משלם עבור הרופא הפרטי שמוצמד לפרוסטטה ז"ל של לנתניהו ? האם גם לישיבות הממשלה הוא מצטרף או שרק לבית המשפט ? www.tapuz.co.il לחץ כדי להרחיב... ? אפשר שתענה כאן ולא תשלח אותי למקום אחר?
פולגאר Well-known member 28/1/25 #5 נכתב ע"י The Real Big Joe: יש תקלה באתר לחץ כדי להרחיב... זאת לא תקלה, אלא הורדת פיצ'ר מכוונת.