האם גנטיקה מביא לכפירה בחז"ל?

כל הקשור בהנדסה גנטית ------>

מאיפה אתם כל כך בטוחים שלא ייצרו יצור חי חדש.... וכבר עכשיו זה אפשרי לעשות דבר כזה... ואם יש כמה שחולקים עליי... שהם לא יכולים עכשיו... אז יוכלו בעתיד... המדע רק הולך ומתפתח... אני רק רוצה להבין באיזה בטחון ומאיפה אתם מוציאים את זה שבחיים לא יוכלו ליצור בני אדם....???

כנראה שלא הבנת כלום מהמחקר

המחקר אימת שיש לכהנים אב קדום אחד משותף ותו לא. אז מה הקשר בין זה לאמיתת התורה?

התולעת 1

New member
נו,מה אתה אומר יוחנן

הם לא דתיים, הם לא התכוונו להחזיר בתשובה אבל הם בדקו כל הכהנים זורם להם אותו דבר בדם. זה שיש תורה זה שיש עם יהודי זה שיש דתיים זה נכון מה אפשר להכחיש יש אפי` כרומוזומים את מבין? בורא עולם דאג שידעו גם בדור האחרון אם יהיו אפי` סתומים ואטומים בלי מתכוון יגלו שעמ``י אמת הם הבנים של יעקב אבינו הנקרא ישראל, בני ישראל, היו שנים עשר שבטים מהם נהיו ששים ריבוא במצרים, הם יצאו ממצרים נכנסו לארץ ואנחנו הממשיכים שלהם והראיה בדם שלנו זורם אותו דם, זה אין מה לעשות-

פלסטיק

New member
כבר הובסת ידידי המחב"ת../images/Emo70.gif

אפילו בפורום הזה הוכח שהנתונים שאתה מביא שקריים אולי בגלל זה אתה טורח שלא להביא את הלינק לתקציר המחקר המקורי, כי שם מוכח שאתה לא דובר אמת א. זה שיש מקור גנטי משותף לא מוכי דבר לגבי אמיתות התורה. יש עוד קבוצות שיש להן מקור גנטי משותף, אז מה? ב. האב הקדמון המשותף היה מאוחר יותר מ 3000 שנה בכמה מאות שנים. לשיטתך אם כן זוהי הוכחה שהתורה איננה נכונה ג. האב הקדמון המשותף לפי התורה הוא נוח. לעומת זאת לפי אותה שיטה גנטית שאתה מצטט בחדווה גדולה כל כך האב הקדמון המשותף היה לפני 100,000 שנה (הרבה לפני נוח או בריאת העולם) לכן עוד פעם אתה הוכחת (ולא אני) שהתורה היא כנראה בדיה ומי שמתעניין שיעשה חיפוש אחורנית בפורום זה, יש שם תשובות להודעה המחבתית הממוחזרת והשקרית הזו

תדעו לכם.....

שזה שטויות שגם אם עכשיו עדיין לא יצרו בני אדם.... ואני מתייחס רק לבני אדם ... אני יכול להגיד לכם בברור שכבר יצרו כבש או חתול משוכפל אני לא זוכר מה בדיוק שיכפלו... אבל עוד פעם אנשים כאן עושים משהו שמצעבן אותי.. משכנעים את עצמם שהמדע לא יצליח וזה לא יהיה ולא ולא ועוד מלא מילים דומות.. אני אומר צאו מזה.... אני ישמע עכשיו דתי ויגיד שככה אלוהים רצה שיהיה... אז ככה יהיה... את המדע אי אפשר לעצור....

למעלה