האם גרסת הPS4 של rise of the tomb raider בוטלה?

האם גרסת הPS4 של rise of the tomb raider בוטלה?

(השרשור חדשות ענקי וזה מצדיק לדעתי שרשור נפרד)

E3 באה והלכה ולמרות שסקוור הבטיחו חדשות ענקיות והפתעות לגבי סדרת טומב ריידר, הם לא דיברו בכלל על גרסת הפס4 בE3 האחרון גם לא ברמז. לא עידכנו

לגביה במשך חודשים והאינטרנט וחלק מהאנליסטים מתחילים לדאוג שאולי סקוור ביטלו את גרסת הפס4 בגלל אכזבה מהמכירות הנמוכות של גרסת האקסבון.

לדעתי? (כמו לדעת כולנו בטח) זה נשמע בולשיט לאללה.

לסקוור יש נטייה להיות דרמה קווין הם אוהבים לגרום לגיימרים להתחרפן ולשחק אותה "קשים להשגה" מספיק לראות שהם ביטלו את גרסת הויטה של טוסט טונה
ואמרו שהם יביאו אותה אם הקהל יבקש אותה מספיק.

ויש המון דוגמאות כאלה בהיסטוריה שלהם. הם אוהבים שהגיימרים עושים להם את יחסי הציבור ומייחצנים להם את המשחקים.

אז לדעתי גם השקט על טומב ריידר נועד להשיג אפקט כזה.

מה שכן, אם גרסת הPS4 של המשחק באמת בוטלה מאיזושהי סיבה, זה יהיה זוועה לגמרי ואני לא חושב שיותרו לסקוור על זה בקהילה.

(גם אם לדבריהם הם עובדים על משחק טומב ריידר שלישי שיגיע לפס4 בהשקה)

נ.ב אנליסטים שופכים מידע על טומב ריידר והבלעדיות שלו.

מסתבר שהבלעדיות עלתה למייקרוסופט בערך 20 מליון דולר והיא כנראה שילמה עוד 20 מליון דולר על הפרסום שלו.

40 מליון דולר... זה עדיין יותר זול מהמשחק פייבל שהם ביטלו שעלה להם 75 מליון דולר בלי פרסום בכלל. ללא ספק הצצה מעניינת לקבלת ההחלטות שלהם.

www.parentherald.com/articles/51371/20160627/rise-...

סטאר אושן 5 נקטל על ידי המבקרים.

מקבל ציונים של 50 אצל המון מהמבקרים וכרגע הממוצע שלו עומד על 58.
gamespot נתנו לו 5 למשל ואמרו שהוא פשוט לא היה שווה את הזמן שהם שיחקו בו, הדמויות לא מענינות ולא עוברות שם התפתחות רגשית, הן שטוחות ולא מענינות ובקצרה קראו למשחק "dead space "

Polygon נתנו גם הם ציון 5 ואמרו שזה ממש מבאס אותם כי הם אוהבים את הסדרה, אך זה מה שהיה להם להגיד לסיכום

"By its end, Integrity and Faithlessness feels like a black hole, its good ideas never able to escape the pull of an underwhelming, underdeveloped game."

גם Destructoid שאהבו את SO2 מאוד, יצאו נורא מאוכזבים ונתנו ציון 6.
העולם של המשחק גם קטנטן והוא אף פעם לא נפתח וגודל בצורה משמעותית כמו שבדרך כלל קורה במשחקי תפקידים כאלה באמצע הדרך.

המשחק רק 30 שעות כמו שכבר ידענו. אי אפשר לדלג על סצנות ככה שאם בוס הרג אתכם אתם חייבים לצפות בסצנות שוב ושוב ושוב. בכתוביות המשחק לא מסמן לך מי אומר איזה משפט ככה שהמשחק יכול לבלבל ביפנית.

ובגדול נראה משחק חלש מאוד אני אחכה למחיר של 72 שקלים או משהו כזה.
נראה לי שהוא יגיע למחיר הזה מהר מאוד.

PlayGirl3

New member
מבאס

נראה שיש תמימות דעים בקרב כל האתרים ככה שכנראה זה באמת לא היורש של סטאר אושן 3 שכל כך רציתי.
בכל מקרה אני עדיין אשחק בו בטוח. יותר גרוע מ-4 הוא לא יכול להיות, ולמרות כל הקטילות זאת פסקת הסיכום בביקורת של dualshockers:

If you can look past the issues, you’re left with a very solid story with great characters, a mostly enjoyable combat system with deep character progression and interaction (not just mechanically, but also story-wise) and comprehensive crafting/gathering mechanics. The crown jewel of it all is an absolutely fantastic soundtrack that will tug at your heart strings.

גם היפנים אומרים שהוא לא משתווה לSO3/2

יותר טוב מטיילס כסיליה הוא בטוח יותר טוב וגם לא מעט מהטיילסים האחרים של השנים האחרונות, אבל זה בבירור משחק שכדאי לקנות במחיר כמה שיותר נמוך.

dualshockers הביקורת שלהם טובה ונחמד לשמוע שהם אהבו את הדמויות כל כך אבל כשהרוב שנאו לא יודע אם להאמין דווקא להם ולא לרוב, כמו שאמרת הדעה של המבקרים די אחידה.

קנית כבר את steins gate? הבאתי אותו ומתחיל אותו.
(lis יחכה עד שאסיים איתו ואתחיל אותו מחדש גם ככה)

האוסף של משחקי באטמן לPS4/ONE נדחה

WB צריכים עוד זמן ללטש את האוסף.
מצד אחד זה טוב כי הגרפיקה של האוסף היתה פחות טובה מהגרפיקה של המשחקים בדור הקודם נגיד לא רואים השתקפויות תמיד וכל מיני כאלה וגם האור נראה חרא.

כן, שרשור חדשות די מבאס היום אני יודע, זו הידיעה השלישית השלילית היום, אבל נו מה נעשה יש גם ימים כאלה :(

אין תאריך לאוסף.

טריילר לריימיק של סיסטם שוק, בלעדי למחשב ולאקסבוקס

הסיבה לבלעדיות לפי המפתחים היא שמייק נתנה להם ערכות פיתוח בחינם סוני בכלל לא פנו אליהם.

אני מקווה שזה יגיע לפס4 מתישהו כי זה נראה נהדר.

סוני מבהירים שוב: אין אצלנו שידרוגים שנתיים לחומרה.

האוס מסוני מבהיר שבעוד משתמשי סמארטפונים רגילים לשדרג את הפלאפון שלהם כל שנה שנתיים זה לא המקרה בשוק הקונסולות ששם רגילים לדור של "5-6 שנים"
מבחינתם לא מדובר בשידרוגים קבועים כמו שקורה למשל גם אצל המחשב.

http://www.dualshockers.com/2016/06...t-towards-regular-upgrades-like-pc-or-mobile/

PlayGirl3

New member
משחקי הפלוס ליולי - האם כדאי לחדש את המנוי?

טוב, לא צריך להתלהב יותר מדי. עדיין לא מדובר במשחקים פנומנליים, אבל לפחות עדיף על כל חודש בשנה האחרונה. מי יודע, אולי באמת יש מגמת שינוי חיובית. נראה מה יהיה חודש הבא.

Saints Row: Gat Out of Hell (PS4)
Furi (PS4)
Fat Princess (PS3)
Call of Juarez: Bound in Blood (PS3)
Prince of Persia: Revelations (PS Vita)
Oreshika: Tainted Bloodlines (PS Vita)

מישהו 2

New member
חשבתי שמדובר ב- saint row המלא

מסתבר שזה סוג של כמו first light ל- infamous. חבילת הרחבה של saints row שהיא stand alone ולא צריך את המשחק הבסיסי בשבילה.
&nbsp
מאכזב קצת, אבל עדיין התקדמות

PlayGirl3

New member
כן, דווקא במשחק הבסיסי שיחקתי. בזה לא.

ככה שזה כן משהו שהייתי משחקת בו וגם oreshika tainted bloodlines שהביאו לויטה.

המשחק השני לויטה של הנסיך הפרסי מאכזב, זה משחק PSP. גם משחקי ה-PS3 כרגיל לא שווים יריקה. אבל זאת פעם ראשונה בשנה וחצי שיש בפלוס משהו שהייתי משחקת בו.

נתנו לי סיבה להדליק את הויטה שלי סוף סוף.

Oreshika תמיד היה JRPG מעניין בטירוף בעיני, גם בגלל הסגנון הגרפי שלו המשגע שלו וגם בגלל שתמיד כייף לקבל JRPG בתורות במתנה.מתאים לויטה כמו כפפה ליד.

FURI נראה מהאינדים הנדירים האלה שיהיו לטעמי כי זה נראה כמו שוטאמפ bullet hell כזה, רק עם חרבות במקום חללית שזה שינוי מרענן.

ההרחבה של saint row 4 זה זוועה לתת אבל אני מניח שאני יכול להעביר עליה כמה שעות בחינם.

PlayGirl3

New member
שמועה: סוני תכריז ב-TGS על הניאו וגם על PS4 slim

ככה לפחות טוען אנליסט מ-The Wall Street Journal.
הכתבה המלאה היא למנויים בלבד, אבל אפשר לראות את הציטוט החשוב בטוויטר שלו-
https://twitter.com/mochi_wsj?ref_src=twsrc^tfw

מה אתם חושבים? יש סיכוי שסוני עובדת על PS4 סלים? יש צורך בקונסולה כזו?
האם נצטרך לחכות עד ספטמבר?

אני מקווה שזה לא יתגלה כנכון כי אז סוני בטח ישיקו את הסלים לקראת החגים ואת הניאו עוד שנה

סיכוי תמיד יש כי הסלים נועד לאנשים שלא רוצים לחכות לניאו

הם רוצים פס4 כדי לשחק במשחקים שיצאו כבר ושיוצאים השנה אבל לא רוצים לעשות את זה על המכשיר הקיים הם רוצים מכשיר קצת יותר מלוטש עם פחות בעיות מכניות וכו'.

אם נדבר לרגע על הזווית האישית שלך. לדעתי גם אם תשברי ותקני פס4/סלים השנה במקום לחכות לניאו זה לא שאת יוצאת פרייארית, זה עדיין יהיה דגם שתהי מרוצה ממנו עד הגג אז אל תכריחי את עצמך להתאפק אם אין לך כבר כוח להתאפק, סתם עינוי מיותר.

מצד שני אם כן יש לך סבלנות לחכות לניאו אז גם הרווחת, אבל זה מצב שאת מנצחת בכל מצב לפי דעתי
.

אבל חשיפה של הניאו לא בהכרח אומר שהוא ייצא השנה

גם נינטנדו לפי השמועות תחשוף את הNX בטוקיו גיים שואו אבל התאריך שלה זה 2017.

אני מקווה שלא תתאכזב מרוב צייפיה :)

למעלה