האם גרסת הPS4 של rise of the tomb raider בוטלה?

meishar84

New member
ועוד איך הניאו יצא השנה

PlayGirl3

New member
פוקימון שמש וירח- הפוקימונים הכי מכוערים בכל הדורות

מה זה העיצובים הנוראיים האלה? כל אחד שם יותר גרוע מהקודם.

טריילר עלילה לקמפיין העלילתי של SF5

מה זה, קאמי וjuri חברות? (WTF ) עכשיו אני חייב לשחק בזה מחר.
המשחק אגב במצבע עכשיו של 40 דולר בחנות הדיגיטלית ביחד עם הנחה על דום ועוד מלא משחקים אחרים.

PlayGirl3

New member
לא בוטל וצפוי להגיע לקראת סוף השנה

http://www.dualshockers.com/2016/07/04/rise-of-the-tomb-raider-ps4-still-on-track-for-a-2016-release/

מישהו 2

New member
מיקרוסופט - "כל המשחקים העתידיים שלנו יגיעו גם למחשב".

זה רשמי.
&nbsp
&nbsp

הם רק מחזקים את העובדה שאין צורך באקסבוקס וואן יותר.

משתלם יותר לבנות מחשב חזק וזהו ולצידו לקנות PS4/NX/3DS/VITA כדי להרגיש שעדיין יש לך את החויה של קונסולה רגילה.

זה סבבה מבחינתי כי אם אצטרך לבנות מחשב בהמשך הדור למטרות שהן לא גיימינג זה יהיה נחמד לקבל גישה למשחקים של מייק.

עטלפוני

New member
מסקרן לראות מה יהיה עם היילו 6 מהבחינה הזו

נכון שהם אמרו שכל המשחקים יגיעו ל pc, אבל הם לא אמרו שום דבר על התאריך.
&nbsp
אם הם רציניים עם ההפיכה של "אקס בוקס" מקונסולה לשירות, כל משחק אמור לצאת באותו היום. אם הם עדיין קצת עם רגלים קרות, הם ישחררו את היילו 6 לאקס בוקס ורק אחרי כמה חודשים למחשב. אני בטוח שיהיו כל מיני נאמני אקס בוקס שיתעצבנו על זה, אבל אני חושב שזה הצעד הנכון לעשות.
&nbsp
מה שכן, מעניין לראות אם האמולציה ל 360 תשאר אקסקלוסיבית לקונסולה או גם תעבור פורט למחשב. כי חוץ מהנוחות של תיחזוק קונסולה, זה מה שישאר להם ייחודי למכשיר עצמו אל מול המחשב.

האימולציה תישאר בלעדית לקונסולה כי המחשב ממש לא צריך.

אימולציה של 360. יש לו את הרוב המוחלט של משחקי ה360.

המשחקים היחידים שאין למחשב זה קצת בלעדיים של מייק ובלעדיים של חברות אחרות כמו red dead רדפשיין, ביונטה, וואנקויש ומשחקים אחרים שהם לא של מייקרוסופט ולמייקרוסופט אין רשות להפוך אותם לזמינים למחשב דרך אימולציה של 360.

למייק אין שום סיבה לטרוח לעשות אימולציה ל360 בשביל כמה בלעדים שלה כמו היילו 4 וכו' אם היא כל כך תרצה להוציא אותם למחשב היא פשוט תעשה פורט שלהם לחנות שלה, זה יהיה יותר זול.

עטלפוני

New member
כן, יש בזה משהו

למרות שהגרסאות pc נטולות xbox live, אבל זה פחות הגיוני להתאמץ כ"כ רק בשביל זה.

SMT 4-2 ופרסונה 5 מגיעים לאירופה.

אין תאריך כרגע, אבל אם זה יוצא באותו יום של אמריקה זה יהיה טוב לי.
החדשות היותר קריטיות זה שSMT 4-2 מגיע לאירופה.

למעלה