ובכן
דוד הוא לא שלם כמוהו רוב האישיות בתנ"ך כולל הברית החדשה (יש פה ושם רמזים או הערות על אי שלמות האישיות בכתובים) מה שאנו למדים מהסיפור הזה כי כל אדם (נכשל או חטא מלבד בן האדם השלם ישוע, ומתשולח שלקח אותו אלוהים בטרם עת) ופה כמה פרשנות קופטית (שהיא דומה לפרשנות אבות הכנסיה או כלל הזרמים בנצרות התרגום הוא אוטמטי מערבית לעברית ( מעצל לתרגם חופשי איתך הסליחה אבל המסר מובן) הפסוקים (15-23): -- נתן הלכו לביתו והיכו אותו ילד של אלוהים יצר את בידי נשים דוד griego Vthagl. דוד Vassell לאל את הילד ואת fasted דוד Souma והכנסות ו פאט reclined על הקרקע. אז את ההקשר ואת זקני הארץ היתה אשה לא אוכלת לחם איתם. הוא היה היום השביעי מת הילד Fajav Ebeid דוד להגיד לו כי הילד מת בגלל שהם אמרו תראה, מה הילד Kelmenah בחיים לא שמעתי את הקול להגיד את הילד כיצד עובד אשר נפטר. The עבדים Itnajon Vaftn דאוד דאוד אמר הנער מת של בני עמו, אמר דוד מאי ואמר את הילד מת מת. אז דאוד הארץ רחוץ ו Anoint במקום את הבגדים ונכנסתי לבית של אלוהים Sujud ולאחר מכן הגיעו לביתו ושאלו אותו Vodawa Vokl לחם. Syeda Abida אמר לו, מה הוא זה אשר עשה את הילד מה הוא בחיים שתיקה ובכיתי עבור ילד ואני מת לאכול לחם. הוא אמר את הילד היה בחיים שתיקה, ובכיתי כי אני יודע שאמרתי אולי אלוהים ולחיות Irahmani הילד. עכשיו, למה אתה מת מהר מעריך את זה אני הולך אחריו ARDA לבין התוצאה היא שלא. כתוב Vtzll משביע רצון של הילד דוד עבור אהבתו של הילד והוא הרגיש כי מותו של הילד נושא את המשמעות של אלוהים כעס עליו, וזה היה מהר ולהתפלל. זה היה לקוות נרפא Reza סימן מאלוהים. אבל הוא אמר את מלוא הסגרה לשלטון של אלוהים כאשר הילד מת, אך באותו סקר עלזה א Baldehn הוא הרגיש כי כאשר ילד של אלוהים וזה רצון. הוא צריך למות כילד, כולם טועים, כל טובת וכתיבה, אשר רואה את העולם כדי להרוויח זמן ללכת לאיבוד. זה לא עושה לך לגנוב את הכסף של הבריכה גם משלמת Q שוער מחפשים מתוק ולכן לא בסדר ... את הפסוק ב (15) Vthagl: A חולה אנוש. הפסוקים (24.25): -- דוד המיוחסים אשתו נכנסו ל Butcba לשכב עם הבן נולד עם השם ואת סולומון קרא את לורד אהבה אותו. עם זאת, שלח את נתן הנביא נקרא Ededea שם אלוהים. סולומון: סאלם פירושו או כמו שלום במזרח התיכון וכן את שאר ממלכת מלחמה הושק על ידי שם says it הוא סמל של המשיח המלך Banny מבנה שלווה, הנשיא היה צריך להיות נקרא בורא שלום שלום. אולי הבחירה של השם של דוד כדי להצביע על כך, למרות שהיה כתוב מספר hurricanes והרמתי אותו כדי לשוב ו לקבל בחזרה מבית סלאמה כי הוא ואשתו חזרו על סולומון או מצב של שלום עם אלוהים. זו אינה מונעת Altodibat. אני אוהב ילדים ושלח אותו נתן Ededea, כלומר האהובה של אלוהים היא גזרה נוספת של המילה, כלומר האהובה של דוד כדי להבטיח ההורים כי למרות הבכורה של משמעת מת Valthany להכריז "אהבת אלוהים, סליחה הם Ktith Arabic » Hebrew Translate בקיצור התיחסו על היות אוריה (כאדם ממוצא לא יהודי או מתגיר, ומצד שני היות התורה מכתיבה עונש מות לבת שבע) יש כאן דבר שצריך לברר עוד היות ואין בתיאולוגיה המוצרית שום סתירה, ולה יש פירושים רבים המראים על שלמות הכתובים הבנים שנולדו הם פרי מחילת האל אחרי שדוד חזר בתשובה, המחיר היה כבד בבניו של דוד (משיח האל) והמתת פרי החטא התינוק שנולד,