האם דכאון הוא סימפטום ?

אורית...2

New member
לא ולא !!!../images/Emo31.gif

ירוני האם ידעת שבאלצהיימר הנקודות (הפלקים) של הm.r.i שחורות ! שלנו לבנות...!!!

סיאמית

New member
אני מוחה בתוקף!!!

הטרפצת לא פוגעת בשום... א... שום... שום דבר מהסוג הזה שהזכרת קודם!!! (מה זה היה?) ולידיעתך, אדון... א... איך´קוראים´ך השפעת שכולנו פה בפורום סובלים ממנה דווקא... א... גחלךגד חכלחכג רוןוט חחךדחג!|@#%$ רגע!!! נדמה לי שאני שומעת את ~א~ מעביר לערוץ 2!!! בבית שלי אף אחד לא יציץ בתחרות מלכת יוניברס!!! זה ברור???. אני הולכת להעביר לערוץ ההיסטוריה, בטח יש איזו תכנית על מטוסים ממלחמת העולם הראשונה
צ´או!!! ולילה טוב....

RomiVais

New member
לילה טוב גם לך ולכולם... ../images/Emo6.gif

תבלו ותעשו חיים!!!

RomiVais

New member
עכשיו באמת הרגת אותי!!! ../images/Emo6.gif

תיכף תכאב לי הבטן מרוב צחוק סיאמית - חולה עליך... את משהו מיוחד ביותר!!!

אורית...2

New member
אף אחת מהתשובות אינה נכונה../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

סיאמוש ...לפי הדיאגנוזה שלי את שרויה כעת במצב "מאני" חריף ביותר !!! שקלת אישפוז??? אבל לא מומלץ באברבנל (או מה שידוע יותר בכינויו, ברבי) ולא בגהה ...כי זה ממש בית משוגעים שם !!! (ואמרה לי את זה ידידה שאושפזה בגהה וברחה משם באמצע הלילה עם הפיג´מה !!!.. "אל תישאלי זה ממש בית משוגעים שם "...סיפור אמיתי שהיה. !!! (ובגלל אתיקה מקצועית אני לא יכולה לפרט יותר אז אל תשאלו,כי לא אספר!,אני רק יכולה לספר שהשיגעון שלי זה לשמור על קשר עם מטופלות מקסימות שהיו לי...)) סיאמוש מה שלום הפיצי שלך ??? תני לבטנונת שלך ליטף ממני... ואני נותנת לך אישור להישאר במצב "מאני" כל החיים !!! את ענקית !!!!!!!!!!!!!!!
|

RomiVais

New member
אהבתי את הניתוח שלך ירוני...

באמת נקודות יפות למחשבה!!
איך עבר עליך השבוע? אתה עובד קשה? שלא רואים אותך פה בכלל במהלך השבועות? סוף שבוע נפלא

Yaron5000

New member
אם כבר הזכרת עבודה אז...../images/Emo36.gif

לצערי אני כבר לא עובד מעל שנה לפני תקופת האבטלה הארוכה שפקדה אותי היתי מנהל רשתות מחשבים ומתכנת לצערי גם ההחמרה של המחלה משפיעה על העניין עצמו בקיצור דיי מבוי סתום אני מקווה שאני אצא מזה מתישהו לא חשבתי שאני אספר לכם אבל אני מרגיש איתכם ממש טוב ובנוח אז הינה אמרתי למרות שאני דיי מתבייש בזה ירון

RomiVais

New member
מתבייש?? ../images/Emo7.gif

ריגשת אותי...
משום מה אני מרגישה הזדהות איתך... אני לא יכולה להגיד שב- 100% אבל אני כל כך נקשרתי לאמא שלי... שהרבה פעמים אני יכולה להרגיש קצת מעבר לאחרים שסובבים אותה... ואני יודעת מה חוסר עבודה יכול לעשות לאדם... אבל תתעודד!! תנסה לפחות....... קצת... בשבילי?? מה אתה עושה עכשיו? מצאת תחלופה לעבודה? אני ממש ממש שמחה שאתה מרגיש איתנו מספיק בנוח.. וירוני היקר, אין לך שום סיבה להתבייש!! באמת......... שולחת לך
ענק... מרחוק, אבל מכל הלב!!

אורית...2

New member
ירוני ...סליחה שאני מתערבת../images/Emo8.gif

ניסית לפנות ל"שיקום מקצועי" של ביטוח לאומי ???? אני מכירה מישהוא שהם שלחו אותו ללמוד מקצוע נדרש ומצויין, הלימודים על חשבונם !!! והוא למד, ועובד ומבסוט עד הגג !!! תנסה אותם, האגף הזה הרבה הרבה יותר ! סימפטי מהאגפים האחרים של ביטוח לאומי
אין לך מה להפסיד...

Yaron5000

New member
ברור שניסיתי...../images/Emo36.gif

לאחר מבדקים שעברתי במלל המליצו לי לפנות ללימודים אקדמאיים, זה מאוד מחניף לי אבל מה זה יעזור לי? לכי תדעי מה יה עוד 3 שנים ? עוד המליצו לי ללמוד "מיידענות" (כנראה בגלל האנגלית) אבל שוב התסמינים הבלתי ניראים של המחלה נכנסים לתפקיד כאן תסמינים כמו סחרחורות תשישות יציבות ועוד ועוד אז איזה מקצוע יכול להתאים למצב כזה ? אין ספק שיש צורך להשתדל... חוץ מזה יש לי מקצוע מספיק מכובד שהרגיל אותי לסטנדרטים גבוהים יחסית אבל שום דבר לא עוזר אם לא נותנים דגש לשורש הבעיה שהיא חוסר העקביות במצב הבריאותי שלנו גם אם זה לא נראה לעין. תודה על העצה בכל אופן וכדאי לך להאמין שאני משתדל לצאת מכל הבלגאן הזה. דרך אגב 50 אחוז מהבעיה שלנו היא חוסר ההבנה של האנשים מסביב בעיקר כשרואים אדם שהולך על שתי רגליו (טפו טפו) קשה להם להבין שאולי אדם סובל בשקט בפנים. עד לפני שנתיים בערך לא חשבתי שאני אדבר על עצמי כך מבחינה מקצועית, אבל הינה זה קרה... ואת יודעת מה ?, אני לא מרחם על עצמי בכלל בכלל,(תמיד היתי גאה בעצמי) אבל אני כן מגדיר "פתטי" את המצב של הסביבה כי הטיפשות שלהם ממש מתחת לכל בקורת בכל מה שנודע להבנת המחלה. אני חושב שאמרתי דיי ירון

Yaron5000

New member
נ.ב.

לאחר בדיקה קצרה שערכתי בשטח התברר לי שאין בכלל דרישה למקצוע "מיידענות" שלא נדבר שקורסים לא ממהרים להפתח כי אין דרישה למקצוע. ולגבי לימודים של שלוש שנים...ממש לא נראה לי עכשיו אז מין הסתם את מבינה שהמטרה של המלל היא לכסות את התחת שלהם ולהגיד "אנחנו עשינו", העיקר לתת קורס ולסתום פיות, לא מעניין אותם מה הלאה ומה חשיבות המחלה שבגינה אנו זכאים לשיקום הזה. עכשיו באמת אמרתי יותר מידי (מרצון כמובן) אז ביי ירון

סיאמית

New member
ירוני...

גם אני מסכימה איתך במאה אחוז. וגם אין לי ספק שהמובטלות לא נעימה לך... כל דבר בעיתו! אני מאמינה שהזדמנות לעבודה מספקת מחד וכזו שתאפשר לך לעבוד בשעות גמישות יותר מאידך (אולי פרילאנסר היכן שהוא? או אפילו... עצמאי? עם שותף?) בוא תבוא. עד אז, פשוט תתרכז בהתחזקות מסוג אחר!!!אתה כותב נפלא וגם ההתבוננות הכנה שלך בעצמך ובסובב אותך היא סוג של הבראה וניקוז רעלים... אני סומכת עליך שתדע איך.
+
+

RomiVais

New member
אני ממש מסכימה עם סיאמית, ירוני...

לפעמים אני מתקשה לשים דברים שאני רוצה להגיד במילים. לצערי אני לא כישרונית כמוך וכמו אחרים שיוצא להם בקלות לכתוב או אפילו לדבר... ובעצם, לא יכולתי לבטא את הדברים טוב יותר מסיאמית. <תודה סיאמית!> אני יודעת, מניסיון אישי, מה קורה לאדם בלי עבודה. אני יודעת מה זה עשה לי, כשבמשך שנה לא עבדתי כי נשארתי בבית לטפל באמא שלי היקרה. ויודעת כפי שכבר כתבתי, מה זה עשה לה כשפיטרו אותה... אבל ירוני, אתה צעיר.. ואין לך סיבה לוותר. אני בטוחה שאיכשהו תימצא הדרך שבה בכל זאת תעסוק במשהו שיספק אותך ויתן לך את הבריאות שעבודה נותנת... ויחד עם זה.. תשמור על עצמך!
ענק ושיהיה לך שבוע נפלא ביותר..

למעלה