ברור שניסיתי...../images/Emo36.gif
לאחר מבדקים שעברתי במלל המליצו לי לפנות ללימודים אקדמאיים, זה מאוד מחניף לי אבל מה זה יעזור לי? לכי תדעי מה יה עוד 3 שנים ? עוד המליצו לי ללמוד "מיידענות" (כנראה בגלל האנגלית) אבל שוב התסמינים הבלתי ניראים של המחלה נכנסים לתפקיד כאן תסמינים כמו סחרחורות תשישות יציבות ועוד ועוד אז איזה מקצוע יכול להתאים למצב כזה ? אין ספק שיש צורך להשתדל... חוץ מזה יש לי מקצוע מספיק מכובד שהרגיל אותי לסטנדרטים גבוהים יחסית אבל שום דבר לא עוזר אם לא נותנים דגש לשורש הבעיה שהיא חוסר העקביות במצב הבריאותי שלנו גם אם זה לא נראה לעין. תודה על העצה בכל אופן וכדאי לך להאמין שאני משתדל לצאת מכל הבלגאן הזה. דרך אגב 50 אחוז מהבעיה שלנו היא חוסר ההבנה של האנשים מסביב בעיקר כשרואים אדם שהולך על שתי רגליו (טפו טפו) קשה להם להבין שאולי אדם סובל בשקט בפנים. עד לפני שנתיים בערך לא חשבתי שאני אדבר על עצמי כך מבחינה מקצועית, אבל הינה זה קרה... ואת יודעת מה ?, אני לא מרחם על עצמי בכלל בכלל,(תמיד היתי גאה בעצמי) אבל אני כן מגדיר "פתטי" את המצב של הסביבה כי הטיפשות שלהם ממש מתחת לכל בקורת בכל מה שנודע להבנת המחלה. אני חושב שאמרתי דיי ירון