האם 'דמוקרטיה המחיקות' שוב משתוללת בפורום?

האם 'דמוקרטיה המחיקות' שוב משתוללת בפורום?

הודעה שפרסמתי על 'גן העדן האיסלאמי' לשוהדא נעלמה באורח מסתורי בלי להותיר עקבות.

מוחמד5

New member
חבוב

מי שמחק זה אני . אתה מתבקש לנסח את ההודעות שלך בצורה הולמת ,בצורה תרבותית. מחקתי לך עוד הודעה ,הודעה שרק מחקתי ולא הרחקתי לכת בתגובה שלי אליה. קח את דבריי לתשומת ליבך..

זה צריך להיות פורום פלסטיני

אני לא מבינה למה מרשים ליהודים חמומי מוח לכתוב כאן. אפילו כאן הכיבוש שולט

mike00

New member
עניין של איזון....

זה פיצוי על גטלשים בלי מוח מהסוג שלך שגם כותבים כאן....

mike00

New member
אני דוקא חשבתי על משהו אחר....

גטלשים.... גולשים טמבלים לא שותקים יחושר מוטה

חחחחחח

כן גם טוב כה שגטלשים למי שלא הבין ויש הרבה כאלה גולשים טמבלים לא שותקים יחושר מוטה אני מקווה שהבנתם

THE WIZARD 55

New member
דמוקרטיה

המוטו של הפורום הזה, שכולם יוכלו לכתוב, ימין שמאל ערבים ויהודים, רק בלי ירידות לפסים אישיים, במה לכל הדיעות וזה היחוד שלו.

mike00

New member
את מדברת אליה טייוואנית ומצפה שהיא תבין../images/Emo12.gif

דמוקרטיה זאת מילה שלא קיימת בלקסיקון שלה.... מתוך קיקיפדיה: מרים טוקאן אחת המשתתפות המודחות של כוכב נולד 5. מרים הינה ערבייה נוצריה שהתאפיינה בקול יבבבני משהו, בשיער ואף ארוכים ובאופי מפוקפק. רבים לא יודעים כי מרים טוקאן נולדה בשם מחמוד אבו-יוסוף אך שינתה את שמה לאחר תקרית מצערת עם בידוק בטחוני בנתב"ג שכללה בדיקה גופנית מיותרת. יש הטוענים כי בשיער הארוך מחביאה ומחמיצה מרים לאבנה וכך היא מפרנסת את 30 האחים והאחיות שלה. מרים הודחה בשלב מאוחר יחסית דבר שהוסיף כבוד לה, לחמולה שלה ולבני כפרה - בקה אל גרבייה. בילדותה, אהבה מרים לתופף על דרבוקה, לאסוף נמלים ולהתאמן באמנות הטה קואן דו.

THE WIZARD 55

New member
קיקיפדיה../images/Emo6.gif

האמת גם אני לא חשבתי שהיא שרה טוב אולי בערבית הרבה יותר טוב מעברית..

אני לא ראיתי מכוכב נולד חוץ מהגמר

ולא כי רציתי לראות את הגמר פשוט הוזמנתי לטברייה והייתי שמה בעיקר שמעתי את המופע מתוך האוהל

THE WIZARD 55

New member
עיצה ממני, תישן

תה צמחים, ואם לא עוזר אז כאפה לעצמך... בטח מייק עד עכשיו עם הפה פעור...חחח אני יוצאת למסע קניות, בטח אחזור מאוחר יותר... המשך יום נעים לכולם..

הייתי ישן בשמחה

אבל אני לא יכול יש לי ערב עמוס יש לי מחר יום עמוס ואם אני אישן עכשיו אני אפספס את היום אישן מחר כל היום ואפספס את מחר אז עדיך שאני אשאר ער עד 2 בלילה זה לא הרבה אחר כך אני אישן אתעורר מוקדם בבוקר ואעשה את כל מה שעליי לעשות בינתיים אני מזהיר שאני עייף אני מתחיל להתקיף אנשים ובכלל לא נעים להיות בחברתי

למעלה