האם 'דמוקרטיה המחיקות' שוב משתוללת בפורום?

יש כבר פורום כזה "פורום ערבים", או בשמו

האמיתי "פורום שבו מלכלכים, משמצים ומסיתים חופשי נגד ישראל, צה"ל וציונים בכלל ואם מישהו יגיד משהו דומה על ערבים אנחנו נחסום אותו". אם לא שמת לב זו מדינת "היהודים חמומי המוח" - ציונים, כבר 60 שנה, זו מדינה דמוקרטית בה מותר לכולם לכתוב איפה שהם רוצים ומי שלא רוצה לשחק את המשחק הוא זה שבסוף יפגע, אם זה היה פורום פלשתיני באמת אז המילים, "ישראל", "צה"ל", ו"ציונים" לא היה מופיע בו וכולו היה מוקדש במאה אחוז רק לעיניינים ערבים/פלשתינים פנימיים שכבודם במקום מונח. הפורום הזה לא וטוב שכך. הפורום השכן לעומת זאת מאד מאד בעייתי, כי הוא חושב שהוא יכול להפיץ שקרים והסתות ובו בזמן לסתופם פיות - בקצב הזה, זמנו קצוב ואני שם עליו עין.

תלכלכו - תסגרו

ככה זה עובד. פורום ערבים? סבבה, תשאירו אותנו - ישראל, צה"ל, "הציונים" - מחוץ לשירשורים שלכם! אנחנו לא אוהבים שמדברים לנו מאחורי הגב!

בהנהלת מוחמד הפורום הזה מתקרב במהירות

ל'פורום ערבים' הידוע לשמצה בכל רחבי תפוז ומעבר לו. מוחמד פשוט לא יכול לשלוט בייצרו והוא מרגיש צורך לדכא את הדעות שהוא שומע מתוך מחנה היהוד הסהיונייה. בהודעה שפרסמתי לא היו שום נושאים אישיים, לא קללות ולא גידופים. הבאתי את הכתבה המצורפת מ'מחלקה ראשונה' בתוספת פרשנות היתולית וקריקטורית לגלגנית על 'גן העדן האיסלאמי' לשהידים. זה היה מעבר ליכולת הספיגה של מוחמד. אוי מוחמד, מוחמד: אם היינו נוהגים בכם כמו שאתם נוהגים בנו או זה בזה מזמן לא היית אתה וחבריך כאן. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-157134-00.html?tag=23-28-27

עז מי

New member
../images/Emo6.gif איזה אנשים דפוקים../images/Emo6.gif

ציטוט הכתבה גופת השהיד נשארת "טרייה" ומדיפה בושם השהיד מקבל 72 בתולות וכוח גברא של 100 גברים 72 הבתולות המיועדות ל"שאהידים" נקראות במורשת האיסלאמית "חור אל-עין" והן מתוארות כבעלות עיניים יפות במיוחד. לובן עיניהן לבן בוהק ואישוניהן שחורים משחור. שדיהן בולטים ושיניהן תואמות. הן צעירות ויפות כמו הפנינים, האלמוגים ואבני החן, וצבע עורן כאור השמש. השהיד, הנופל חלל לשם מימוש דרכו של אללה מקבל כפרת עוונות מיידית על כל חטאיו עם הקזת טיפת הדם הראשונה, הוא פטור מייסורי הקבר, על ראשו מניחים כתר של כבוד והוא נישא ל-72 הבתולות וזכאי להכניס לגן העדן 70 מבני משפחתו. בעניין זה מסבירה אחת המסורות, כי השהיד מקבל עם כניסתו לגן העדן כוח גברא של 100 גברים. לשם השוואה - מוסלמי מאמין, שאינו נחשב שהיד, אמור לקבל בגן העדן רק אישה אחת, וזו עשויה או עלולה להיות אשתו, אם נחשבה לצדיקה בחייה. מוסלמי צדיק זוכה בגן העדן לשתי נשים בלבד.

יכול להיות שאמרת את האמת, יכול להיות שהבאת

עובדות, השאלה איך הבאת... חוץ מזה יש אמיתות שהן קשות לעיכול...

mike00

New member
מוחה,עדיין מחכה לתגובתך....

שוזורוזוקוקורוזו אני מקווה שהמקלדת שלך מרגישה טוב הבוקר,נראה שהיא היתה קצת חולה אתמול,לא מצאה את הכוחות להגיב... אני ממליץ על----->>

מוחמד5

New member
את הלינק הראשון אני לא יכול לראות

לגבי השני , העניין של מוחמד אל דורה. אני מאמין שהוא נרצח בדם קר ע"י חיילי צה"ל. ושום דבר לא ישנה את הדיעה שלי,מעניין למה ישראל עדיין מנסה להפריך את הסיפור, היא משקיעה מאמצים חסרי תקדים.
במצב של לוחמה כנראה שכולם משקרים. ישראל לא !! יש לי חבר צלם טלויזיה, בימי הלוחמה בחומת מגן,הרבה חומרים הוחרמו ולא אושרו לשידור.
כנראה שכולם מגייסים את השקר ,כחלק מההסברה.

respecta1

New member
חחח נו באמת..

"אני מאמין שהוא נרצח בדם קר ע"י חיילי צה"ל. ושום דבר לא ישנה את הדיעה שלי" נו טוב.. אומר הכל.. מה זה חומרים הוחרמו? למה נראה לך שיאשרו לשדר איברי אנשים דם ופצעים? אנחנו לא אל גז'ירה זו מדינה מתורבתת לא חבורת סאדיסטים.

shm490

New member
וזאת בדיוק הבעיה איתך ולא רק איתך

" שום דבר לא ישנה את דעתי " מה זה אומר ? אם בתביעה שנערכת עכשיו בצרפת רשת פרנס 2 תפסיד ותאלץ להודות שהיו קטעים בשידור שנערכו ומסקנותיהם שגויות גם אז אתה תראה בישראל רוצחת ילד . אתה כמו הרבה אנשים מאמינים למה שהמצלמה מראה כי המצלמה לא משקרת .ובכן המצלמה כן משקרת לא פעם רק תלוי מה היא רוצה להראות היא יכולה להתמקד בנקודה מסוימת ולא להראות את המכלול השלם . במקרה דנן רק רשת אחת סיקרה את המקרה והצלם הערבי שלה הסתבך כבר בשקרים . ישראל מנסה להפריך את המקרה כי הילד המסכן הפך לסמל של אכזריות ישראלית . במלחמה כולם משקרים וגם ישראל השאלה מי משקר פחות . מאין לך שישראל החרימה חומרים ? הרי אין צנזורה ולידיעתך חלק גדול מהשידורים היו באון ליין ולא זכור לי שהחשיכו מסכים .

יש סתירה בסיסית ב"אמונה" או ה"דיעה" שלך לגבי

מוחמד אל-דורה. - דבר ראשון, הוא לא יכול להרצח על ידי צה"ל כי צה"ל לא רוצח ילדים, אתה מתבלבל, אירגוני טרור פלשתינים רוצחים ילדים. - דבר שני, מהזווית של הירי צה"ל לא יכל פיזית לפגוע באותו ילד. אבל מה, כנראה שמיתוסים שיקריים חזקים יותר מכל עובדה. ישראל ניסתה להפריח את זה מאחר והיה מדובר בשקר תעמולתי של הפלשתינים, הפלשתינים השתמשו באופו ציני ומכוער בילד כדי להציג את הקייס שלהם ולעשות דה לגטימציה לישראל. מוחמד אל-דורה, הוא בסך הכל עזר למטרה - להסית נגד ישראל, לפלשתינים לא באמת היה אכפת אי פעם ממנו, הם ניצלו אותו. לא, לא כולם משקרים, לנו אין סיבה לשקר. ההסברה הישראלית אינה משתמשת בשקרים, הפלשתינית לעומת זאת כן וזו אולי הסיבה מדוע היא כל כך מוצלחת.

mike00

New member
החמאס העלים אותו....

מציאתו בחיים נוגדת את האינטרס שלהם.... מעניין כמה ארגזי טחינה גולמית קיבל האבא ממשעל.....

כולנו זוכרים איך גופות נפלו מהאלונוקות

וקמו לתחייה פתאום רק יהודים מטומטמים מאמינים לשקרים של הפלסטינים/ערביי ישראל

למעלה