האם הבאזז סביב הO.C מוצדק?

Aviad1987

New member
האם הבאזז סביב הO.C מוצדק?

מירי גריי חושבת שכן ואם יש משהו שהוא 100 אחוז נכון בכתבה הזאת זה העניין הזה של לצחוק בקול רם. קרה לי יותר מפעם אחת בפרקים האחרונים (של העונה השניה בעיקר).

ayala65

New member
אויש נו....

לא יודעת מה להגיד על הכתבה הזאת.. היא לא בדיוק בעד האו סי.. ולא בדיוק נגד זה משהו מוזר כזה... אבל מה- יש שם תמונה של החדשים- ונחשו מי שם?

ayala65

New member
דווקא לי היה נדמה

שכאילו כל הכתבה היא צינית כזאת... אבל וואטאבר...

STA1

New member
כלבה!!אם היא לא ראתה את כל העונה

השנייה שתסתום ת'לוע!!

לא הסכמתי עם רוב מה שהיא אמרה

אני ממש אוהבת את המימד הרגשי בתוכנית, ואני ממש לא מרגישה שזה קיטשי או נמרח. ואיך בכלל היא יכולה לכתוב שהיא לא אהבה את פרק הסיום ?? במיוחד השיר שבסופו ? יש לי הרגשה שכמו הרבה עיתונאים, היא פשוט לא עשתה את שיעורי הבית שלה !! ע"מ להבין את הסיום של התוכנית, צריך לצפות בסדרה (או לפחות ברובה) ולא לראות פרק פה ופרק שם ולבוא עם מסקנות חותכות. וההערה שהיא כותבת שם על כך שאף אחד לא מבזבז עליה זמן צפייה !! בסדר.... זה רק התוכנית הכי לוהטת בארה"ב כיום ( ולא רק שם!!) בקשר לדיאלוגים בתוכנית- פה אני מסכימה איתה לחלוטין, בהחלט דיאולוגים מצויינים ותסריט מצויין, לא הייתי מרחיקה לכת ואומרת שהדיאלוגים משתווים שלאלו של "גילמור" (גאונות בפני עצמה) אבל בהחלט לא אין לתסריטאים במה להתבייש.

Aviad1987

New member
הדיאלוגים של הגילמוריות

מתישים ביותר. אבל גם אני חושב שהסדרה משתדלת ומצליחה להיות ממש לא קיטשית. לא ברמות שהיית מצפה מסדרה כזאת בכל אופן.

חוץ מ...

מהדיאלוגים של ריאן ומריסה. והמונולוגים בנהם מאד רקים מתוכן. אין בהם שום שנינות או מקוריות. ובכלל היחסים בנהם בנתיים - זה פשוט משעמם ונדוש. כל פרק הם נפרדים ואז חוזרים...

f10

New member
../images/Emo31.gif

לא מסכים עם זה. והם בכלל לא נפרדים וחוזרים כל פרק. מדי פעם כן, אבל זה תואם את העלילה.

נכון

ל-ראיין יש שורות טובות אבל לא בדיאלוגים שלו עם מריסה. לפחות לי לא עולה אחד לראש ואני מאלה שכן זוכרים טקסטים שנונים במיוחד מהסדרה. חוץ מהפרק הראשון והשיחה הראשונה בנהם.

f10

New member
עונה ראשונה. שמריסה אומרת לריאן ש

היא אוהבת בפעם הראשונה אותו והוא המום

Tinty

New member
כשהם אוהבים אחד את השניה

והם נמצאים בסיטואציות רציניות, קשה להם לצחוק ביחד בזמנים כאלו. אני מצפה כמובן שריאן יצחק עם סת' וסנדי ("סאמר-פלו"&"אנה-ביוטיקס"), ואפילו עם סאמר (
למטה), אבל למריסה ולו יש המון מצבים כבדים ורציניים - וכזוג הדרמטי של הסדרה אפשר להבין למה הם צוחקים פחות מסת' וסאמר, או מסנדי וקיקי למשל...
פרק 202 - נקרעתי כשהוא ישב על הכרית הורודה בחדר של סאמר!

שלא נדבר על זה שהוא חתיך../images/Emo8.gif

וזה הכי חשוב.... סתם סתם- באמת יש לו לפעמים שורות מחץ. הנה דיאלוג בין סת' לריאן שמאוד הצחיק אותי (פרק 23-הננה) Seth: So, what's the GP, RA?" Ryan: I have no idea what you just said. Seth:"Game plan, Ryan Atwood Ryan: You're just using initials now?" Seth: Yeah, it saves time. Ryan: Well not if you have to translate. Seth: GP. Ryan: Game plan? Seth: Good point

Tinty

New member
סת' השולת' ../images/Emo13.gif

פתאום אנשים כבר יודעים איך לאכול את הציניות שלי

תואם את העלילה?

בעונה הראשונה כמעט כל פרק הם נפרדו או רבו ולקראת סוף הפרק הם חזרו או השלימו. למעשה - אני לא חושב שהם מתאימים בכלל. (לדעתי - אלו יחסים המבוססים על משיכה מינית גרידא ולכן הם גם נראים ככה... היא לא באמת אוהבת אותו והיא הוכיחה את זה כשהיא הפנתה לו את הגב והעדיפה להיות עם אוליבר וגם לו לא ממש אכפת ממנה. עובדה שהוא (אולי) הכניס את טריסה להריון ברגע שהם לא היו ביחד...) שלא לדבר על זה שברגע שהוא עזב היא מצאה נחמה בידיו של DJ.... בקיצור - הדמות שלה מאד ילדותית ומאד מעצבנת אותי. מה לעשות - אני לא מתחבר לזה. תשמע - המערכת יחסים שלהם מאד ילדותית (אם תשים לב על מה הם רבים) ואיך הם מתנהגים.. אני לא מתחבר לזה אישית (למרות שאני מאד אוהב את הסדרה)... תואם את העלילה? מה זה אומר בכלל???

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה שניה מעליי ופה

עוד לא יודעים שהיא וDJ ביחד. וגם אני אמרתי מההתחלה שהם לא מתאימים. הם לא נהנו בכלל ממערכת היחסים הזאת.

למעלה