האם הבאזז סביב הO.C מוצדק?

הדיאלוגים בגילמור מצוינים

אני לא מוצאת שהם מתישים בכלל (אבל זו דעתי...), כנראה צריכים להיות ממש "ראש גילמורי" כדיי לאהוב את התוכנית, כי כל מי שאני מכירה או אוהב או לא יכול לסבול את בנות גילמור. בכלל לסדרה יש עומק,היא הרבה יותר טובה מהאוסי, אבל איך שהוא האוסי למרות שהיא פחות עמוקה וקצת יותר קלילה יש בה משה, לא יודעת היא פשוט ממכרת. וכמובן לא מזיק שיש שם את סת' ובמיוחד ריאן השווים..
.

Aviad1987

New member
לא כל סדרה חייבת להיות עמוקה

לא ברמה של בנות גילמור בכל אופן. אני באמת לא סובל את בנות גילמור למרות שניסיתי

לא אמרתי שכל סדרה חייבת להיות עמוקה

אני אומרת שאני חושבת שהסדרה יותר עמוקה מהאוסי אבל למרות זאת האוסי יותר ממכרת ויותר תופסת אותי. ודיי תיארתי לעצמי שאתה לא אוהב את גילמור כי זה דיי "צייק שואו" אני לא מכירה הרבה בנים שאוהבים את הסדרה. וחבל הפסד שלכם

Tinty

New member
כבר החלטתי שאני אתחיל לראות

את Gilmore Girls מתישהו, אבל דאגת להמריץ אותי
קשה לי להאמין שאני אמצא זמן בשבוע הקרוב לראות אותה (מת לראות את הסופונה של 24 וThe OC). אני אראה אח"כ, מההתחלה...

r o n c h i

New member
מסכימה

אין על הדיאלוגים של בנות גילמור... בכלל אני חושבת שהתכניות של הWB הרבה יותר טובות מהשאר.. כמו מגרש ביתי וסמולוויל ובנות גילמור!! אין עליהם!! אבל את ממש צודקת בזה שTHE OC ממכרת... אבל ממש ממכרת!! למרות שאני חושבת שהדיאלוגים שם דיי עלובים.. למשל בפרק הראשון של העונה השנייה, כל מה שראיין וסת' אמרו אחד לשני היה או- היי או- מה נשמע? ולא יותר מזה... התאכזבתי..

ה-WB מצויינים

בעיקר יום שלישי שלהם (הכוונה יום ג' בארה"ב) שזה גילמור ומגרש ביתי אחד אחרי השני. סמלוויל אני לא רואה- ניסיתי פעם,פשוט לא אהבתי. ואת צודקת שלפעמים יש באוסי דיאלוגים קצת עלובים, אבל רוב הזמן הדיאלוגים ממש טובים וכמעט תמיד בכל משפט יש איזה מסר או "התיחסות תרבותית" של הכותבים. צריך להכיר גם את ההתרחשויות מאחורי הקלעים. למשל- שסאמר שרה את השיר של ה"גולדן גירלס" זה בגלל שהמפיק והיוצר של הסדרה ג'וש שוורץ גילה שהיא אוהבת את התוכנית הזו,וגם היה איזה קטע שריאן ומריסה מדברים על סרט שראו עם ראסל קראו ומריסה אומרת משהו כמו שהיא לא אוהבת את ראסל קראו, הדיאלוג הזה הוא התייחסות לכך שבן מקנזי שמשחק את ריאן סווג בתקשורת האמריקאית כ"ראסל קראו הצעיר" אז זה היה מעין "ירידה" על בן. שלא נדבר על פרק 24, הנסיעה לאל.אי שמלא התייחסויות של התקשורת האמריקאית לתוכנית, כמו העובדה שאדם וריצ'ל יוצאים ביחד גם במציאות או שבן נראה גדול מידי בכדיי לשחק נער בתיכון. ככה שאני חושבת שאם יודעים מה הולך מאחורי הקלעים, מבינים את השנינות בתוכנית.

Aviad1987

New member
אני לא חושב שיש שם דיאלוגים עלובים

אבל לפעמים יש דיאלוגים רגילים. דיאלוגים של בני אדם רגילים אומרים אחד לשני ביום ליום. כמו שג'וש אמר באחד הפרקים מאחורי הקלעים לפעמים הדיאלוגים בסדרות נוער מציגים את בני הנוער כאילו הם מבוגרים ב20 שנה מהגיל שלהם וכל החוכמת חיים שלהם. אגב, שמתי לב שבעונה השניה בניגוד לראשונה יש עוד כמה תסריטאים שכותבים את הדיאלוגים. אם אני זוכר נכון בעונה הראשונה ג'וש כתב את הדיאלוגים לבד.. לא? :|

אמרתי- לפעמים יש דיאלוגים עלובים../images/Emo3.gif

ואתה צודק יש גם דיאלוגים רגילים וזה טוב. אבל גם טוב שלא הכול רגיל. ובקשר לתסריטים- בעונה הראשונה ג'וש כתב את הרוב לבד ( בעצם לא רוב בערך שליש מהפרקים לבד ) ובעונה השניה יש כמה כותבים כי ג'וש עושה עוד פרויקטים ולפי מה שהבנתי הוא עובד כרגע על ה"ספין אוף" של האוסי (זה שאמור להיות על האחות הבלתי נראית של מריסה-קיטלין).

mikmik000

New member
פשש הגיע הזמן באמת..

צריכים לראות אותה קצת.. אשכרה בלתי נראית..

יהיה לה תוכנית משלה

היא לא תופיע באוסי. והאמת לפי מה ששמעתי זה הולך להיות קצת מפגר משהו על בנות בפנימיה... אהה ו...
המשך ההודעה הוא ספוילר לעונה שניה-פרקים שלא שודרו בארה"ב
לפי מה ששמעתי והבנתי מאתרי ספוילרים, קיטלין אמורה להופיע בפרק האחרון של העונה השניה של האוסי.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif היא אמורה להופיע...

היא = קייטלין לשם מטרה טובה יותר מאשר יחצ"נות לסדרה שלה...?

../images/Emo58.gif 224

לפי מה שהבנתי היא אמרוה להשתלב איכשהוא בעלילה כי מספוילרים שקראתי מישהו הולך למות בסוף הפרק, ומשמועות ששמעתי רוב הסיכויים ( למרות שאני ממש לא בטוחה ב100% ) זה הולך להיות קיילב. ככה שזה דיי הגיוני שהיא תופיע להלוויה שלו (ובדרך תעשה קצת יחצנות) דרך אגב גם היילי וג'ימי יופיעו בפרק הזה.

Aviad1987

New member
כן, הגיוני.

יש גם עוד משהו ששכחתי. והספין אוף לפי מה שהבנתי צריך לעלות בעונה הקרובה בארצות הברית. נקווה שיס ירכשו.

Tinty

New member
פרק 124 - The Proposal

פרק הצעת הנישואין של כיילב לג'ולי. פרק 122 הוא The LA. פרק 123 - The Nana. פרק 125 - The Shower (TOW Sindy). פרק 126 - The Strip (לאס-וגאס). 127 - The Ties That Bind

נכון, נכון ../images/Emo140.gif התבלבלתי ../images/Emo22.gif../images/Emo163.gif

תודה על התיקון

Tinty

New member
תודה על התמיכה הנפשית ../images/Emo9.gif

כתבתי בהודעה הקודמת "וולקאם...
"

למעלה