האם הבלוג שלכם הוא משהו חולף

פגעסוס

Well-known member
לא נכון...

אני יכול להפסיק מתי שבא לי!! נראה לי שאני אלך לכתוב על זה פוסט...

TheWhiteTigris

New member
תהיית פעם

האם הזמזום מקורו בכלל בדבורה שעברה לידך?...

mami120

New member
אני סוגרת גם עוד מעט שנה

לא רואה את עצמי בלי לכתוב בבלוג כמה פעמים בשבוע... למי אני אבלבל את השכל אם לא לכם? השרוט!!! אני לא מאמינה איזה צעיר אתה!!( הצצתי בעולם שלך....) לא הייתי מאמינה....

ממש לא חולף!

אני כבר כמה שנים (לא יודע אפילו כמה בדיוק) נמצא באתר הזה והשתתפתי בכמה פורומים ובלוגים כאן, אבל הדבר היחיד שמהיום הראשון ועד היום נשאר הכי יציב זה הבלוגיה. נכון שגם הבלוג שלי עבר עליות ומורדות, ופתחתי וסגרתי כמה פעמים את הבלוג שלי, אבל גם בתקופות שבהן לא כתבתי בלוג המשכתי להכנס לבלוגים אחרים (בעיקר קבועים שמעניינים אותי) לקרוא ולהגיב בהם. ועם הזמן גם חזר לי החשק לכתוב בלוג בעצמי ולא רק לקרוא של אחרים, אז עכשיו אני שוב פתחתי, או יותר נכון - חידשתי, את הבלוג שלי. אם המצב הזה יישאר כמו שהוא עכשיו, וישארו אותם אנשים נחמדים שאני קורא את הבלוגים שלהם ומגיבים לבלוגים שלי, אז אין לי בכלל ספק שאשר פה. כל עוד אני נהנה להיות בבלוגיה הזאת, אז אני אשאר בה. בין אם זה יהיה עוד חודש, ובין זה יהיה כל החיים. אני נהנה - אני נשאר. אני לא נהנה - אני לא נשאר.

דנטל

New member
לא נראה לי

בטח לא לאור העובדה שהזכרון שלי נהיה יותר גרוע. הבלוג השני בעל סיכוי להיות חולף כי הוא לא משמש אותי בשביל לזכור והוא קיים סתם בגלל שהחברים שלי נהנים לקרוא אותי.

TheWhiteTigris

New member
"לא נפסיק לשיר".

כמובן שבהקשר שלי זה לא נפסיק לכתוב.... כרגע אני לא רואה את עצמי סוגר את הבלוג. כמובן שיש תקופות עם יותר "חומר" ותקופות עם פחות, אבל לסגור אותו?... לא בזמן הקרוב.

תהו

New member
בתקווה שלא

המטרה שלי הוא לעניין קוראים להיכנס כל יום ולהתעדכן אבל אם לא יהיה עניין בו אני אוותר בסופו של דבר, החלתי אותו לפני חודש ובנתייים יש כניסות ואפילו תגובות, הזמן יגיד... אני לא אוותר, מבחינתי זה מעיין ניסוי. ככל שיהיה הענות זה ידרבן אותי להשקיע בו יותר ויותר. תחזיקו לי אצבעות, בנתיים יש לי שותף שעוזר וגם כאלה שעוזרים לתת בו מקורות קצועיים יותר.

איאון

New member
לא יודעת

בד"כ אני לא חושבת כזה רחוק ... נותנת לזמן לעשות את שלו..

למעלה