האם הדור שלנו דפוק?

anzo

New member
עילך... ממך...

מלפניך.. מאחורי....... מצדדיך.... מתחתיך...

sh53

New member
מסכימה איתך חלקית

נכון שמצד אחד אנו רואים נוער יותר מפונק - נוער שמקבל הכל על כפית של זהב, אבל מצד שני יש גם נוער שהוא לא נוער, בעצם הוא אף פעם לא "היה" בגיל הנעורים, אלא ישר נולד כ"בוגר" לתוך מציאות עגומה ונוראה
(סוג "הנוער" הזה מעריך את החיים יותר מבני נוער אחרים, אבל מצד שני מי רוצה להיות "נוער" כזה?). התוכנית הכלכלית, מתחת לקו העוני והמיתון... אני חושבת שבזה אמרתי הכל

lior29rg

New member
איזה נוער בראש שלך?

הלו...אני בן 30. לא נראה לי שהבנת בכלל מה כתבתי.

sh53

New member
אני יודעת, אני יודעת.....

כתבת: "אני, ילידי השנים 73-74... הדור שלנו טוב יותר מדור ההורים שלנו..." מה שהתכוונתי לומר שזה לא רק ענין של מתי אתה נולד (דור), אלא זה קשור גם באיזה בית נולדת (מבוסס או עני).

lior29rg

New member
ושוב, מה הקשר למה שכתבתי?

את מדברת על מיקרו, אני מדבר על מאקרו.

anzo

New member
איזה מילים מסובכות..

מיקרו.. מאקרו... מה זה
לפחות למדת משהו בקורס..

lior29rg

New member
במשטרה מתעסקים רק במאקרו...

רווחת הפרט מעניינת להם את התחת

anzo

New member
רגע....

לא הבנתי.. מדינת רווחה זה אומר שהתחת שלהם פעיל
איך זה קשור למאקרו
מיקרו

lior29rg

New member
שוב שתית על בטן ריקה?

אמרתי לך אלף פעם, כוסית את, כוסית זרח, לא לבד אף פעם.

anzo

New member
בן רחב..

ככה משתמש במילותי נגדי
חכה... אתה תופתע ... אבל זה יבוא

תמיד Opal

New member
לא כולם

אני רוצה להאמין שיש עוד נורמלים ושהוא מחכה לי
לא כל אחד מתאים לכולם. אומרים שמי שזבל לאחד, זהב לאחר.

sh53

New member
מסכימה איתך בהחלט ../images/Emo13.gif

אם לא מחפשים את ה- 100% (לדעתי זה לא קיים ואין טעם לחפש, אבל יש כאלה שמחפשים
), אז החיים פשוטים יותר - וגם נעימים

כן

תראי אני לא יודע מה איתך אבל לי נפל האסימון מזמן כולם מחפשם את אותו הדבר רק בוירציות שונות מגע כן חום ואהבה כן חיבוק כן לשכב אחד עם השני כן אבל הבעיה היא שאנחנו בונים לעצמנו או יותר נכון עוטפים את עצמנו יותר מדי בחומות ובפוזות בכלל וכשבאמת אנחנו מוצאים את עצמנו מוצאים מישהו\י אז אנחנו קצת מהססים מבפני מה הוא\י תגיד כולם מחפשים אהבה אבל מפחדים להיפגע צריך למצוא איפה שהוא את הנקדוה באמצע שי (רווק לנצח)

ממש לא חושב שהדור שלנו דפוק!

בררן כן, אפילו מאוד, אבל דפוק לא. אם פעם היה חשוב להקים משפחה, והרבה הסכימו לדידוך, אומ שמישהו יהיה רק בחור/בחורה טוב/ה, ואולי אף ממשפחה טובה, היום - אנחנו מכניסים לעניין החיפוס עוד פרמטרים. אנחנו נותנים דגש מיוחד על מציאת ה"אחד" (כן, כמעו כמו במטריקס, שיבוא ויציל אותנו מאובדן...משהו כזה..). אנחנו מכניסים עוד פרמטרים לחיפוש, ובגלל זה מוצאים מעט מאוד. אני חושב שאולי אם לא נהייה כאלה לחוצים, ונתפשר יותר, כמובן עם גבולות, נוכל למצוא מישהו שבאמת מתאים לנו מאוד, ולא שמנו לב אליו כי מראש סגרנו אפשרויות, לפני שבכלל בדקנו אותן. בקיצור - אנחנו בסדר - אבל צריכים לתת לנו להפתח לאנשים שונים, לתחומי עניין שונים - וכך נגיע למישהו/מישהי המתאימים לנו, ושיעשו לנו כיף וטוב בחיים.

למעלה