האם הדיל שווה

ודרך אגב

אמנם אני עם משפחה אבל עדיין לא זקנה... כולה בת 24 וזה שיש לי תינוק לא אומר שאני לא יכולה לנסוע למקומות של צעירים....

yael7587

New member
לא עדיף כבר ליסוע לאילת?

כאילו אם את מתכוונת להיות כל הזמן במלון אז מה הפואנטה...? בשביל הפארק מים?.... :) זה ייצא לך הרבה יותר זול לסוע פשוט לאילת....

הייתי באילת לפני חודש ולפני חצי שנה

וזה לא להיות רק במלון זה גם לטייל בערב בעיר שונה ממה שאני מכירה . והצעירים שנוסעים מה עושים? הולכים לים ולדיסקוטקים? עדיף אילת גם שם יש ים ודיסקוטקים..

yael7587

New member
חחח אילת קצת שונה מאיה נאפה לצעירים

מועדונים גדולים יותר מסיבות טובות יותר..

וגם המלון שאני הולכת אליו שונה

מהמלונות שיש באילת. בגישה שלך אני אף פעם לא יצא מישראל. מה לעשות שלא כל האנשים שנוסעים לטייל ולראות ארץ אחרת נוסעים בשביל דיסקוטקים

yael7587

New member
זה ממש לא קשור...

להפך, שווה לצאת מישראל, אבל לא נראה לי שבשביל לשבת במלון כל היום יש טעם, אלא אם כן זה לקלאב הכל כלול כזה בטורקיה.. אם כבר הולכים לטייל אז לברצלונה, פריז גרמניה משהו כזה.. אבל אם סתם נשארים במלון אז נראה לי שזה סתם מיותר איה נאפה.....

אז אני בין לבין. רוצה לשבת במלון

אבל גם לראות את העיר. פשוט לא לעשות מסעות כי אני עם תינוק. תראי , אני לא יכולה לנסוע רחוק והברירה שלי היתה או משהו קרוב או לא לנסוע. ודרך אגב המלון שלי זה כמו קלאב הכל כלול בתורכיה. מה ההבדל? אמנם חצי פנסיון ולא הכל כלול אבל חוץ מזה הכל אותו דבר

The Bugi

New member
מבטיח לך שבאיה נאפה יהיו לך מסעות

קחי עצה מאנשים שהיו במקום, תוכלו לנסוע בכסף הזה ואפילו פחות לאחלה קלאב בטורקיה ותהנו שם אף יותר! בואי נגדיר את זה ככה: איה נאפה ואילת זה ממש ממש לא אותו הדבר! ומי שנוסע לשם בדרך כלל לא נוסע עם בן זוג...בטח שלא עם תינוק.

lilolilo2

New member
מה ההבדל בין קלאב בתורכיה

למלון הזה???שמעתי שהוא משהו משהו.... והיא רשמה שהיא הייתה כבר בתורכיה

The Bugi

New member
המקום הוא זה שמשנה

לא המלון. קלאבים הם ערים בפני עצמם והם בכלל לא נכנסים לקטגוריות של מלון סטנדרטי. היא היתה בטורקיה? אז מה? המדינה הזו היא בין הגדולות בעולם אני בטוח שהיא לא ביקרה בכולה.

matanbru

New member
טסים לאיה נאפהההה

אנחנו נוסעים לאיה נאפה ב 20.7 במלון ריבר סייט מי שעוד טס באותו זמן או אותו מלון שיכנס לאייסי שלי 217735952

על האש

New member
בסיכומו של דבר

זה העיניין הוא לא אם הדיל שווה או לא. אלה תנאי המחיה,אם התנאים מתאימים לך תמורת הסכום שאת משלמת. אני אומר לכי ותהני.

למעלה