האם ההודאה בעניין ההתרסקות בניו בקסיקו בשנות

otefaza

New member
האם ההודאה בעניין ההתרסקות בניו בקסיקו בשנות

ה- 50 משנה משהו אצל המאמינים .?

hamamin

New member
כן,הרב עובדיה טס היום לאלבוקרק

עם גדול המקובלים אבו חצירה לעשות סדר עם החוצנים שעלו ארצה לתבל. [לשאלתך--- זה רק קוריוז בתיקשורת השיטחית כרגיל]

המאמינים נוטים לשנות את ביטוי פני הדברים.

אותה פעולה של שנות החמישים או כל שנה אחרת נוספת כקודמה, או כאחריה משתנה בפרושה כאות נפשם של האמונה - לפיקדון דברי האל. ובמילים פשוטות, המאמין נוטה או יכול ללכת לצד המדע - ולהתאים את ההלכה לדרך המדע - הפסיקאלי או האלקטרוניקה המתקדמת. האם לנסוע בשבת זאת פעולה? האם ללכת בשבת עשרה קילומטרים, זאת פעולה קלה יותר מאשר נסיעה ברכב? אם תשאלו את המאמין, הוא יודה שבבוכנות המנוע מתבצעת שריפה, אבל עבודה - כמובן לא מתבצעת על ידו ובטח שלא משתמש ב2 מקלות בכדי להבעיר את המדורה הזאת בבוכנות המנוע - כאשר נוסע 10 קילומטרים ב2 דקות, במקום ללכת אותם במשך שעתיים בחום הכבד, תחת האמירה "אסור לחלל את השבת". שלא תבינו לא נכון, אני מכבד את האנשים האלה, כיוון שזאת זכותם המלאה ללכת באמונתם, בן אם אני מקבל אותה בעצמי או לא. אך מפה ועד ללכת הלאה, ולדרוש מהם את קבלת האמת הזאת "קיום עב"מים וחוצנים" זהו פער שמאוד קשה לבטל. ואם כבר שאלה - למה היטלר החליט למחוק את העם היהודי? מעבר לכל הקריזמה שלו וכוחו הבלתי נלאה - מי יודע באמת את מניעיו האמיתיים?

dror7500

New member
אתה לא מתבייש,תמונה של היטלר וביטויי הבנה?!?

צריך למחוק את ההודעה הזאת, חבל שלא ממש למדת מה המפלצת הזאת עשתה. וחוץ מזה מה בדיוק הקשר בין הדת לעבמים? אין שום דבר בתורה שסותר חיים בכוכבים אחרים, אולי הקדוש ברוך הוא ברא חיים גם במקומות אחרים, מי אנחנו שנדע ? בכל מקרה כל דתי יודע שהוא לא יודע הכל, ואין כאן שום סתירה. נפלאות הם סודות הבריאה, ולא ידע איש את כולן

הוצאת דברים מהקשרם לגמרי.

היטלר ניסה למחוק את העם היהודי, להשמיד אותו .. אין כוונה לומר שכוונותיו של היטלר מובנות או מתקבלות בהבנה. היטלר ניסה להשמיד את העם היהודי, והשאלה היא למה ניסה והשתדל כל כך למחוק דווקה את העם הזה. ואחזור ואחדד, ישנו כבוד לעם היהודי באשר הוא ללא כל קשר להיסטוריה שעבר. המפלצת נשארת בגדר מפלצת - והקשר בין הדת לעב"מים או חוצנים בהחלט לא מקרי - והכתוב בתורה מזכיר את הנפילים אשר הם מוזכרים, כבני האלוהים - תקרא קצת על הנפילים - עליהם כתוב וזאת הכוונה. בין הסתירה עליה כתוב ונפלאות הבריאה, יש הרבה מה ללמוד, השאלה היא- במידה ולמדת אז ספר לנו והגב על השאלות אשר נשאלו.

אני חייב להתערב...

למרות שהבטחתי לעצמי לא לכתוב בפורום זה יותר, אך הנושא חשוב מכדי להפקירו. היטלר לא השמיד את העם היהודי כעם יהודי נטו, אלא כחלק מתכנית אב להשמדת כלל הגזעים שנתפסו בעיניו כנחותים. כך למשל השמיד גם מיליוני צוענים והתכוון בהמשך להשמיד את השחורים, הצהובים ולמעשה את כל מי שענה לתיאורי "הגזע הארי" (שכמובן אינו קיים). היטלר פרש את משנתו בספר "מיין קמפף" אשר למרבה הצער אינו נלמד במדינת ישראל, וכתוצאה מכך ישנם עיוותים רבים בהבנת נושא השואה. עד כאן.

תודה לך על התיקון אסטרונום.

לא היו דברים מספיק מדויקים, ותודה על הדרך שלך לחדד את הדברים. גם הצוענים נרצחו בהמוניהם וגם השחורים היו בכוונותיו, ולא שכח בדרך גם את הנכים, החולים או כל אדם אחר שאינו ראוי. אך אשמח אם תגיב בשאלה המיוחסת לנאצים, ולהקשר החוצני שתמיד מייחסים להם - אשר על הקשר הזה אני אשמח לשמוע בדעתכם וידיעתכם.

jisele

New member
היטלר עבר למימד אחר

הנצאצים קיבלו את הטכנולוגיה המתקדמת שלהם מהחוצנים. כשנגמרה המלחמה האמריקאים והרוסים לקחו מדענים נאצים בכדי לקדם את הטכנולוגיה שלהם. כששאלו את דר ורנר פון בראון (מדען טילים נאצי, שהעבירו אותו לארצות הברית ב1945) מאיפה הגרמנים השיגו טכנולוגיה מתקדמת, הוא ענה מהם...מהחוצנים. בכל אופן לנאצים היה איזשהו קשר עם חוצנים, הם ניסו לבנות את "דה גלוקה", שאמור להיות איזשהי מכונת זמן או חללית או מתקן להעברת מימד אחר, ונראה לי כמה נאצים והיטלר אולי השתמשו בדה גלוקה. אם הם הצליחו לבנות אותו בכלל כי בכל זאת מותו של היטלר נשאר מיסתורי, למרות שאומרים שהגולגלת שלו נמצאת ברוסיה, אבל אומרים הרבה דברים. אני חושבת שאת כל העוינות הזאת הם קיבלו מהרפטליאנים (חייזרים רעים) בכל אופן לזבלים כמו נאצים לא מגיע להיות בשום מימד!

levincor

New member
נדמה לי שזה נאמר ע"י מדען אחר, הרמן אוברת

ולא כל כך ברור באיזה נושא זה נאמר. חוקרי העבמים אוהבים לשייך את המשפט הזה לתחום החיזרים ופיתוחי כלי טיס. הגלוקה פוקה וכל שאר הדברים באמת שקרובים יותר לתחום הפנטסיות ולא לתחום הריאלי. מי שבודק את התפתחות מדע הטילים בגרמניה ,מזהה בברור כיצד פון בראון התחיל עוד כסטודנט בשנות השלושים בגרמניה ביצוור טילים קטנים חד שלביים והטסתם בשדות עם חברים. בפירוש היתה התפתחות טבעית עם השקעה אדירה (במונחי שנות השלושים וארבעים במאה ה20).לא שום עזרה חוצנית. בכלל לשייך כל התפתחות טכנולוגית לחוצנים זה די מעליב ....אם זה כל מה שהם הצליחו לתת לנו..אז הם פשוט לא רציניים. אין ולא היתה קפיצת דרך טכנולוגית אמיתית גדולה שאי אפשר להסבירה בכל הפיתוחים של סוף המאה ה20 ועד היום. כל מה שפותח אפשר לראות את מקורותיו במחקרים שהתחילו שנים קודם עד להבשלתם. אני סבור שאין בכך כל אמת וכל הדיבורים על כך מקורם בכמה תוכניות טלויזיה ולא יותר.

LironZob

New member
../images/Emo45.gif לא יכולתי לומר את זה טוב יותר

לא לשכוח, בזמן מלחמה רוב כספי ומשאבי המדינה מופנים לתעשיה הצבאית לייצור ופיתוח נשק.

meandyou007

New member
היטלר נתן החלטה כזו בגלל נפשו החולה..

יש בעייתיות מסויימת באימרה שחוצונים הם אלו שגרמו לזה כי זה להוריד אחריות מהיטלר על ביצוע פשעיו יש כאלו שאומרים שהיטלר קיבל טכנולוגיה חדישה מהחוצנים אף אחד לא אמר שהם אמרו לו לבצע את פשעיו ולהרוג יהודים.. שגעון הגדלות והנפש החולה שלו הביאה אותו לנסות לשלוט על העולם כולו שכן היטלר השמיד גם בני מעוטים נוספים, אם כי רוב הנספים היו היהודים. אין מקום מתנך ששולל יישיות אחרות להפך.. יש עדיות לכך שאכן קיים משהו.. מה.. לא ברור גם היום מאוד לא ברור.. מה שנותר זה לחיות בספקולציות לנסוק בדמיונות.. לפחות עד שאתה תפגוש יישות שונה ממך ושם תוכל אולי.. אולי לבסס עמדה כזו או אחרת.. אחת הפסקולציות היא שהחוצנים עליהם כולם מדברים הם פרי יצירתם של בני אדם (הכלאות וכו) ובעצם משרתים את אותם המדינות שגרמו להיווצרם.. אין לספקולציות סוף. מה שבטוח שיש עדיות לחיים שהם שונים מאיתנו יש הגיון לחיים בחלל ושאנו לא יחידים בפלנטה. אפשר באותו משפט לשאול למה נפוליון נסע לשלוט בעולם ? למה יש שליטים ששולטים אף בעמם שלהם בעלימות והשמדה.. אין לזה סוף אפשר לשאול את זה פסיכולוגים+ היסטריונים שיעמדו על נפשו של הדפוק שמבצע כאלו פעולות.

עליך להבין מהי מלאכה על פי התורה

חז"ל הגדירו את ה39 מלאכות האסורות שנילמדו מ39 המלאכות האסורות במשכן.הדלקת מתג חשמלי נראית פעולה קלה אולם ברגע שהינך לוחץ על המתג אתה בונה מעגל חשמלי ועובר על מלאכת "בונה".כדי להבין את ההיגיון כאן עליך להבין תפיסה יסודית מאוד ביהדות שנקראת אמונת חכמים.התבונן בפסוק "ועשית ככל אשר יורוך" וברש"י על אותו פסוק.רש"י-הפרשן שהתקבל על כל גדולי התורה ללא עוררין-אמר "אפילו יגידו לך על ימין שהוא שמאל ועל שמאל שהוא ימין"-כלומר עשה מה שחכמי התורה אומרים גם אם זה יראה לך לא הגיוני.לכן שים לב שבמעמד הר סיני עם ישראל אמר "נעשה ונשמע"-כלומר עם ישראל השליך את השכל והחליט לקיים בתמימות את דברי הבורא ללא חקירות.הישמעלים שאלו מה כתוב בה? כשהקב"ה אמר להם לא תגנוב הם לא רצו לקבל.כשבא הקב"ה לעשיו עשיו שאל מה כתוב בה? הקב"ה אמר להם לא תרצח והם סירבו לקבל.כי הרציחה היא הרגלם כמו שלגנוב זה הרגלם של הישמעלים.אבל עם ישראל זרק את כל השכל והתפיסה ההגיונית לפח והכריז נעשה ונשמע.ובכך שיבחו אותם על המוכנות לזרוק את השכל הרגיל ולעבור לשכל של תורה שזה אומר אמונה תמימה.

גיליתי את המושג אמונת חכמים דרך ניסוי ותעייה

יש לי חבר,תלמיד חכם שלומד הרבה תורה ואני מתייעץ איתו הרבה.אני מציג לפניו כל מיני בעיות,הוא משקלל את הנתונים ומראה לי את הפיתרון הטוב ביותר מבין סך כל האפשרויות.הרבה פעמים לא הקשבתי לו ואכלתי אותה בסוף,עד שהבנתי שעדיף להקשיב לו כי זה פשוט משתלם לי.אני לא מציית לו בצורה עיוורת כלל,אני מעלה גם את הפיתרון שלי,אבל הוא סותר לי אותו ומראה לי שבחישוב של 10 צעדים קדימה החישוב שלו יותר טוב.לפעמים אני אומר לו עוד כמה צדדים וזויות שמחדדים את העניין ואז הוא מסכים שהצדק איתי והוא משנה את דעתו.בקיצור,אני משתמש בו כמו מחשב על כדי להימנע מבאגים שלא צפיתי אותם ולהגיע לתוצאה מיטבית.

ניתן להבין שהיטלר רצה לבנות חברה מעוותת

שבו החזקים שורדים והחלשים צריכים להיות עבדים של הגזע החזק(הארי) .אולם היהודים היוו את הניגוד המוחלט להשקפה שלו ולכן הוא החליט לעקור אותם מהשורש.הנביא מיכה מציג את שלושת העקרונות שבהם צריך לדבוק כדי למצוא חן בעיני ה',ועקרונות אלה היוו את ההפך המוחלט והגמור מהמודל הברברי של היטלר.

hamamin

New member
תגיד [כמובן שאתה צודק בדבריך על המפלצת]

הנייק שבחרת הוא מוקש- קופץ- בריטי ממלחמת העולם השניה או פיתוח חדש ? ולמה ,בשם אלוהים, בחרת בנייק אלים כל כך, אתה מרגיש "מלחמה" מול הכופרים,למשל כמוני, שאוהבים מוסר ולא מאמינים בגרוש בתורה ? בכל מקרה כל טוב וחג חירות שמח.

אם כבר אתה טוען שאתה מוסרי

האם ידעת שהיטלר אימץ לעצמו כמה גינוני מוסר? בעיני עצמו הוא היה חובב חיות מושבע,הוא הירבה לטייל עם כלבו "בלונדי" ותקופה רצינית היה צמחוני.גם העם הגרמני היה אומה עם "תרבות עשירה" של נימוסים ומוסיקה קלאסית.לגבי הניק-טוב,יש אנשים עם ניק נחמד מאוד כמו "הליצן החביב"-עד שאתה פוגש אותו ואתה רואה מטורף עם מסור חשמלי.

meandyou007

New member
חובב חיות מושבע? הידעת ? היטלר הורה להשמיד

גם חיות חלשות.. יש את הגזה WHITE SHPHERD שזה הרועה הגרמני הלבן.. היטלר הורה להשמיד אותם כי הם גזע חלש ביחד לרועה הגרמני הרגיל.. הגזע ניצל הודות לכך שיש ארצות שסרבו להשמידו וטיפחו אותו.. .

למעלה