האם ההודאה בעניין ההתרסקות בניו בקסיקו בשנות

בגלל זה כתבתי "חובב חיות בעיני עצמו"

אבל שים לב לעדות של המשרת של היטלר היינץ לינגה-במה שהוא סיפר לחוקרים הסובייטים לאחר המלחמה.תרד לפיסקה העשירית איפה שרשום "היטלר והימלר היו שניהם צמחוניים וחובבי בעלי חיים"

hamamin

New member
חריף ועסיסי ומנסר יפה---

וואלה. מיכוון שבכלליות השבת תשובה יפה [לא הכי סימפטית ומלבבת מבחינתי] וממש לא יהיה לעניין,המקום,הכוונה,הצפי, להפוך את פורום עבמים לפורום כופרים ומאמינים ומילחמותיהם---- מגוחך לשנינו [היתי כמה שנים גנובות חרדי מסוג ברסלב פרי -לנסר] אז,--- חג חירות שמח. להתראות בשמחות. בכל זאת שאלה ממש לא עוקצנית---- מה העניין שלך בעבמים [מה שהבנתי מעניין ציורי הקמה שהבאת,ומסכים אתך שחלקם חוצניים על פי מחקרים] ???

(לhamamin) מעגלי החיטה כל כך יפים שקשה להישאר

אדיש.אבל מעגל החיטה עם המסר שמקודד בקוד בינארי של 8 ביט זה היה השוס העולמי.מה גם שפיענחו את המסר,וזה הוביל אותי למסקנה שבקרוב אנחנו הולכים להנות מטכנולוגיה ברמה גבוהה יותר.

אלוהים משאיר רמזים

הרמב"ם כותב בספרו:לא יתכן שאלוהים יגלה את עצמו בכל פעם מחדש לכופרים.אלוהים התגלה פעם אחת באופן ישיר במעמד הר סיני לעיני 600,000 גברים,ובסך הכל לעיני יותר מ2,000,000 איש.יחד עם זאת,אלוהים השאיר רמזים מעניינים וכדאי לשים אליהם לב...

גם סדום אימצה את המודל של היטלר ולכן הושמדה

סדום ועמורה היו ערים עשירות מאוד.מכיוון שהאזרחים פחדו מכל מיני הומלסים ועניים שיבואו וישתלטו על המשאבים הם אימצו מדיניות אכזרית שבה אסור להכניס אורחים ואסור לתת אפילו פרוסת לחם לעני.אזרח שהפר את החוק הזה התחייב בעונש מוות.אזרח שהלשין על אזרח אחר שהוא מכניס אורחים או נותן צדקה לעני ניתפס כאזרח ישר ושומר חוק שמפגין אזרחות טובה.כך הידרדרה העיר סדום עד שמושג הטוב התעוות לגמרי וככל שאדם היה אכזרי יותר ככה הוא הפך לאזרח טוב יותר בעיני העם.בשלב מסויים ארע מעשה אכזרי מאוד בעיר סדום-נערה שתפסו אותה על חם נותנת אוכל לעני קיבלה מוות אכזרי במיוחד.אנשי סדום מרחו אותה בדבש והעמידו אותה ליד כוורות של דבורים,הדבורים עקצו אותה למוות.כאן הקב"ה כבר לא יכל לשתוק יותר ומעשה זה היה החותמת הסופית להחלטת הקב"ה להשמיד את סדום.

לפי מה שקראתי מדובר בשני מקרים של שני נערות

נערה אחת שרפו באש ונערה אחרת מרחו בדבש והעמידו ליד כוורת דבורים.בשני המקרים תפסו אותם עושות גמילות חסדים.

Ron W

New member
ההחלטה של היטלר נבעה מתבוסתנות יהדותית

הגעתי לכאן אחרי שקראתי בפורום משוב את התלונה על פרסום התמונה אישית אני חש נפגע וכועס גם - למה צריך לנסות להבין את מניעיו של הצורר? פרסום תמונתו כשלעצמה לא היה פוגע - מה שפוגע הוא האמביוולנטיות שלך כלפיו לפחות היתה מצורפת לתמונה כותרת "רוצח המונים ימך שמו וזכרו" בוודאי היטלר ראה מולו עם תמים שמקבל כל אפילה ופוגרום כלפיו כבחירת הבורא אפילו היום מרתיחים אותי דעות של רבנים (יוצאי ספרד) שטוענות שנשמות הנרצחים בשואה למעשה היו ראויות לשמד - אנשים כאלו מזעזעים אותי . חוסר השנאה שלך להיטלר מזעזע לא פחות. מזעזע לפרסם תמונה כוחנית של רוצח ולהשמיט את היותו רוצח כחלק בלתי נפרד של אישיותו. זה נוגע גם לרוצח ראש הממשלה יגאל עמיר בדיוק כך חשתי כשידיעות פרסמה את תמונתו באופן אדיש-ללא כותרת משפילה לאחר הרצח. אגב לגבי הגבלות שבת של מאמינים / חרדים זהו אבסורד מטופש שראוי לגינוי נמרץ - לא להשלמה כלשהיא. אותי העירה ליל שבת שכנה רחוקה ברחוב כדי לקרוא לפיליפינית ה"גויה" שתפעיל את מפסק החשמל שקפץ. אם זה לא חילול שבת ולגעת במתג כן -לא פלא שאנחנו עם מטומטם ומושפל שלא מוחה על החלטות שרירותיות ומפגרות כאלו. צריך פשוט לצאת לרחוב ולהעיף לאלף כנפי הרוח את הרבנים המטומטמים שקבעו כך. בוקר טוב

למעלה