האם ההיסטוריה חוזרת על עצמה

כפי שהבנתי העובדות לא ממש מענינות

את ה"מנ"ים בפורום זה, אבל לכל מקרה אזכיר, שהמנוסה ההמונית, של מאות אלפי אלבנים מקוסובו, התחילה בדיוק כשהתחילו ההפצצות של מטוסי נאט"ו על החבל. עובדה מצטערת זו קל לבדוק: פשוט לעיין בעיתונים (הישראליים!) מאותם ימים. מאז כניסת כוחות נאט"ו לקוסובו נרצחו בחבל ונאלצו לברוח ממנו אלפי תושבים סרביים, עשרות כנסיות ומנזרים עתיקים הועלו באש, לרבות כאלה הנמצאים תחת חסות יונסק"ו. אבל, כאמור, העובדות מעניינות אתכם כשלג דאשתקד. הפגנת חוכמתכם המופלגת, וכן הליקוק לאח הגדול, חשובים לכם יותר

מממ../images/Emo6.gif

אני מניח שזה מניח על הדעת את המחנות ריכוז הבוסניים ואת קיברי האחים ההמוניים שנחשפו וממשיכים להחשף(יחד עם פרמידות) בכפרים הבוסנים... ולמרות שאני בדעה דומה לשלך על הטעויות שעשו בעלות הברית בקוסובו בסוף אותה מלחמה אני לא שוכח מדוע היא התחילה ואני לא שוכח מי זה מילוסביץ' רק למען יתרצה פוטין.
אבל למה אתה מסתמך על עיתונים ישראליים? הרי אנחנו הצד 'הידוע בשקרנותו' כדבריך, או שמא זה 'הידוע בשקרנותו אלא אם כן ציין משהו שטלמון אהב'... אבל כאמור בנסיונך להשמיץ כל מי שאינו באותה דעה כמו שלך אתה פשוט מסתכל על המראה לצד המחשב ומקליד- "הפגנת חוכמתכם המופלגת, וכן הליקוק לאח הגדול, חשובים לכם יותר"... אמר מר טלמון 'אני עשוי ללא רבב' סילבר. מוזר שאתה מדבר כל כך על לקקנות, במיוחד כשהלשון שלך תקועה כל כך עמוק בתחת של פוטין שאי אפשר לדעת מתי הוא מסתיים ואתה מתחיל... שיהיה לך בכיף

אני ושבת שההיסטוריה אכן חוזרת על

עצמה במובנים מסויימים. במובנים אחרים, ישנו שינוי והתפתחות.

למעלה