האם הוא קמצן?

חצי הכוס הריקה...

מי שנכווה ברותחין ומתחיל להזהר בצוננים, מפסיד המון הזדמנויות חדשות בדרך! - זה דבר, שלמדתי על הבשר שלי. אם את רוצה מערכת-יחסים טובה, בונה ונבנית, כדאי שתזכרי, שכל אדם שונה מהאחר - אין 2 אנשים, שהם אותו דבר, דבר שלא קיים! - לכל אדם יש מיגרעות ויש יתרונות, אם תשבי לרשום את רשימת המגרעות, כבר מתחילת מערכת-היחסים, גם לידידות לא תגיעי, כי לעולם לא תגיעי לדעת, על מה את מוכנה להתפשר ועל מה לא. יש מגרעות, שבהתחלה יכולות להראות, כנוראיות, אבל כשלומדים להכיר, מגלים, שזו אפילו לא הייתה מגרעת, אלא בסך-הכל המתח וחוסר-הביטחון של ההתחלה. אל תראי את חצי הכוס המלאה, תראי את חצי הכוס הריקה, לגיטימי לחלוטין, אבל... תני לבן-אדם הזדמנות למלא אותה!

אז??!!?

בשביל להוציא ממני מחמאה, צריך או לשכר אותי או להיות אחד הדברים הכי מדהימים בראיתי בפרק זמן ארוך מאוד. גם אני לא טיפוס שמחמיא סתם כך מהסיבות שלי. אולי הוא לא מחמיא כי את לא משדרת לו רצון עד הסוף והוא מפחד שאם הוא יחמיא לך, 'תזרקי זין'. ואולי הוא סתם טיפוס שלא מחמיא. ואולי את לא משהו בכלל
[סליחה, התבקש]

Sefy

New member
לא נכון! ../images/Emo3.gif

לי את כל הזמן קוראת חמוד ומתוק! אפילו שאני מתנגד!

ספי, לקרוא לך חמוד, זו לא מחמאה!

זה שם התואר...! - ספי החמוד... זה שם שמתאר את ספי, שזה אתה!
אני רצינית! - זה מה שאתה, פשוט בן-אדם חמוד, וזה אתה! - זו לא מחמאה!

Sefy

New member
אני לא רוצה שם תואר ../images/Emo3.gif

אם הייתי רוצה, הייתי הולך לקבל אבירות מהמלכה
אני אוהב להיות רק "ספי" בלי שום תוספות

ספי החמודי ../images/Emo3.gif

לא שואלים אותך! פעם אחת ולתמיד תבין, שכשמצמידים לאדם כינוי חיבה, יש לזה סיבה! - וזה לא תלוי באדם עצמו! - מה הבעיה שלך, שאומרים לך, שאתה חמוד בעינינו? תגיד, בחור'צ'יק, עברתי איזו טראומה, שקשורה למילה "חמוד"?

Sefy

New member
חמוד זה לקוצי מוצי ילדים קטנים ../images/Emo3.gif

אני לא חמוד
אני חושב שמעכשיו כל אבא חדש שיש לו בת, ימנע מהמילה חמוד! וישים פלסר על הפה של אישתו שגם היא לא תאמר! ואז יהיה לנו דור חדש של בנות שיפסיקו לומר חמודי

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

[וסליחה על האיחור] זה באמת כל כך משנה אם הוא קמצן או לא? הרי אני בטוחה שיש בו דברים אחרים שמכפים או, לחלופין, דופקים. תביטי בהם. חוץ מזה, אם הוא קמצן היית רואה את זה גם בדברים אחרים ולא רק ביציאות. על הדלק הוא משלם? ועוד דבר, היום זה נורא מבלבל [גם את הנשים] כל השיוויוניות - מצד אחד, הוא נפל על אחת כמוך, שיש לה בראש את פוזת הגבר המשלם והדואג. מצד שני, הוא יכל ליפול על בחורה שאם הוא היה משלם עליה כדבר המובן מאליו, הייתה פוסלת אותו על הסף ונעלבת שבכך, מבחינתה, הוא רואה אותה כחסרת בטחון כלכלי ויכולת לדאוג לעצמה.

למעלה